Şimdi Ara

AnyCool t808 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoraf kalitesi ve video çekimi nasil örneklerle mümkünse teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_prenses

arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??

ben anycool t818 kullanıyorum memnun um tavsıye ederım fıyatına gore ıyı ayrıca 808 ın ustmodelı

istersen daha ust modelı cıkmıs goruntusunde begendım anycool t819 al camera pikseli de yuksek

yinede ozellikleri sana hitap ediyor mu ona bak ıncele birbiriyle kıyasla özellikleri fiyat olarak da iice bak istanbuldaysan bazı yerler onerebılırım
  • arkadaşlar,

T808de manuel tv ayarı yapabilen arkadaş var mı, * tuşuyla ben yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

quote:

arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??

ben anycool t818 kullanıyorum memnun um tavsıye ederım fıyatına gore ıyı ayrıca 808 ın ustmodelı

istersen daha ust modelı cıkmıs goruntusunde begendım anycool t819 al camera pikseli de yuksek

yinede ozellikleri sana hitap ediyor mu ona bak ıncele birbiriyle kıyasla özellikleri fiyat olarak da iice bak istanbuldaysan bazı yerler onerebılırım

arkadaşım bu bahsettiğiniz t819 telefonla ilgili internette bir bilgiye rastlayamadım açıklayıcı bilgi albileceğimiz site adresi veya buraya yazabileceğiniz bilgi varsa bizimle paylaşırmısınız. teşekkür ederim.

• t808 hepsiburada da garantili olarak satılmaya başlanmış 400 lü bi fyat
  • Arkadaşlar bu telefona göre program oyun v.s bulan varmı işletim sistemi "RTOS" yani "Real-time operating system" pek çok siteyi inceledm fakat bulamadım piskopat oldum SDK indirdim en sonunda ben program yazmaya el atıcam gibi
  • bakalım artık.aslında almak pek mantıklı gelmemeye başladı ama alıcam die koydm için kafaya almazsam mtsuz olrum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mto

quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

quote:

arkadaşım bu bahsettiğiniz t819 telefonla ilgili internette bir bilgiye rastlayamadım açıklayıcı bilgi albileceğimiz site adresi veya buraya yazabileceğiniz bilgi varsa bizimle paylaşırmısınız. teşekkür ederim.

Arkadaşımi ortaya bir telefon modeli atıyorsun ardı gelmiyor. arkadaşım t819 diye bir model varmı yokmu varsa lütfen açıklayıcı bilgiler yazabilirmisin yada nerede var nereden bulabiliriz kaynak. lütfenn

• arkadaşlar bnde t828 var ama bi türlü ekrandaki o abuk sabuk kısayollar kaldıramadım duvar kağıdının içine ediyo onlar kalkmıyormu 1 haftadır kurcalıyom netten bakıom bi yolunu bulamadım yaaa :( yarduımcı olabilcek kimse yokmu yada fikri olan
  • Arkadaşlar merhaba daha önce baktığım bütün sitelerde bu telefonun işletim sistemi

RTOS yazıyodu ama bu onun işletim sistemi değilmiş gerçek işletim sistemi MTK diye birşeymiş

bu işletim sistemi ile ilgili oyun yada program elinde olan varsa paylaşsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Arkadaşlar merhaba daha önce baktığım bütün sitelerde bu telefonun işletim sistemi

RTOS yazıyodu ama bu onun işletim sistemi değilmiş gerçek işletim sistemi MTK diye birşeymiş

yaw hayla uygulama yüklemeyi başarmış biri yokmu????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Apo -- 20 Mayıs 2008; 21:17:25 >

• Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.
  • t828(üçgen tuşlu değil) modelini nerden ve ne kadara bulabileceğim konusnda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Arkadaşlar merhaba daha önce baktığım bütün sitelerde bu telefonun işletim sistemi

