Şimdi Ara

AnyCool t808 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka sim karttaki noları kullan telefon hafızasını açma hiçç bence bendede vardı o sorun öyle yaptımm bide benim kulaklık çalışmıyor neden acebaa
  • arkadaşlar bende t818 var yeni aldım benimde şöyle bir sorum var ayrdım ederseniz sevinirim.radyo tv izlerken kulaklık ses vermiyo ama biriyle tel.konuşurken ses var neden olabilir lütfen yardım edin arkadaşlar bu konuyla ilgili başlık açtım ama yinede burayada yazıyorum şimdiden teşekkürler.
  • Anycool T818 telefonda TV manuel ayarı çok kolay arkadaşlar. Telefonun otomatik olarak TV kaydını yapınız. Diyelim 20 kanal TV kanalını hafızaya aldı. Herhangi bir kanalı seçip izlerken telefonun * tuşuna aralıklarla basıyorsunuz ve hafızada olmayan yeni bir TV istasyonu bulduğunuzda bir süre hiç bir şey yapmadan bekliyorsunuz ve telefon kendisi sizin manuel olarak bulduğunuz bu TV kanalını otomatik olarak 20.nci kanala kaydedip hafızasına alıyor . (Manuel Hafızaya alma Sadece bu kanal da oluyor herhalde.) Güle güle kullanın.... Sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 9 Mayıs 2008; 17:16:30 >

• slm dostlar bende t808 var tel sorunsuz fakat bugün ekranın üstüne yeni bir işaret çıktı msj geldi işareti değil ama onun küçüğü mektup işareti ne olduğunu bilen varmı aceba yha
  • Alan arkadaşlara telefonları hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
    Fakat bana öyle geliyor ki bu bahsettiğiniz marka ürünler Çin malı. Ayrıca orjinal markaların kopyaları niteliğinde. Özgün sitilleri yok.
    Geçenlerde ben de bir teknoloji mağazasında telefonlara bakarken Trident marka telefonlar gördüm. Dokunmatik ve büyük ekranları var. Televizyonları var. Arkalarında 3 Mp, ön taraflarında VGA kameraları(3G için) var. Ben pahalıdır diye sormak istemedim ama merak da ettim açıkçası. Fiyatlar ise şaşırıcı.
    Bütün hepsi için 500 YTL dedi. İsteyenlere taksit de var tabi.

Ama ben pek emin değilim. Arkadaşlar eğer TV için alacaksanız bence Giga-Byte Gsmart i120 alın.

Bence özellikleri hiçbir tetlefonda yok. Ben Fiyat/Performansa 10 üzerinden 9.5 veririm.

Bilmeyen arkadaşlar için özellikler ve resimler:

Şebeke 900 / 1800 / 1900
    Ajanda Var
    Alarm Var
    Bas Konuş Yok
    HandsFree Var
    Hesap Makinesi Var
    İşletim Sistemi Windows Mobile 5.0
    Java Desteği Var
    Kronometre Var
    Ses Kayıt Var
    Sesli Arama Yok
    Telefon Defteri Var/500 Adet Kayıt
    Telefon Tipi Bar
    Titreşim Var
    Boyutlar
    Yükseklik 106,6 mm
    Genişlik 53,2 mm
    Derinlik 19,8 mm
    Ağırlık 130 gr
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi Maksimum 125 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 3,5 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1300 mAh
    UMTS Yok
    Bluetooth Var
    Dahili Modem Var
    GPRS Class 10
    EDGE Yok
    E-mail Desteği Var
    WAP Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok
    PC Senkronizasyonu Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 2 Mp
    Kamera Zoom Yok
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Var
    MP3 Çalma Var
    Radyo Var
    MMS Var
    Melodi Programlama Yok
    Ses Formatı MP3/WAV/WMA/MIDI/AAC/AAC+
    Ses Kayıt Yok
    Oyun Var
    Zil Sesi Tipi Polifonik
    Dahili Hafıza 256MB ROM, 64MB RAM
    Arttırılabilir Hafıza Var- MiniSD 2 GB kadar
    Satış Paketi İçeriği Gigabyte Gsmart i120, 2 adet Batarya, Kılıf, Şarj Cihazı, Kulaklık, USB Kablo, Kalem, Kullanım Kılavuzu Yedek Pil Şarj standı,Harici anten bağlantı aparatı,stero ses kablosu çıkışı,bilgisayar bağlantı kablosu cd ler...
    Garanti
    Garanti Süresi 24 Ay
    Garanti Bilgileri İncelemekte olduğunuz Gigabyte Cep Telefonları, Gigabyte Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Gigabyte Resmi Distribütörü olan Gençcell tarafından ithal edilmektedir

Windows Mobile 5.0 üzerinde çalışıyor.416 Mhz intel işlemciye sahip cihazın Wi-Fi ve bluetooth desteği ile gelmesi en önemli artılarından biridir.

