Şimdi Ara

AnyCool t808 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: timucinnn

war mı benim yazdığım sorulara çözüm bulabileck birisi?

wap: trcell anasayfayı açmıyor boyut büyük diyor.(trcell-im)

pil zayıf uyarısı verdikten sonra mümkün değil arama yaptırmıyor " düşük pil, arama yapılamaz diyor"

simb den atılan mesajlar için iletim raporu alınamıyor.

bazı resimleri kişilere boyut yüzünden atayamıyorsunuz.

yani telefon çok iyi aslında ama ufak tefek sıkıntıları var. bunlar aşılsa bir yazılımla tam süper olacak.
    acaba lexus teknik desteği anycool için de verir mi.

simB sorunu için ayarlarda simB ayarı var oradan ayarlayabilirsin. resim konusu maalesef sorun. 100k yı geçtimi açmıyor... imei kayıt sorgulaması için tıklayınhttp://imei.tk.gov.tr/node/56

• Her hafta yeni bi telefon çıkmaya başladı

Anycool F 838

AnyCool t808
  • menü--dosya yöneticisi--hafıza kartı veya resim nerdeyse oraya gir--resimin üzerine gel tamama bas seçeneklere gir---ilet de--bluetooth a de tmm dırr
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographertr

quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

Anycool T818 telefonda TV manuel ayarı çok kolay arkadaşlar. Telefonun otomatik olarak TV kaydını yapınız. Diyelim 20 kanal TV kanalını hafızaya aldı. Herhangi bir kanalı seçip izlerken telefonun * tuşuna aralıklarla basıyorsunuz ve hafızada olmayan yeni bir TV istasyonu bulduğunuzda bir süre hiç bir şey yapmadan bekliyorsunuz ve telefon kendisi sizin manuel olarak bulduğunuz bu TV kanalını otomatik olarak 20.nci kanala kaydedip hafızasına alıyor . (Manuel Hafızaya alma Sadece bu kanal da oluyor herhalde.) Güle güle kullanın.... Sevgiler..

arkadaşım dediğini yaptım ama olmadı basılı tuttum aralıklarla bastım. tam ekrandayken tekrarladım ama olmadı. başka bir önerin var mı acaba merakla bekliyorum

işlemi yaptıktan sonrs 20.nci kanalda istenen TV çıkıyor. Olmuyorsa teli tamamen kapatıp aç , yeniden dene oluyor. Kolay gele....

• quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

öyle bi ayar yok arkadaşın dediği yöntemm yanlışş

Denemeden yorum yapmayınız. Tekrar izah edeyim; Bulundugunuz yerde masela 25 tv varsa telefondan otomatik TV.leri taratıp 20 tanesini hafızaya aldığını farzedelim. 20.nci kanala da da mesela ATV'yi aldığını düşünelim. Şimdi: telefonun * tuşuna aralıklarla basarak bu hafızaya alınan 20 TV nin haricinde kayda alımayan örneğin show Tv.yi bulup beklersek 20.nci kanalda ATV.nin silinip yerine show tv kaydediliyor.

Ayrıca bu ayarı telefonu dik konumda yarım ekran izlerken kalemle dokunduğumuz ektan üzerideki sağa veya sola yön tuşları gibi olan TV bulduğumuz bu tuşların hemen üzerindeki çiceğe benzer tuşa da aralıkla basıdığında TV istasyonlarının frekans numaralarını göreceksiniz. hafızada olmayan bir tv istasyonunu bulup izlerken otomatik olarak 20 kanala hafızaya alındığını görürsünüz. Bu yöntemle hafızaya alınmayan TV.leri 20.ci kanalda tek,tek izlersiniz. Saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 13 Mayıs 2008; 2:24:37 >

• Arkadaşlar Merhaba Yoğun araştırmadan sonra bu telefonun(anycool t808) işletim sisteminin

RTOS olduğunu buldum .Bir kaç oyun indirdim ama bir türlü kuramadım .RTOS ile alakalı program
    elinde olan varsa yada oyun bir denesin ...
  • Selam arkadaşlar,
    Anycool telefonlar benim de hoşuma gitti. Özellikle fiyatlar da çok cazip.
    Sorularım:
    Bu telefonları nereden alabiliriz?
    Bir sorun çıksa servis olanakları nedir?
    Stylus kalemi var. Peki işletim sistemi standart mıdır yoksa Windows Mobile mıdır?
    Word, Excel, Powerpoint gibi programları çalıştırabilirmiyiz?
    Ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz?
    Bekliyorum. Saygılar...
  • arkadaşlar bende arkadaşımdan anycool t818 verdi yazlımı ve ayrıntıları hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

Gerçi dediğim gibi TV açılmadıkça sıkıntı yok.

Otomatik tuş kilidi var, keşke manuel tuş kilide de olasaydı.

Manuel Tuş Kilidide var kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

arkadaşlar ben 2 gün önce anycool aldım ama bir sorunum var. Çektiğim fotoğrafı bluetoothla başka birine yollayamıyorum, daha doğrusu menüden nereye giderek yapacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

cevap lütfen
  • bu telefonları birçok internet adresinden alabilirsiniz
    serviz olanaklarına gelince bizim kayseride bile yer altı çarşısında bu telefonları tamiri yani servisi başladı
    işletim sistemi standart pda diil
    word exel fln çalıştırmazz
    en güzell ayrıntı şarjının tv yi açmadığın sürece 5 gün gitmesii süper bişey arabada giderken kurtlar vadisini izlemenin başka bi havasıı var tabii birde sess sistemi tek kelimeyle mükemmel seviye 1 de bile kardeşimin e250 sinden daha yüksek ses çıkarıyor birde seviye 7 ye getirince düşünme bilee:_:_
    aynı telin üzerinde anycool değilde nokia olsaydııı 1000 ytl ye alamassıınnn

quote:

Orjinalden alıntı: berkhans

Selam arkadaşlar,
    Anycool telefonlar benim de hoşuma gitti. Özellikle fiyatlar da çok cazip.
    Sorularım:
    Bu telefonları nereden alabiliriz?
    Bir sorun çıksa servis olanakları nedir?
    Stylus kalemi var. Peki işletim sistemi standart mıdır yoksa Windows Mobile mıdır?
    Word, Excel, Powerpoint gibi programları çalıştırabilirmiyiz?
    Ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz?
    Bekliyorum. Saygılar...

