Şimdi Ara

AnyCool t808 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ben t808 kullanıyorum onun ayarını vereyim. ayarlar/arama ayarları/hat değiştirme(hat1) sonra geri tuşuyla hepsinden çık. tekrar ayarlar/simB ayarları/simB otomatik/ aç kutusunu işaretle/geri/simB aç-kapa açık işaretle sonra tamam de ve menüden çık.. umarım olur
  • ben anycool t808 in bir özelliğinden daha bahsedeceğim. kalabalık bir ortamda bluetooth u açık telefonları taratıyorsunuz eğer o an açık bluetooth lu bir telefon buldunuz mu kişinin haberi olmadan o telefonun içine girip bütün bilgileri resimleri videoları müzikleri aklınıza gelen gönderilebilen ne varsa kendi telefonunuza çekip izleyip dinleyebiliyorsunuz ama bundan o kişinin haberi olmuyor.. bu çok müthiş bir özellik. inanamadım. arkadaşımın ne kadar mp3 ü varsa yürüttüm ondan hele onun video ve resimlerini alınca kafayı yiyecekti. tek kelimeyle harika...
  • arkadaşlar size bi sorum olacak
    sim deki telefonları telefon hafızasına kaydettim.yanlız şuanda hem simdekiler hem telefondaki numaralar görünüyor.çorba durumu yani.
    telefonun bana sadece telefon hafızasındaki telefonları göstermesini nasıl sağlarım rehberde?
  • LÜTFENNN YARDIMMM

Arkadaşlar bende t808 modeli var aradığım insanlar sesin gelmiyor diyor microfon sesini nereden açabilirim, kuluklık sesi cook süper ama microfondan ses cook az gidiyor. yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamdicap

ben anycool t808 in bir özelliğinden daha bahsedeceğim. kalabalık bir ortamda bluetooth u açık telefonları taratıyorsunuz eğer o an açık bluetooth lu bir telefon buldunuz mu kişinin haberi olmadan o telefonun içine girip bütün bilgileri resimleri videoları müzikleri aklınıza gelen gönderilebilen ne varsa kendi telefonunuza çekip izleyip dinleyebiliyorsunuz ama bundan o kişinin haberi olmuyor.. bu çok müthiş bir özellik. inanamadım. arkadaşımın ne kadar mp3 ü varsa yürüttüm ondan hele onun video ve resimlerini alınca kafayı yiyecekti. tek kelimeyle harika...

hocam biraz uçmadın mı:D
    telefonu baya inceledim ben de bu arkadaşın dediği gibi herhangi bir telefona giremezsiniz.
    -tabiki giriliyor aslında ama karsıdaki telefona "..... adlı kullanıcı sizi telefonunuza erişmek istiyor kabul ediyormsunuz" diye bi uyar gidiyor:D yani karsıdaki kişi bunu kabul ederse girersiniz.
    -ürünü ben de 250 ytl ye aldım. bu fiyata çok hoş. yalnız çok kaba ya. telsiz gibi kocaman. ama tabi bazıları bu özelliği için alıyor bu teli.
    -tus takımı çok sert. zart zurt ses geliyor basınca. kapı gıcırtısı gibi ve aynı zamanda tuslar çok küçük.yanlıs nolara basabiliyosunuz sıkça . artık bu da el alışkanlıgından olabilir :)
    - imei sorunu çıkarıyormus bunu ben de duydum. çıkardıgı zaman geri yollayın mecbur alırlar geri zaten . sanırım 1 aya kadar bende de aynı sorun çıkar. çıkarsa yenisini yollatırız:D
    - bu telefonlar yasal değil sanırım. yasal olsa böyle imei sorunu çıkarmazdı.
    -telefon çin harikası. bazı yerlerde televizyon fazla kanal çekmez zaten. illere belediyelere göre değişir. ne kadar kanala izin verildiyse onu çeker. görüntü bazı yerlerde net bazı yerlerde berabt. vericiden kaynaklanıyor sanırım
    buu kadar

• Merhaba Arkadaşlar.Telefon resmi olarak türkiyede satılmaya başladı

www . ANYCOOLTR . com

tek distrisitörü intel iletişim miş
  • BBizim eniştede almış bu telefondan.Oldukça hoşuma gitti.TV si gayet net gösteriyor.Çift hat takılabiliyor ve en önemlisi 2 hattı aynı anda kullanabiliyor.Ekran oldukça geniş.kalite yeterli miktarda.Kamerası iddialı değil.Gerekte yok zaten.

