Şimdi Ara

AnyCool t808 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DAHA BİRKAÇ SAAT ÖNCE ANYCOOL T808 SATIN ALDIM. TELEFON FENA DEĞİL, ŞİMDİLİK GÖRDÜĞÜM KADARIYLA, AMA BEN HESAP HATASI YAPTIM VE KREDİ KARTIYLA ALDIĞIM TELEFONUN ÖDEMESİNİ YAPMAKTA GÜÇLÜK ÇEKECEĞİM SANIRIM. ONUN HARİCİNDE DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE BİRAZ DA BÜYÜK GELDİ BANA AMA ASIL NEDEN BİRİNCİSİ BİLESİNİZ. ALDIĞIM FİYATTAN SATMAK İSTİYORUM EĞER İLGİLENEN VARSA BANA MAİL ATSIN. suleymanbasak@hotmail.com (Yarın ararım)
  • BU ARADA UNUTTUM ARKADAŞLAR, TELEFONU DOĞUBAYAZITTAN ALDIM, İKİNCİ BATARYASI, KULAKLIĞI VE USB BAĞLANTI KABLOSUYLA BİRLİKTE. YANİ FİYATI DA OLDUKÇA UYGUN. HELE HELE BATIDAKİ FİYATLARA GÖRE
  • Ağlamak istiyorum yaa... 1 ay önce aldığım T808 telefonum 1 ay boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştı. 1 ay sonra garantisi bitti (dükkan garantisi 1 aydı). Aradan 1 hafta geçti ve şuan SIM2 'de Vodafone çalışmıyor. Daha önce sorunsuz bir şekilde kullanıyordum oysa. Neyse SIM1 ve SIM2 'lerin yerini değiştirince her iki hattıda sorunsuz olarak kullanabiliyorum. Ama dediğim gibi SIM2 'de Vodafone artık çalışmıyor ve ACIL ARAMA mesajı çıkıyor.

Buda yetmiyormuş gibi dün ikinci darbeyi yedim... SIM1 'e (Vodafone) sistem mesajı geldi ve YASAL UYARI başlıklı mesajda : "IMEI mumarası KLONLANMISTIR, cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır, satin aldığınız yere başvurunuz" yazısı geldi. Allah'ım... neden böyle salak şeyler beni bulur. Aldığım yeri aradım ve durumu anlattım. Getir telefonu hallederiz dediler. Neyseki sorun çıkarmadılar. Yarın gidip, sorunu çözdürücem. Belki arada SIM1 hat sorununuda çözdürürüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: kasolet

Ağlamak istiyorum yaa... 1 ay önce aldığım T808 telefonum 1 ay boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştı. 1 ay sonra garantisi bitti (dükkan garantisi 1 aydı). Aradan 1 hafta geçti ve şuan SIM2 'de Vodafone çalışmıyor. Daha önce sorunsuz bir şekilde kullanıyordum oysa. Neyse SIM1 ve SIM2 'lerin yerini değiştirince her iki hattıda sorunsuz olarak kullanabiliyorum. Ama dediğim gibi SIM2 'de Vodafone artık çalışmıyor ve ACIL ARAMA mesajı çıkıyor.

Buda yetmiyormuş gibi dün ikinci darbeyi yedim... SIM1 'e (Vodafone) sistem mesajı geldi ve YASAL UYARI başlıklı mesajda : "IMEI mumarası KLONLANMISTIR, cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır, satin aldığınız yere başvurunuz" yazısı geldi. Allah'ım... neden böyle salak şeyler beni bulur. Aldığım yeri aradım ve durumu anlattım. Getir telefonu hallederiz dediler. Neyseki sorun çıkarmadılar. Yarın gidip, sorunu çözdürücem. Belki arada SIM1 hat sorununuda çözdürürüm.

kardeş korkuttun vallahi beni
    inşallah halledersin sorununu..