• arkadaslar sima simb clone oldugu ıcın kapatılmıs
    begenmeyen
    TV CALISTIRMASINA engel olmayan herhangı bır arızası olan urunlerınızı elden cıkarmak ıstersenız pm atın yeterlı bılgınıze
    tel olarak asla kullanmayacak olsamda cep tv nıyetıne alabılırım bılgınıze.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell50

anycool T828 var arkadaşar gördünüzmü diğerlerine göre baya iyimiş kamerası 2 kaat filan çekiyomuş alan arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen

sana kimse cvp yazmamıştı bende özel msj atıp cvp yazdım ordan okursun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfin -- 14 Mayıs 2008; 4:27:52 >
  • menü--dosya yöneticisi--hafıza kartı veya resim nerdeyse oraya gir--resimin üzerine gel tamama bas seçeneklere gir---ilet de--bluetooth a de tmm dırr

quote:

quote:

arkadaşlar ben 2 gün önce anycool aldım ama bir sorunum var. Çektiğim fotoğrafı bluetoothla başka birine yollayamıyorum, daha doğrusu menüden nereye giderek yapacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

cevap lütfen
  • arkadaslar sanırım tum anycool telefonlar ve benzerı cin telefonları imei sorunu yasıyor

telefonun arkasında yazan imei noları kayıtsız gorunuyor ama *#06# yapınca cıft hat telefonlarda ıkı tane imei cıkıyor ekranda bunlara bakınca kayıtlı gorunuyor

ama neden arkasında yazan no ile imei sorgulama no ayrı ayrı cıkıyor birbirine benzemiyor bunlar yasal mı acabaaa
  • klonluyorlar kardeş başka hurda tellerin imeisini alıyorlar kullanılmayan kayıtlı telefonların imeini yapıyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

arkadaslar sanırım tum anycool telefonlar ve benzerı cin telefonları imei sorunu yasıyor

telefonun arkasında yazan imei noları kayıtsız gorunuyor ama *#06# yapınca cıft hat telefonlarda ıkı tane imei cıkıyor ekranda bunlara bakınca kayıtlı gorunuyor

ama neden arkasında yazan no ile imei sorgulama no ayrı ayrı cıkıyor birbirine benzemiyor bunlar yasal mı acabaaa

• arkadaşlar selamlar,deneyen vardır..mp4 videoları ben hiçbir şekilde seyredemiyorum bu telefonda..hangi converter ve hangi ayarları kullanıyorsunuz?bu konuda bilgi verebilecek arkadaş var mı? son olarak cihazın kulaklığı çok dandik gerçekten,bildiğiniz bu cihaza uygun alternatif kaliteli kulaklık var mı?teşekkürler...
  • quote:

öyle bi ayar yok arkadaşın dediği yöntemm yanlışş
    -----------------------------------------------------------------

Denemeden yorum yapmayınız. Tekrar izah edeyim; Bulundugunuz yerde masela 25 tv varsa telefondan otomatik TV.leri taratıp 20 tanesini hafızaya aldığını farzedelim. 20.nci kanala da da mesela ATV'yi aldığını düşünelim. Şimdi: telefonun * tuşuna aralıklarla basarak bu hafızaya alınan 20 TV nin haricinde kayda alımayan örneğin show Tv.yi bulup beklersek 20.nci kanalda ATV.nin silinip yerine show tv kaydediliyor.

Ayrıca bu ayarı telefonu dik konumda yarım ekran izlerken kalemle dokunduğumuz ektan üzerideki sağa veya sola yön tuşları gibi olan TV bulduğumuz bu tuşların hemen üzerindeki çiceğe benzer tuşa da aralıkla basıdığında TV istasyonlarının frekans numaralarını göreceksiniz. hafızada olmayan bir tv istasyonunu bulup izlerken otomatik olarak 20 kanala hafızaya alındığını görürsünüz. Bu yöntemle hafızaya alınmayan TV.leri 20.ci kanalda tek,tek izlersiniz. Saygılar.....

--------------------------------------------------------------------

@asikartal18 Arkadaşım telefonunuzun manuel tv ayarını izahata göre yaptınız mı? Nasıl, bu yöntem yanlışmıymış? Yoksa benim telefonun bu özelliğimi fazla acaba? Doğrusu merak ediyorum. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 14 Mayıs 2008; 18:33:13 >

• quote:

menü--dosya yöneticisi--hafıza kartı veya resim nerdeyse oraya gir--resimin üzerine gel tamama bas seçeneklere gir---ilet de--bluetooth a de tmm dırr

quote:

quote:

cevap lütfen

ilet kısmında bluetooth seçeneği yok, sadece telefon defterine seçeneği var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ersinaylin

arkadaşlar selamlar,deneyen vardır..mp4 videoları ben hiçbir şekilde seyredemiyorum bu telefonda..hangi converter ve hangi ayarları kullanıyorsunuz?bu konuda bilgi verebilecek arkadaş var mı? son olarak cihazın kulaklığı çok dandik gerçekten,bildiğiniz bu cihaza uygun alternatif kaliteli kulaklık var mı?teşekkürler...

ayn soruyu ben de sormak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.