AnyCool t808
  • Arkadaşlar merhaba ben neredeyse bu telin bütün özelliklerini çözdüm ama

msn yada java ounları bi türlü kuramadım

bilen varsa yada kurabilen varsa acilll yardımm :):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: çakırpençe

quote:

Orjinalden alıntı: hamdicap

ben anycool t808 in bir özelliğinden daha bahsedeceğim. kalabalık bir ortamda bluetooth u açık telefonları taratıyorsunuz eğer o an açık bluetooth lu bir telefon buldunuz mu kişinin haberi olmadan o telefonun içine girip bütün bilgileri resimleri videoları müzikleri aklınıza gelen gönderilebilen ne varsa kendi telefonunuza çekip izleyip dinleyebiliyorsunuz ama bundan o kişinin haberi olmuyor.. bu çok müthiş bir özellik. inanamadım. arkadaşımın ne kadar mp3 ü varsa yürüttüm ondan hele onun video ve resimlerini alınca kafayı yiyecekti. tek kelimeyle harika...

hocam biraz uçmadın mı:D
    telefonu baya inceledim ben de bu arkadaşın dediği gibi herhangi bir telefona giremezsiniz.
    -tabiki giriliyor aslında ama karsıdaki telefona "..... adlı kullanıcı sizi telefonunuza erişmek istiyor kabul ediyormsunuz" diye bi uyar gidiyor:D yani karsıdaki kişi bunu kabul ederse girersiniz.
    -ürünü ben de 250 ytl ye aldım. bu fiyata çok hoş. yalnız çok kaba ya. telsiz gibi kocaman. ama tabi bazıları bu özelliği için alıyor bu teli.
    -tus takımı çok sert. zart zurt ses geliyor basınca. kapı gıcırtısı gibi ve aynı zamanda tuslar çok küçük.yanlıs nolara basabiliyosunuz sıkça . artık bu da el alışkanlıgından olabilir :)
    - imei sorunu çıkarıyormus bunu ben de duydum. çıkardıgı zaman geri yollayın mecbur alırlar geri zaten . sanırım 1 aya kadar bende de aynı sorun çıkar. çıkarsa yenisini yollatırız:D
    - bu telefonlar yasal değil sanırım. yasal olsa böyle imei sorunu çıkarmazdı.
    -telefon çin harikası. bazı yerlerde televizyon fazla kanal çekmez zaten. illere belediyelere göre değişir. ne kadar kanala izin verildiyse onu çeker. görüntü bazı yerlerde net bazı yerlerde berabt. vericiden kaynaklanıyor sanırım
    buu kadar

bencede ucmus arkadas

cunkı ne olursa olsun ızın almadan baska telefona gırılemmıyor
    karsıdakı kabul etmesı gerekıyor kı oyle gıresın yoksa nasıl gıreceksın onun telefonuna

• PC SNYC MANAGER programı ıle bu telefona java cep sözlük ve diger java programları yuklemek istiyorum kabul etmiyor baska seyler yapmaya musade edıyor ama program yuklnemıyor

dıvıver yuklerım com4 port acık com portundan tel ve pc bırbırınıgoruyor ama program yuklenmıyor

bu konuda basarılı olmus bır arkadas varsa yardım rica ediyorum

ne yapmak gerekıyor

MT6227 drıver ve yazılım programı var bende ama bununla beceremedım
  • oncelıkle herkese merhaba dıyorum ben bundan yaklasık 2 ay once anycool t808 cep telefonu aldım ve su anda bu telefonu kullanıyorum. bu telefon mp4 3gp avi formatlarını desteklıyor.. sorun olan sey sadece kameranın cozunurlugu. ses olayı muhtesem yolda calarken ınsanlar acayıp bakıyo bu yusden ben sesını mınımuma ındırdım ayrıca televızyon ayarlayamıyorum demısler goz ısaretıne basarlarsa kanal tarar bendekı 20 kanalda ful cekıo gayet gusel yanlız buna ben oyun atamadım java sıs uzantılı denedım ama olmadı sunuda solım bu telefona kımı yerde 450 cekıyolar kımı yerde 350 ben sıze aldıgım fıyatı solım 200 ytl buna gore fıyat arastırın forumda yenıyım sorunuz olursa cevaplarım
  • Selam Arkdaslar bende 03/05/2008 cumartesı gunu aldım telefonumdan cok memnunum diğer çin malı telefonlardan çok farklı bende diyarbakırdan sipariş verdim 230 ytl. bı olumsuz yanı daha var ben yapamadım yapan varsa banada soylesın mesaj zil sesini deişemiyorsun 2.telefon hafızası 190 kb. 3.çektiğim fotoyu telfon hafızasına kaydedıyor hafıza kartına nasıl kaydedebılırım taşıyarak demıyorum dırek fotoyu cekınce hafıza kartına kaydedecek tv süper ses süper deişik seyler bulursam haber verırım.

