Arkadaşlar bu telefonları MMS ve GRPS ayalarını Türkcell in sitesinden yapabilirsiniz. Ben yaptım oldu... Süper şifrenizi alın ve kişisel ayarlarınızdan internet ayarlarını telefonunuza gönderin. Gönderirken Benq C30 telefonunun ayarlarını gönderin. Ben denedim ve internete girdim... Gerisi size kalmış.. Kolay gele..
:1 – TELEFONU KILIFINA KOYDUĞUM ZAMAN BİR ÇOK MENÜ AÇIK KALIYOR? : CEVAP:KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ ANYCOOL T808 DOKUNMATİK EKRAN OLDUĞU İÇİN TUŞLARI KİTLEMEDEN CEBİNİZE VEYA KILIFA KOYDUĞUNUZ ZAMAN BİRÇOK MENÜYE GİREREK AYARLARI DEĞİŞTİREBİLİR BU NEDENLE KARŞILAŞMAMANIZ İÇİN LÜTFEN MENÜ,AYARLAR,GÜVENLİK AYARLARI,OTOMATİK TUŞ KİLİDİ’NE TIKLAYARAK OTOMATİK TUŞ KİLİDİNİ AKTİF DURUMA GETİRMENİZ LAZIM. NOT EĞER TELEFON AYARLARI KARIŞMIŞ VE ESKİ HALİNE GETİREMİYORSANIZ FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNMENİZİ TAVSİYE EDERİZ (TELEFON ŞİFRESİ 1122’DİR) FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNMEDEN BİLGİLERİNİZİ YEDEKLEYİNİZ. :2 – İKİNCİ HATTI TAKTIĞIM’DA ACİL YAZIYOR ? : CEVAP:İKİNCİ HATTI TAKTIĞINIZDA ACİL YAZIYORSA İKİNCİ SİM KARTIN PİN KODUNU KALDIRMANIZ GEREKİYOR. :3 – EKRAN KALEMİ İLE BİR NESNEYE TIKLADIĞIM ZAMAN BAŞKA BİR NESNE AÇILIYOR ? : CEVAP:AYARLAR MENÜSÜNDEN KALEM KALİBRASYONU VAR ORAYA TIKLAYARAK AÇINNIZ VE ARDINDAN EKRAN KALEMİ İLE İLK ÖNCE EKRANIN ORTASINA DAHA SONRA KIRMIZI NOKTALARA BASINIZ. :4 – TELEVİZYON HİÇ ÇEKMİYOR ? : CEVAP:TELVİZYON HİÇ ÇEKMİYORSA BEKLEME MODUNDA (MENÜYE GİRMEDEN) TV TUŞUNA BASINIZ VE ARDINDAN SEÇENEKLER TUŞUNA BASIP AREA SETTİNGS TIKLAYINIZ ALT MENÜDEN TÜRKİYE’Yİ SEÇİNİZ VE BİR ÖNCEKİ MENÜYE GELEREK AUTO SEARCH’ TIKLAYARAK KANAL ARAMASI YAPINIZ. :5 – TELEFONDA KONUŞMA YAPARKEN KARŞI TARAFIN SESİNİ AZ DUYUYORUM ? : CEVAP:BİR YERLE GÖRÜŞME YAPARKEN YUKARI YÖN TUŞUNA BASARAK HOPARLÖR’ÜN SESİNİ AÇINIZ. :6 – TELEFONA MP3 ATTIĞIM ZAMAN MÜZİK ÇALARDA GÖREMİYORUM ? : TELEFONA ATTIĞINIZ ŞARKILARI GÖREBİLMEK İÇİN İLK ÖNCE MENÜ,MULTİMEDYA,MÜZİK ÇALAR,LİSTE,SEÇENEK,AYARLAR’A GİREREK ORADAN 1. SEÇENEK OLAN ÇALINAN LİSTE (AÇIK) OLACAK VE SON OLARAK TAMAM DÜĞMESİNE BASARAK MÜZİK ÇALARDAN ÇIKINIZ GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ MP3 DOSYASI TELEFONUN (RECEİVED) KLASÖRÜNE GELİR MP3’E ULAŞMAK İÇİN MENÜ,DOSYA YÖNETİCİSİ,HAFIZA KARTI,RECEİVED’E TIKLAYARAK AÇINIZ VE ORADAN TELEFONA BLUETOOTH’LA GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ MP3..2ÜN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEK TUŞUNA BASINIZ VE ARDINDAN (TAŞI) SEÇENEĞİNE TIKLAYINIZ TAŞI SEÇENEĞİNE TIKLADIKTAN SONRA KARŞINIZA KLASÖRLER GELECEKTİR O KLASÖRLERİN İÇİN’DE (MY MUSİC)KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE GELEREK SEÇENEK VE TAMAM TUŞUNA BASINIZ TAŞIMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA MÜZİK ÇALARI AÇARAK (MENÜ,MUTİMEDYA,MÜZİK ÇALAR,LİSTE,SEÇENEK,LİSTEYİ YENİLE)SEÇENEĞİNE TIKLAYARAK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARTIK TELEFONA ATMIŞ OLDUĞUNUZ MP3 MÜZİK ÇALARIN LİSTESİNDE GÖRÜNECEKTİR.