NTSC/PAL/Secam olmak üzere üç TV standardını desteklemesi sayesinde dünyanın herhangi bir yerinde ki yayınları sorunsuz izlemeye olanak sağlayan GSmart i120 ayrıca izlemek istediğiniz programlarıda kaydedebiliyor.Böylece o an müsait olmasanız bile birkaç basit adımda istediğiniz programı hafızadaki yeriniz izin verdiği ölçüde kaydedebiliyorsunuz.NAVIGASYON bulunuyor.

Sanırım GPS yok fakat navigasyon programı yüklü saıtılıyor. Belirli zamanlarda program yapımcıları güncelleme yapıyorlar internetten indirip güncel bilgiyi telefona yükleyebilirsiniz.

TV istemem bana sadece Navigasyon programı yetmez. GPS lazım derseniz i300 ya da i35 modellerini alabilirsiniz. Fakat TV özelliği bu iki modelde yoktur.

Gsmart i120 modelinin yaklaşık fiyatı 650 YTL civarındadır. Nokia N73 ile aynı fiyat.

AnyCool t808

AnyCool t808

AnyCool t808

• anycool T828 var arkadaşar gördünüzmü diğerlerine göre baya iyimiş kamerası 2 kaat filan çekiyomuş alan arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

slm dostlar bende t808 var tel sorunsuz fakat bugün ekranın üstüne yeni bir işaret çıktı msj geldi işareti değil ama onun küçüğü mektup işareti ne olduğunu bilen varmı aceba yha

servıs mesajı gelmıstır wap yada gprs ayarlarını kontrol et
  • Dostum yaa bu ne biçim aletmiş böyle.Şimdi eşimin telefonunda denedim,Bilgi için sağol.Benim de işyerinde şöyle bir keşfim oldu.Bulunduğumuz yerde Karasal TV yayını yok.Kapalı devre Yayın var.Gelen tv hattının ucuna antenini dokundurarak sistemdeki yayınları cam gibi izliyoruz...
    quote:

Orjinalden alıntı: hamdicap

ben anycool t808 in bir özelliğinden daha bahsedeceğim. kalabalık bir ortamda bluetooth u açık telefonları taratıyorsunuz eğer o an açık bluetooth lu bir telefon buldunuz mu kişinin haberi olmadan o telefonun içine girip bütün bilgileri resimleri videoları müzikleri aklınıza gelen gönderilebilen ne varsa kendi telefonunuza çekip izleyip dinleyebiliyorsunuz ama bundan o kişinin haberi olmuyor.. bu çok müthiş bir özellik. inanamadım. arkadaşımın ne kadar mp3 ü varsa yürüttüm ondan hele onun video ve resimlerini alınca kafayı yiyecekti. tek kelimeyle harika...

• beyler T828 modelini alan bilen yokmu lütfen yardımcı olun ya almayı düşünüyorum ama ses ve kamera özlliği nasıl bilmiyorum lütfen yardımcı olun
  • t 818 de tv var yanlış bilgilendirmişler dun 235 ytlye aldım..
  • Arkadaşlar bu telefonun bide t 819 modeli çıkmış ben bundan sipariş vericeğim görünüm olarak gayet güzel
    Fakat henüz pek yaygınlaşmamış ben gittigidiyorda buldum yeni çıkmış bunlar

AnyCool t808

AnyCool t808
  • arkadaslar
    anycool t818 icin PhoneSuite programı arıyorum MT6227 ile denedim baglanmıyor.
  • çok sağol servis msjıymış dediğiniz gibi açınca gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

Anycool T818 telefonda TV manuel ayarı çok kolay arkadaşlar. Telefonun otomatik olarak TV kaydını yapınız. Diyelim 20 kanal TV kanalını hafızaya aldı. Herhangi bir kanalı seçip izlerken telefonun * tuşuna aralıklarla basıyorsunuz ve hafızada olmayan yeni bir TV istasyonu bulduğunuzda bir süre hiç bir şey yapmadan bekliyorsunuz ve telefon kendisi sizin manuel olarak bulduğunuz bu TV kanalını otomatik olarak 20.nci kanala kaydedip hafızasına alıyor . (Manuel Hafızaya alma Sadece bu kanal da oluyor herhalde.) Güle güle kullanın.... Sevgiler..

arkadaşım dediğini yaptım ama olmadı basılı tuttum aralıklarla bastım. tam ekrandayken tekrarladım ama olmadı. başka bir önerin var mı acaba merakla bekliyorum