sorular cevaplar

:1 – TELEFONU KILIFINA KOYDUĞUM ZAMAN BİR ÇOK MENÜ AÇIK KALIYOR?
    Cevap :

CEVAP:KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ LETUS T808 DOKUNMATİK EKRAN OLDUĞU İÇİN TUŞLARI KİTLEMEDEN CEBİNİZE VEYA KILIFA KOYDUĞUNUZ ZAMAN BİRÇOK MENÜYE GİREREK AYARLARI DEĞİŞTİREBİLİR BU NEDENLE KARŞILAŞMAMANIZ İÇİN LÜTFEN MENÜ,AYARLAR,GÜVENLİK AYARLARI,OTOMATİK TUŞ KİLİDİ’NE TIKLAYARAK OTOMATİK TUŞ KİLİDİNİ AKTİF DURUMA GETİRMENİZ LAZIM. NOT EĞER TELEFON AYARLARI KARIŞMIŞ VE ESKİ HALİNE GETİREMİYORSANIZ FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNMENİZİ TAVSİYE EDERİZ (TELEFON ŞİFRESİ 1122’DİR) FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNMEDEN BİLGİLERİNİZİ YEDEKLEYİNİZ.
    Soru :2 – İKİNCİ HATTI TAKTIĞIM’DA ACİL YAZIYOR ?
    Cevap :

CEVAP:İKİNCİ HATTI TAKTIĞINIZDA ACİL YAZIYORSA İKİNCİ SİM KARTIN PİN KODUNU KALDIRMANIZ GEREKİYOR.
    Soru :3 – EKRAN KALEMİ İLE BİR NESNEYE TIKLADIĞIM ZAMAN BAŞKA BİR NESNE AÇILIYOR ?
    Cevap :

CEVAP:AYARLAR MENÜSÜNDEN KALEM KALİBRASYONU VAR ORAYA TIKLAYARAK AÇINNIZ VE ARDINDAN EKRAN KALEMİ İLE İLK ÖNCE EKRANIN ORTASINA DAHA SONRA KIRMIZI NOKTALARA BASINIZ.
    Soru :4 – TELEVİZYON HİÇ ÇEKMİYOR ?
    Cevap :

CEVAP:TELVİZYON HİÇ ÇEKMİYORSA BEKLEME MODUNDA (MENÜYE GİRMEDEN) TV TUŞUNA BASINIZ VE ARDINDAN SEÇENEKLER TUŞUNA BASIP AREA SETTİNGS TIKLAYINIZ ALT MENÜDEN TÜRKİYE’Yİ SEÇİNİZ VE BİR ÖNCEKİ MENÜYE GELEREK AUTO SEARCH’ TIKLAYARAK KANAL ARAMASI YAPINIZ.
    Soru :5 – TELEFONDA KONUŞMA YAPARKEN KARŞI TARAFIN SESİNİ AZ DUYUYORUM ?
    Cevap :

CEVAP:BİR YERLE GÖRÜŞME YAPARKEN YUKARI YÖN TUŞUNA BASARAK HOPARLÖR’ÜN SESİNİ AÇINIZ.
    Soru :6 – TELEFONA MP3 ATTIĞIM ZAMAN MÜZİK ÇALARDA GÖREMİYORUM ?
    Cevap :