:7 – MP3’Ü ZİL SESİ YAPAMIYORUM ? : MP3’Ü ZİLSESİ YAPMAK İÇİN (MENÜ,DOSYA YÖNETİCİSİ,HAFIZA KARTI,MY MUSİC)’E TIKLAYARAK AÇINIZ ORADAN HANGİ MP3’Ü ZİL SESİ YAPMAK İSTİYORSANIZ O MP3’ÜN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEK,İLET,KULLANICI PROFİLİNE SEÇENEĞİNE TIKLAYINIZ ARDINDAN ANA MENÜYE DÖNEREK SIRASIYLA MENÜ,KULLANICI PROFİLLERİ,GENEL,KİŞİSELLEŞTİR,SES DÜZENİ,GELEN ARAMA’YA TIKLAYARAK ORADA AŞAĞI YUKARI OK TUŞLARINI KULLANARAK SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ MP3’Ü BULUNUZ VE TAMAM TUŞUNA BASARAK ARDINDAN ZİL SESİ OLARAK AYARLA SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TAMAM’A BASINIZ (AYNI ŞEKİLDE İKİNCİ HATTINIZIN’DA AYNI ŞEKİLDE ÇALMASINI İSTİYORSANIZ SİM 2 GELEN ARAMA ÇAĞRI ZİL SESİNİ AYNI MP3 ZİL SESİNİ ATAYARAK AYARLAYABİLİRSİNİZ (NOT TELEFONA 5 ADETTEN FAZLA MP3’Ü KULLANICI PROFİLİNDE GÖREMEZSİNİZ BU SORUNU GİDERMEK İÇİN SIRASIYLA MENÜ,KULLANICI PROFİLLERİ,GENEL,KİŞİSELLEŞTİR,SES DÜZENİ,GELEN ARAMA’YA TIKLAYARAK ORADA AŞAĞI YUKARI OK TUŞLARINI KULLANARAK SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ MP3’Ü BULUNUZ VE TAMAM TUŞUNA BASARAK DEĞİŞTİR SEÇENEĞİNİ TIKLAYINIZ ORADAN BAŞKA BİR MP3 İLE DEĞİŞTİREREK BU SORUNU GİDEREBİLİRSİNİZ) :8 – BLUETOOTH GÖZÜKÜYOR AMA VERİ ALAMIYORUM? : CEVAP:BLUETUUTH’UNUZU BAŞKA TELEFONDA GÖRÜYORSUNUZ AMA VERİ ALAMIYORSANIZ MENÜ,EKSTRA,BLUETOOTH,AYGITIM,SEÇENEK,TÜMÜNÜ SİL SEÇENEĞİNİ SEÇERSENİZ DAHA ÖNCEDEN SİZE VERİ GÖNDERMİŞ OLAN KİŞİLERİ SİLERSENİZ TEKRARDAN BLUETOOTHLA VERİ ALABİLİRSİNİZ :TURKCELL GPRS VE MMS AYARLARI : WAP AYARLARI 1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:WAP/ANA SAYFA http//www.google.com.tr YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.252.234.168/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.
2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:TURKCELL/APN:wap/KULLANICI ADI:gprs/ŞİFRE:gprs/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ
3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
MMS AYARLARI 1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:TURKCELL MMS/MMSC:http//mms.turkcell.com.tr/servlets/mms olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:212.252.169.217/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 1. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ
2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:TURKCELL MMS/APN:TURKCELL MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ
3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/TURKCELL MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
:VODAFONE WAP VE GPRS AYARLARI : WAP AYARLARI 1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:İNTERNET GPRS/ANA SAYFA http//WWW.GOOGLE.COM.TR YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:212.065.136.226/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.