MTK olan işletim sistemi değil, chipset markası.
  • arkadaşlar çok güzel bilgiler paylaşmışsınız hepinizi tbrk ediyorum ama benimm aklıma takılan bir soru var bende alıp almamakta kararsızım çünkü nekadar güzel de olsa çin malı olması biraz düşündürücü. hepsiburada da suan satısa cıkmış ama fiyat neredeyse 2 katına çıkmış. suan 240 ytlye buldum fakat beni düşündüren tek şey kısa sürede bozulması olasılığuı var mı? fikirlerinizi beyan ederseniz çok memnun olurum şimdiden tşkler hepinize
  • kütahya ve cevresine anycoll N99i N99i cift sim kartta satılmaktadır taha_demir43@hotmail.com
    05553487250
  • bugün kullandığımız pekçok şey farkında olmasakta çin malı artık bütün firmalar fabrikaları çin e kuruyor ve orda üretime geçiyor. iş gücü çok ucuz olduğu için. ben kullanıyorum bu telefoonu 2 ay oldu sorun çıkmadı daha inş çıkmazda çin liler teknoloji konusunda çok ilerideler çin malı deyip geçmemek lazım samsung un üretildiği yerde üretiliyormuş bu telefonlar e250 nin şarj aleti kulaklığı t808 e uyumlu zatenn şu an için tek sorun programm buda yakında çıkar merak etmeyinnn 500 600 liraya nokia almaktansa bu ürünler artık rekabeti artırma yolunda iyi oldu gerçkten saygılar sevgilerrr

quote:

Orjinalden alıntı: cihat_aksenia

arkadaşlar çok güzel bilgiler paylaşmışsınız hepinizi tbrk ediyorum ama benimm aklıma takılan bir soru var bende alıp almamakta kararsızım çünkü nekadar güzel de olsa çin malı olması biraz düşündürücü. hepsiburada da suan satısa cıkmış ama fiyat neredeyse 2 katına çıkmış. suan 240 ytlye buldum fakat beni düşündüren tek şey kısa sürede bozulması olasılığuı var mı? fikirlerinizi beyan ederseniz çok memnun olurum şimdiden tşkler hepinize

• quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

bugün kullandığımız pekçok şey farkında olmasakta çin malı artık bütün firmalar fabrikaları çin e kuruyor ve orda üretime geçiyor. iş gücü çok ucuz olduğu için. ben kullanıyorum bu telefoonu 2 ay oldu sorun çıkmadı daha inş çıkmazda çin liler teknoloji konusunda çok ilerideler çin malı deyip geçmemek lazım samsung un üretildiği yerde üretiliyormuş bu telefonlar e250 nin şarj aleti kulaklığı t808 e uyumlu zatenn şu an için tek sorun programm buda yakında çıkar merak etmeyinnn 500 600 liraya nokia almaktansa bu ürünler artık rekabeti artırma yolunda iyi oldu gerçkten saygılar sevgilerrr

cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için haftasonu izmirdeyim ve alma ihtimalim varr. alırsam en kısa sürede burada haber veririm ve tabi sorularım devam edecektir malum acemiyiz tekrar cok tesekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

Ben bugun garantisiz olandan aldım.
    Yamuklarını gördükçe ( ki inşallah görmem )
    Burda sizlerle paylaşırım.

İlk önce Bana en çok koyan şeyi paylaşayım.

Telefon çalarken "Sessize alma" diye bir kavram yok.
    ya açacaksın ya Reddeceksin yada ölece çalmaya yada titremeye devam edecek. Bu sıkıntı oluşturabilir çoğu kişi için.

Şimdilik ilk göze çarpan bu.
    Kullandıkça yazarım..

Bu arada Telefon için PC suit arıyorum bilen varsa burda paylaşsın lütfen.

yanda konuşma sesini artırıp azaltacağınız bir buton olmalı, onun sesi kısma olanına basarsanız telefon çaldığında sessize geçebilir. benim piranha twix de öyle. bir fikir bu..belki işe yarar

• rica ederimmm sorunların olursa burada paylaş cvp yazarımm mutlaka aynı ürünün garantilisi var 400 liradan satılıyor yakında nokia da kendi amblemini basarsa bunun üzerine şaşırmayalımmm :):):)

quote:

Orjinalden alıntı: cihat_aksenia

quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

bugün kullandığımız pekçok şey farkında olmasakta çin malı artık bütün firmalar fabrikaları çin e kuruyor ve orda üretime geçiyor. iş gücü çok ucuz olduğu için. ben kullanıyorum bu telefoonu 2 ay oldu sorun çıkmadı daha inş çıkmazda çin liler teknoloji konusunda çok ilerideler çin malı deyip geçmemek lazım samsung un üretildiği yerde üretiliyormuş bu telefonlar e250 nin şarj aleti kulaklığı t808 e uyumlu zatenn şu an için tek sorun programm buda yakında çıkar merak etmeyinnn 500 600 liraya nokia almaktansa bu ürünler artık rekabeti artırma yolunda iyi oldu gerçkten saygılar sevgilerrr

cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için haftasonu izmirdeyim ve alma ihtimalim varr. alırsam en kısa sürede burada haber veririm ve tabi sorularım devam edecektir malum acemiyiz tekrar cok tesekkürler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.