TELEFONA ATTIĞINIZ ŞARKILARI GÖREBİLMEK İÇİN İLK ÖNCE MENÜ,MULTİMEDYA,MÜZİK ÇALAR,LİSTE,SEÇENEK,AYARLAR’A GİREREK ORADAN 1. SEÇENEK OLAN ÇALINAN LİSTE (AÇIK) OLACAK VE SON OLARAK TAMAM DÜĞMESİNE BASARAK MÜZİK ÇALARDAN ÇIKINIZ GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ MP3 DOSYASI TELEFONUN (RECEİVED) KLASÖRÜNE GELİR MP3’E ULAŞMAK İÇİN MENÜ,DOSYA YÖNETİCİSİ,HAFIZA KARTI,RECEİVED’E TIKLAYARAK AÇINIZ VE ORADAN TELEFONA BLUETOOTH’LA GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ MP3..2ÜN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEK TUŞUNA BASINIZ VE ARDINDAN (TAŞI) SEÇENEĞİNE TIKLAYINIZ TAŞI SEÇENEĞİNE TIKLADIKTAN SONRA KARŞINIZA KLASÖRLER GELECEKTİR O KLASÖRLERİN İÇİN’DE (MY MUSİC)KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE GELEREK SEÇENEK VE TAMAM TUŞUNA BASINIZ TAŞIMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA MÜZİK ÇALARI AÇARAK (MENÜ,MUTİMEDYA,MÜZİK ÇALAR,LİSTE,SEÇENEK,LİSTEYİ YENİLE)SEÇENEĞİNE TIKLAYARAK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARTIK TELEFONA ATMIŞ OLDUĞUNUZ MP3 MÜZİK ÇALARIN LİSTESİNDE GÖRÜNECEKTİR.

Soru :7 – MP3’Ü ZİL SESİ YAPAMIYORUM ?
    Cevap :

MP3’Ü ZİLSESİ YAPMAK İÇİN (MENÜ,DOSYA YÖNETİCİSİ,HAFIZA KARTI,MY MUSİC)’E TIKLAYARAK AÇINIZ ORADAN HANGİ MP3’Ü ZİL SESİ YAPMAK İSTİYORSANIZ O MP3’ÜN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEK,İLET,KULLANICI PROFİLİNE SEÇENEĞİNE TIKLAYINIZ ARDINDAN ANA MENÜYE DÖNEREK SIRASIYLA MENÜ,KULLANICI PROFİLLERİ,GENEL,KİŞİSELLEŞTİR,SES DÜZENİ,GELEN ARAMA’YA TIKLAYARAK ORADA AŞAĞI YUKARI OK TUŞLARINI KULLANARAK SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ MP3’Ü BULUNUZ VE TAMAM TUŞUNA BASARAK ARDINDAN ZİL SESİ OLARAK AYARLA SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TAMAM’A BASINIZ (AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ HATTINIZIN’DA AYNI ŞEKİLDE ÇALMASINI İSTİYORSANIZ SİM 2 GELEN ARAMA ÇAĞRI ZİL SESİNİ AYNI MP3 ZİL SESİNİ ATAYARAK AYARLAYABİLİRSİNİZ

(NOT TELEFONA 5 ADETTEN FAZLA MP3’Ü KULLANICI PROFİLİNDE GÖREMEZSİNİZ BU SORUNU GİDERMEK İÇİN SIRASIYLA MENÜ,KULLANICI PROFİLLERİ,GENEL,KİŞİSELLEŞTİR,SES DÜZENİ,GELEN ARAMA’YA TIKLAYARAK ORADA AŞAĞI YUKARI OK TUŞLARINI KULLANARAK SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ MP3’Ü BULUNUZ VE TAMAM TUŞUNA BASARAK DEĞİŞTİR SEÇENEĞİNİ TIKLAYINIZ ORADAN BAŞKA BİR MP3 İLE DEĞİŞTİREREK BU SORUNU GİDEREBİLİRSİNİZ)
    Soru :8 – BLUETOOTH GÖZÜKÜYOR AMA VERİ ALAMIYORUM?
    Cevap :

CEVAP:BLUETUUTH’UNUZU BAŞKA TELEFONDA GÖRÜYORSUNUZ AMA VERİ ALAMIYORSANIZ MENÜ,EKSTRA,BLUETOOTH,AYGITIM,SEÇENEK,TÜMÜNÜ SİL SEÇENEĞİNİ SEÇERSENİZ DAHA ÖNCEDEN SİZE VERİ GÖNDERMİŞ OLAN KİŞİLERİ SİLERSENİZ TEKRARDAN BLUETOOTHLA VERİ ALABİLİRSİNİZ
    Soru :TURKCELL GPRS VE MMS AYARLARI
    Cevap :

WAP AYARLARI

1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:WAP/ANA SAYFA http//www.google.com.tr YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.252.234.168/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:TURKCELL/APN:wap/KULLANICI ADI:gprs/ŞİFRE:gprs/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI

1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:TURKCELL MMS/MMSC:http//mms.turkcell.com.tr/servlets/mms olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:212.252.169.217/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:TURKCELL MMS/APN:TURKCELL MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

Soru :VODAFONE WAP VE GPRS AYARLARI
    Cevap :

WAP AYARLARI

1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:İNTERNET GPRS/ANA SAYFA http//WWW.GOOGLE.COM.TR YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.065.136.226/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:GPRS/APN:İNTERNET/KULLANICI ADI:VODAFONE/ŞİFRE:VODAFONE/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN:İNTERNET GPRS YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI

1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:VODAFONE MMS /MMSC:http//217.31.233.18:6001/MM1Servlets olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:217.031.233.018/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:VODAFONE MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

Soru :AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    Cevap :

WAP AYARLARI

1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA GPRS WAP/ANA SAYFA http//WWW.YAHOO.COM YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:AVEA GPRS/APN:wap/KULLANICI ADI:WAP/ŞİFRE:WAP/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ

3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

MMS AYARLARI

1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA MMS /MMSC:http//MMS.AVEA.COM.TR/SERVLETS/MMS olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:AVEA MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ

3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

• arkadaslar bende anycool t828 modelı var daha bugun dogubanktan aldım 12 taksıt 340 ytl ye geldı fakat mms ve gprs ayarlarını nasıl yapıcam yardımcı olabılecek varsa sevınırım ayrıca tv yı acınca baze ses olmuyor ve bende yenıden kapatıp acmak zorunda kalıyorum o zaman normale donuyor ve bırısı arayınca tv acık ıse konusma bıttıkten sonra yıne ses olmuyor tekrar kapatıp acıyorum ve oyun yukleyebılecegımız bır sıte varmı mms ve gprs ayarları oncelıklı yukarıda verılen t808 modelıne aıt olan ayarlar olmuyor sımdıden tesekkurler
  • arkadaslar bende anycool t828 modelı var daha bugun dogubanktan aldım 12 taksıt 340 ytl ye geldı fakat mms ve gprs ayarlarını nasıl yapıcam yardımcı olabılecek varsa sevınırım ayrıca tv yı acınca baze ses olmuyor ve bende yenıden kapatıp acmak zorunda kalıyorum o zaman normale donuyor ve bırısı arayınca tv acık ıse konusma bıttıkten sonra yıne ses olmuyor tekrar kapatıp acıyorum ve oyun yukleyebılecegımız bır sıte varmı mms ve gprs ayarları oncelıklı yukarıda verılen t808 modelıne aıt olan ayarlar olmuyor sımdıden tesekkurler BIRDE BU AYARLARI YAPARKEN TELEFONDA BULUNAN 2 HATTA DA BU AYARLARI AYRI AYRIMI YAPICAZ CEVAP YAZAN BIRILERI OLURSA SEVINIRIM
  • arkadaşlar bende yeni t828 aldım. anlayamadığım ve bilen varsa paylaşmasını istediğim bir konu var. bu telefonlarda mp4 formatı açılmıyor geçersiz video dosyası diye bir uyarı çıkıyor. 3gp ye çevirdiğimdede filmi 176*144 çözünürlükte ve çok kalitesiz görüntüde film izlenebiliyor. bu telefonun bu kadar kalitesiz bir görüntü göstereceğini zannetmiyorum ama diğere formatlarda denediğimde mp4 te dahil geçersiz video dosyası diyor ve çalıştırmıyor total video converterde frame rate:148 bit rate:148 en yüksek ayarlar bunlar bunlardan daha yükseğini telefon kabul etmiyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı varsa yazarsa sevinirim
  • frame rate:18 olacak yanlış lığı düzelteyim
  • arkadaşlar merhaba

gittigidiyordan t808 aldım, fakat sim kartları tanımıyor ayrı ayrı ve beraber taktım yine de tanımadı
    bir ayar yapmam mı gerekiyor
    yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanseser

arkadaşlar merhaba

gittigidiyordan t808 aldım, fakat sim kartları tanımıyor ayrı ayrı ve beraber taktım yine de tanımadı
    bir ayar yapmam mı gerekiyor
    yardımcı olursanız sevinirim