2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:GPRS/APN:İNTERNET/KULLANICI ADI:VODAFONE/ŞİFRE:VODAFONE/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ
3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN:İNTERNET GPRS YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
MMS AYARLARI 1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:VODAFONE MMS /MMSC:http//217.31.233.18:6001/MM1Servlets olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:217.031.233.018/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 5. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ
2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:VODAFONE MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ
3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/VODAFONE MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
:AVEA GPRS VE MMS AYARLARI : WAP AYARLARI 1 - MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3.SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA GPRS WAP/ANA SAYFA http//WWW.YAHOO.COM YAZIP TAMAM SEÇENEĞİNE BASINIZ/ĞEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESABININ ÜZERİNE GELEREK (SEÇ) TUŞUNA BASINIZ/ARDINDAN GPRS ‘NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ /3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN GERİ ÇIKINIZ.
2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK DÜZENLE SEÇENEĞİNE BASINIZ/HESAP İSMİ:AVEA GPRS/APN:wap/KULLANICI ADI:WAP/ŞİFRE:WAP/DOĞRULAMA TÜRÜ NORMAL OLARAK BELİRLİYORUZ VE ARDINDAN BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ
3 – MENÜ/SERVİSLER/WAP/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/ORADAN WAP YAZAN SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN (ETKİN) SEÇENEĞİNİ SEÇEREK TÜM MENÜLERDEN ÇIKIYORUZ VE ARTIK GPRS AYARLARIMIZ TAMAM GPRS’E GİRMEK İÇİN MENÜ/SERVİSLER/WAP/ANA SAYFA’A TIKLAYARAK GPRS’TE GEZİNMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
MMS AYARLARI 1 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER TUŞUNA BASINIZ ORADAN DÜZENLE/PROFİL ADI:AVEA MMS /MMSC:http//MMS.AVEA.COM.TR/SERVLETS/MMS olarak yazınız/GEÇİŞ YOLU:213.161.151.201/PORT:9201/VERİ HESSABININ ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER ARDINDAN GPRS’NİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ ARDINDAN 3. SEÇENEĞİN ÜZERİNE GELEREK TAMAM TUŞUNA BASINIZ SONRA TAMAM SEÇENEĞİNE BASARAK AYARLARI KAYDEDİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ
2 – MENÜ/SERVİSLER/VERİ HESABI/GPRS/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK/DÜZENLE/HESAP İSMİ:AVEA MMS/APN:MMS/KULLANICI ADI:MMS/ŞİFRE:MMS/DOĞRULAMA TÜRÜ:NORMAL OLARAK SEÇİNİZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ
3 – MENÜ/MESAJLAR/MMS/AYARLAR/ŞEBEKE AYARLARI/AVEA MMS’NİN ÜZERİNE GELEREK SEÇENEKLER VE ETKİN OLARAK AYARLAYINIZ VE BÜTÜN MENÜLERDEN ÇIKINIZ VE ARTIK MMS MESAJI GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
evet bu gun t808 degılde t818 ıme kavustum daha telefon uzerınde cok tecrubesızım ama ılk ızlenımlerıme gore hoş bir telefon benım ıcın onemlı olan zaten ıkı hattın aynı anda aktıf olmasaydı.dıger telefonlarda olan cogu ozellıkler var zaten.... ekranı dev gibi sesi kulak cınlatıyor o derece yanı... ilk beceremedıgım seylerı yazıcam yardım edersenız sevınırım 1. si muzık calarda sarkı lıstesını yenıle dedıgımde sarkı falan gelmıyor ayarı hafıza kartında sarkılarımda hafıza kartında ama olmuyor bırde tv yı o kadar anlatan arkadaslar oldu ayna gıbı cekıyor dıye ama benmı beceremedım bılmıyorum antenını sonuna kadar cıkardım ev ıcınde denedım otomatık arama yaptırttım bulunan kanal 3 adet onlarda hıcte oyle ayna gıbı degıl cızırtılı hadı dedım ev ıcınde cekmıyordur dısarı cıkayım dısardada aynı sey tv sını tatmın edıce sekılde kullanan arkadaslardan yardım beklıyorum şimdiden tesekurler
TV'yi açınca seçeneklerden bölgeyi Türkiye seçmelisin daha sonra da auto search yapınca kanalları bulmalı, başka bir ayar yok.
slm ben de bir hafta önce anycool t808 aldım. telefon aslında çok güzel. ben 299'a aldım. şu ana kadar gayet iyi. bir kaç eksik yanı var tabiki. arama geldiği zaman sessiz moda alamıyorsunuz. haftalık alarm ayarladığınız zaman çalmıyor. ama en sevdiğim yönü txt uzantılı e-kitapları okuyabiliyorsunuz. video ve fotoğraf çekimi güzel değil. 2.0mp diyorlar reklamlarında kocaman bir YALAN, kamera vga. ama bu fiyata da bu telefon yani. diğer bütün özellikleri çok iyi. hele ses mükemmel. ime kayıt problemi var mı? bilen varsa lütfen cevap. ben internet üzerinden aldım bu telefonu. çok güvenilir bir siteden. ama yine de ime için endişeleniyorum. bu telefonu kullanıp da bozan arkadaşlar var mı nerak ediyorum....