• quote:

Orjinalden alıntı: SULEYMANBASAK

BU ARADA UNUTTUM ARKADAŞLAR, TELEFONU DOĞUBAYAZITTAN ALDIM, İKİNCİ BATARYASI, KULAKLIĞI VE USB BAĞLANTI KABLOSUYLA BİRLİKTE. YANİ FİYATI DA OLDUKÇA UYGUN. HELE HELE BATIDAKİ FİYATLARA GÖRE

E yazsaydın fiyatını da ne kadar uygun görseydik, sır mı yani???
  • Hayır sır değil söyleyeyim hemen. Kredi kartı çıktığı elimde 335 YTL'ye aldım, artı bir de 1 gb'lık hafıza kartı aldım. toplam 353 YTL verdim yani. Ama iki gün geçti, şimdi telefona fiyat biçmek benim becerebileceğim birşey değil. siz düşünün bu rakamdan alınan bir telefon iki gün sonra ne kadar eder diye, konuşalım. Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bende letus t808 aldım 2 hafta önce.fakat geçen gün kamera da sorun oldu kamerayı açıyorum hazır değil yazısı geliyor ve kamera kapanıyor.video kaydını açıyorum kayıt başarısız diyor yine kapanıyor.sorunu yaşayan veya çözen arkadaşlar yardım beliyorum.
    letusmobile.com sitesine bildirdim cevap gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06emre1989 -- 24 Nisan 2008; 17:08:17 >
  • burdan okuduklarıma gore bu telefon 100 ytl olursa alınan riske deger yoksa 300 ytl cok pahalı boyle bir telefon icin.
  • fabrika ayarlarına almayı dene ok belki duzelir

sifre sorarsa 1122 gir

quote:

Orjinalden alıntı: supermancan

quote:

Orjinalden alıntı: kasolet

Ağlamak istiyorum yaa... 1 ay önce aldığım T808 telefonum 1 ay boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştı. 1 ay sonra garantisi bitti (dükkan garantisi 1 aydı). Aradan 1 hafta geçti ve şuan SIM2 'de Vodafone çalışmıyor. Daha önce sorunsuz bir şekilde kullanıyordum oysa. Neyse SIM1 ve SIM2 'lerin yerini değiştirince her iki hattıda sorunsuz olarak kullanabiliyorum. Ama dediğim gibi SIM2 'de Vodafone artık çalışmıyor ve ACIL ARAMA mesajı çıkıyor.

kardeş korkuttun vallahi beni
    inşallah halledersin sorununu..

• arkadaşlar t808 i usb den takıyorum.depolama diyorum nedersem dıyım pc görmüyor.driver mi lazım .ne yapmam gerekiyor.
  • slm nen kahraman içelli bende bu anycool t808 den aldım mükemmel tel. menüdeki ev olan logoya tıkla genel gelecek onadatıkla ses ayayrları zil tonu ayarlarından girebilirsin.yardımcı oldu isem ne mutlu bana

• neden 300 ytl pahalı bu telefonun aynısını nokia samsung ve diğer isim yapmış telefon firmaları bu özelikleri bulunan bir telefon çıkarsa 1500 2000 ytl den aşağı satmazlar iyi akşamlar
  • t818 modeli daha güzel sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonatyasam

neden 300 ytl pahalı bu telefonun aynısını nokia samsung ve diğer isim yapmış telefon firmaları bu özelikleri bulunan bir telefon çıkarsa 1500 2000 ytl den aşağı satmazlar iyi akşamlar

1500-2000 in olamsada 500-600 dan asagı olmaz ama olmamalı da zaten simdi ne oldugu belli olmayan garantisiz, yazılım sorunu olan bir telefon 300 ediyorsa kusura bakmayında samsung nokia telefonlarda 600 eder. Benim demek istedigim telefona bir sey olunca cope gidecek 300 ytl cok para hani 100 ytl olsa anlarım sonuca tv,mp3 playe,radyo niyetine kullanırız paramız bosa gitmez
    ama 300 cok fazla bence
  • arkadaşlar 5 gün önce bir t 808 im oldu
    telefon çok güzel artıları inanın çok ama ses olayına bir çözüm bulamadım samsungun sesini nasıl yükselticem diye düşünürken bunu kısmaya çalısıyorum hiç aklıma gelmezdi
    ben çok telefon düşürürüm (fiziki) :)
    buda çok düştü 5 gün içinde ama masallahı var banamısın demedi tam asker telefonu heryerde faydalanılıyor tv radyo müzik çalar video player daha ne olsun
    5 gün önce d banktan 250 ytl ye aldım 12 taksit gayet iyi bundan iyisi bu fiyata yok kim nederse desin
    millet 250 ytl ye çift hatlı bi dünya özellikli tlf alıyo bide yorum yapıyo
    2 telefonu zaten en ucuzundan kamera b.tut lu 150 den alsanız 300 bide telefon alın 100 oldu 400 gerisi yanında hediye yok ya dahada ucuz olması mucize olurdu ben memnunum ve tavsiye ederim 10 numara bir cihaz yeni oyuncagım 808.