Patlak o telefon
  • arkadaşlar bende anycool t808 tel aldımm fakat alma sebebim benim 6630 un kafayı yemesii ve çift sim kart kullanmam olduu benim telefonun üzerine 150 ytl verdim telefon ilk izlenimlerime göre çok güzell ben çözdüm telefonu iyice televizyon pek iyii değildir diye umuyordumm fakat gerçekten çok güzell televizyonu sesi muhteşem gerçekten alırsanız sesine hayran kalacaksınız benim laptop tan daha iyi ses :) sonra kamerada biraz iyi değil ama benim zaten foto kameram var :) bazı arkadaşlar yazmışlar titreşimden başka sessiz moda alınmıyor diye biraz kafayı çalıştırsalardı benim gibi çözerlerdi önce telefonun ses kayıt bölümünden sessizz bir ses kayıt etsinler bunuda zil sesleri bölümünden seççsinler ve bildirim tonu nu zilsesi yapsınlar sessiz sessiz çalsınn ben öyle yapıyorumm :(kayseriliyim ondandır:) şarja takmıyor telefonu çift batarya olduğu için şarj adabtöründe batarya takılıyor telefona takmaya gerek yok biri bitince öbürünü takıyorum şarjı beklediğimden iyi gidiyor okadar kurcalıyorum full doldurmuyorumm yinede 3 gün gidiyor dokunmatik ekranı güzel msj yazmakk ta zevkli bide her görene soruyorum kaçadır bu tel diye ortaamm 1000 ytll vardır diyorlar :) benim için enn önemlisi zaten çift sim kart AYNI ANDA AKTİFF olmasıydıı aldığım yer iyi bir bayii kapanmama garantisi verdii içim rahat telefon elimde kalsa bile bu bir şanss şansımı deniyorum ama telefonn beklediğimden sağlam çıktıı 6630 a zamanında 700 lira bayılann birisi olarak bidaha nokiaya para vermem ben sorusu olan arkadaşlarr asi_kartal18@hotmail.com ekleyebilirlerrr saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

arkadaşlar bende anycool t808 tel aldımm fakat alma sebebim benim 6630 un kafayı yemesii ve çift sim kart kullanmam olduu benim telefonun üzerine 150 ytl verdim telefon ilk izlenimlerime göre çok güzell ben çözdüm telefonu iyice televizyon pek iyii değildir diye umuyordumm fakat gerçekten çok güzell televizyonu sesi muhteşem gerçekten alırsanız sesine hayran kalacaksınız benim laptop tan daha iyi ses :) sonra kamerada biraz iyi değil ama benim zaten foto kameram var :) bazı arkadaşlar yazmışlar titreşimden başka sessiz moda alınmıyor diye biraz kafayı çalıştırsalardı benim gibi çözerlerdi önce telefonun ses kayıt bölümünden sessizz bir ses kayıt etsinler bunuda zil sesleri bölümünden seççsinler ve bildirim tonu nu zilsesi yapsınlar sessiz sessiz çalsınn ben öyle yapıyorumm :(kayseriliyim ondandır:) şarja takmıyor telefonu çift batarya olduğu için şarj adabtöründe batarya takılıyor telefona takmaya gerek yok biri bitince öbürünü takıyorum şarjı beklediğimden iyi gidiyor okadar kurcalıyorum full doldurmuyorumm yinede 3 gün gidiyor dokunmatik ekranı güzel msj yazmakk ta zevkli bide her görene soruyorum kaçadır bu tel diye ortaamm 1000 ytll vardır diyorlar :) benim için enn önemlisi zaten çift sim kart AYNI ANDA AKTİFF olmasıydıı aldığım yer iyi bir bayii kapanmama garantisi verdii içim rahat telefon elimde kalsa bile bu bir şanss şansımı deniyorum ama telefonn beklediğimden sağlam çıktıı 6630 a zamanında 700 lira bayılann birisi olarak bidaha nokiaya para vermem ben sorusu olan arkadaşlarr asi_kartal18@hotmail.com ekleyebilirlerrr saygılar

huehuehue zaten sessiz kayıt yapıp profil sesi yapmayı aylardır anlatıoruz :D yinede kendin çözmüşsün oda güzel bişi...bende t818 var çok memnunum,görünüş dışında herşey aynı zaten.
    madem kayserilisin kardeş,şu telefon rehberinde hem telefon hafızası hemde sim hafızası aynı anda gözüküyorya,nasıl sadece telefon hafızası gözükür çöz bakalım :D simdeki telefonları silmek dışında bi çözüm elbette :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.