bende t808 kullanıyorum. konuştuğum kişiler sesimin karşı tarafa çok az gittiğini söylüyorlar. çift sim kartlı telefonlarda bu sorunu yaşayan çok. televizyon ayarlarında manuel arama yok ama *#66*# tuşlayıp 21. seçenek olan tvset e gelirseniz tek tek kanalları görebilirsiniz. ortada fazladan bir yazıyla tv seyretmek isterseniz tabi.
ben de çift simkart kullanıyorum ama henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. mms ayarlarını yapmak için uğraşıyorum. bir gazete ilanında anycool firmasının türkiye de bayilik aradığı yazıyormuş ama ben okumadım. bir arkadaş okumuş. ilanla bayilik arıyormuş firma. yani taklitten çıkacak gibi.
Önce telefonu bilgisayara takın sonra denetim masası/ sistem/ donanım/ aygıt yöneticisi tıklayın Sonra soru işareti olan yeri MT6227 (( Anycool T818 için 6227) yazan yeri ) sağ tıklayıp MT6227 (( Anycool T818 için 6227) yazan yeri tıklayacaksınız ) oradan sürücü güncelleyip PC Suite programından setting bölümünü tıklayın orada COM 4 yazan yeri seçip telefonunuzda yüklenmiş dosyaları görebilirsiniz bildiğim bukadar
var arkadaşım ama su sekılde var 640*480 boyutlarda zoom yapmıyor buda en buyuk boyutu daha ufak boyutlarda zoom yapıyor 320*240 160*220 boyutlarında yanı.640*480 en buyuk boyutu olduguna gore anlamıssındır heralde kamerası 2 mp yazıyor ama 2 mp degıl vga
quote:
Orjinalden alıntı: supermancan
kardeşler bu telefonun kamerasında zoom varmı ?
peki arkadaşlar bende bır soru sorayım telefona hiç oyun tema program falan yukleyen oldumu yanı en azından deneyen ?
arakdasım hayırlısı olsun iyi günlerde kullan bende bu telefonun senın gıbı taze kullanıcısıyım 5 gun falan oldu alalı güzel bir telefon yani fiyatına göre iyi dediğin nokia falan cıkarmıs olsaydı boyle bır telefonu bu kadar ucuza zor alınırdı garantısı olup olmaması bır nevı onemlı tabıkı ama elektronık işi birazda şans işi biliyorsun ne kadar garantılı olsada bir arızalandımı servıslerde ölüp ölüp diriliyorsun bir servise gonderıyorsun 1 ay gelmıyor telefon artık şans benım içinde sneın içinde bu telefonu kullananlar içinde umarım hayırlısı ile kullanırız bır arızza ters bir durum olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: 1ree
anycool t818
arkadaslar bugun bu telefonu 300 ytl ye aldım harıkı bıse yaaa
2 camera 2 sim kart 2 hoperlor 2 mp camera tv bluetot mp3 calma
bu fıyata bu makına super yaa
garantısı yokmus ama şansa basına bise gelmezse kullanırız gelırse 300 lıra gıder normalde bu ozellıktekı bır makına nokia olsa 1000 lıradan asagı vermesler
daha ılk gun daha sonra ozellıklerıyle ılgılı sanırım bıraz yardım ısteyecegım sızlerden
Garantili olarak nerde bulabilirim anycool cihazları.
bazı arkadaşlar tv de problem olduğunu ekranın yeşil olduğunu söylüyorlar. ayarlarınızı tekrar kontrol edin. resimde de gördüğünüz gibi gayet iyi çekiyor... bu telefona program atan var mı?
arakdasım gercekten net gorunuyormus ayarları yazsaydın bır de nasıl yaptıgını bırde 9 gordum orada o 9 uncu kanal oldugu anlamına gelıyor ben en fazla 4 kanal gordum telde
quote:
Orjinalden alıntı: hamdicap
bazı arkadaşlar tv de problem olduğunu ekranın yeşil olduğunu söylüyorlar. ayarlarınızı tekrar kontrol edin. resimde de gördüğünüz gibi gayet iyi çekiyor... bu telefona program atan var mı?