• öyle bi ayar yok arkadaşın dediği yöntemm yanlışş
  • arkadaşlar ben 2 gün önce anycool aldım ama bir sorunum var. Çektiğim fotoğrafı bluetoothla başka birine yollayamıyorum, daha doğrusu menüden nereye giderek yapacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
  • yaw kimsenin T828 le ilgli yorumu yokmu yaw nasıl diye bi aydınlatı lütfen sesi kamerası diğer modellere göre nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

quote:

Orjinalden alıntı: çakırpençe

quote:

Orjinalden alıntı: hamdicap

ben anycool t808 in bir özelliğinden daha bahsedeceğim. kalabalık bir ortamda bluetooth u açık telefonları taratıyorsunuz eğer o an açık bluetooth lu bir telefon buldunuz mu kişinin haberi olmadan o telefonun içine girip bütün bilgileri resimleri videoları müzikleri aklınıza gelen gönderilebilen ne varsa kendi telefonunuza çekip izleyip dinleyebiliyorsunuz ama bundan o kişinin haberi olmuyor.. bu çok müthiş bir özellik. inanamadım. arkadaşımın ne kadar mp3 ü varsa yürüttüm ondan hele onun video ve resimlerini alınca kafayı yiyecekti. tek kelimeyle harika...

hocam biraz uçmadın mı:D
    telefonu baya inceledim ben de bu arkadaşın dediği gibi herhangi bir telefona giremezsiniz.
    -tabiki giriliyor aslında ama karsıdaki telefona "..... adlı kullanıcı sizi telefonunuza erişmek istiyor kabul ediyormsunuz" diye bi uyar gidiyor:D yani karsıdaki kişi bunu kabul ederse girersiniz.
    -ürünü ben de 250 ytl ye aldım. bu fiyata çok hoş. yalnız çok kaba ya. telsiz gibi kocaman. ama tabi bazıları bu özelliği için alıyor bu teli.
    -tus takımı çok sert. zart zurt ses geliyor basınca. kapı gıcırtısı gibi ve aynı zamanda tuslar çok küçük.yanlıs nolara basabiliyosunuz sıkça . artık bu da el alışkanlıgından olabilir :)
    - imei sorunu çıkarıyormus bunu ben de duydum. çıkardıgı zaman geri yollayın mecbur alırlar geri zaten . sanırım 1 aya kadar bende de aynı sorun çıkar. çıkarsa yenisini yollatırız:D
    - bu telefonlar yasal değil sanırım. yasal olsa böyle imei sorunu çıkarmazdı.
    -telefon çin harikası. bazı yerlerde televizyon fazla kanal çekmez zaten. illere belediyelere göre değişir. ne kadar kanala izin verildiyse onu çeker. görüntü bazı yerlerde net bazı yerlerde berabt. vericiden kaynaklanıyor sanırım
    buu kadar

bencede ucmus arkadas

cunkı ne olursa olsun ızın almadan baska telefona gırılemmıyor
    karsıdakı kabul etmesı gerekıyor kı oyle gıresın yoksa nasıl gıreceksın onun telefonuna

arkadaşlar bazı telefonlar buna karşı korumalı. ama arkadaşınızla veri alırken ya da gönderirken zaten telefon ilk eşleşmek istiyor. eşleştirmeden zaten hiçbir işlem yapamıyorsunuz. eşleşilen telefonları hafızasında tutuyor. eşleştiğiniz kişi diğer günlerde bluetooth unu açarsa siz hemen bağlanıyorsunuz. ama karşıdaki kişi bluetooth unun herkese görünürlük ayarını kapatmışsa sizin dediğiniz gibi bağlanmıyor. yanılmıyorsam 6300 lar(markadan emin değilim) bu konuda korunmasız. hemen otomatik kabul ediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: SULEYMANBASAK

Hayır sır değil söyleyeyim hemen. Kredi kartı çıktığı elimde 335 YTL'ye aldım, artı bir de 1 gb'lık hafıza kartı aldım. toplam 353 YTL verdim yani. Ama iki gün geçti, şimdi telefona fiyat biçmek benim becerebileceğim birşey değil. siz düşünün bu rakamdan alınan bir telefon iki gün sonra ne kadar eder diye, konuşalım. Teşekkür ederim.

çok pahalıya almışsın. telefon 245ytl arkadaşım ve maalesef imei kayıt hatası veriyo. almadan önce mutlaka satıcı ile görüşün ya dahttp://imei.tk.gov.tr/node/56 sitesinden imei kayıtlı mı değil mi öğrenin..
    imei nosu telefonun arkasında net okunmuyorsa *#06# yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.