• anycool telefonumu alalı 1 ay oldu 2 gündür telefondan karşı tarafın sesi gelmiyor nedenini arızalandımı ayarlardanmı bilmiyorum fabrika ayarlarına döndüğüm halde sorun giderilmedi
  • ARKADAŞLAR AMAN DİKKAAATTTTT

O KADAR DA REKLAMINI YAPTIK AMA SİZİ UYARIYORUM

arkadaşlar daha iki hafta önce anycool t808 aldım. internetten hemal hemsat adlı siteden aldım. ama dün simB için yasal uyarı geldi. telefonun imei si kayıtlı değilmiş ve bir hafta içinde kapanacak. satıcı ile görüştüm ve yardımcı olacağını söyledi.. ama bütün huzurum kaçtı ve daha telefonun taksitleri başlamadı.. almadan önce 1000 kez düşünün..
  • Arkadaşlar merhaba ben Bilgisayar Mühendisiyim 1 hafta önce bu telefonu 350 YTL ye aldım.
    ve bir haftadır incelemekteyim .
    Gerçekten şaşırtıcı özelliklere sahip ve garantisi olmamasına karşın sağlam diyebilirim .

Artıları
    1.TV özelliği herçekten iiii verici alıcı mantiğı ile çalışıyor ve çeken yerlerde çok net ve ses kaltesi iii.
    2.Radyo özelliği atomatik yaptığınız da az kanal çekiyo ama manuel yapınca oda iii.
    3. El yazısı ile mesaj yazılabiliyor .
    4.Kamesası geniş ekran ve tatmin edici.
    5.Şarş süresi normal kullanımda 2 gun gidiyor geceleri de açık .
    6.Kullaklığın kablosu çok iii değil ama sinema ses sistemi gibi bir tanesinde normal ses çalarken
    diğerinde efeckt var bu 3 boyutlu anlamında bilen bilir.
    7. usb den şarj oluyor .hafıza kartı flash disk olarak kullanıy-la biliniyor ve web cam
    özelliği var bence bu büyük bir nimet.
    8.Sesi çok yüksek ama kısılabiliniyor en azından titreşim modu ile yapılabiliyor.
    9.Ekranı dokunmatik bence çok başarılı .
    10.Kısa yol tuşları atanabiliyor .Bu kullanışlı .
    11.İki hatta aktif yanlız söyle bir sıkıntı oabiliyor 2 . hatta konuşurken karşı taraf ta biraz farklı bir ses var.Cızırtı gibi 1.hatta böle bir sorun yokk.
    12. Bluetooth çok iii her makinayo görüyorr.
    13 .Direkt bilgisayara bağlanıyor .Sıkıntı yok program kurmaya gerk yok .

**************** Sıkıntıları ve Sorularım Bilen varsa cevaplasın lütfen

1. 2. hata *123# çalışmıyor .
    2. Gelen mesajları farklı bir yere taşımıyor birer birer sadece toplu olanı var.
    3. 2 .hata cızırtı var konuşurken .
    4. Ben daha önce nokia kullanıyodum ve ingilizce türkçe sözlük kullanıyodum
    buna nasıl yüklüye bilirim java platformu yokk diyolar .
    5.yeni program nasıl kuruluyor
    6. 2.hata uyarı mesajları gelmiyor iletildi raporu gibi.
    7. Wab ayarlarını elle yaptım internete girdim ama çok Kontur gidiyooo
    Ayrıca msn yüklüyebiliyomuyuz .
    8.Bide arkadaşlar bir yere girdiniz çıktınız tam çımada ndiretk menuye bastınız
    örnegin nokia da menu tuşuna fazla basınca hafızada ki programlar geliyodu Bunda böle bişey yok
    yada ben göremedim .

Arkadaşlar Sonuç itibari ile tavsiye edrim alın kaliteli gibi duruyor.Yine siz bilirsiniz

• Arkadaşlar istediğim hattan arama yapamıyorum.sadece sim B aktif.sim A yı aktifleştirip arama yapamıyorum.anycoolt818 kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  • Arkadaşlar bende sipariş verdim bu telefondan yarın akşam gelecek 210 ytlye alacam ama benım arkadasım olduğu için kar almayacak 160 usdye gelıyormus onlara umarım pişman olmam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.