Şimdi Ara

AnyCool t808 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anycool telefonlarına özel oyunlar ve mms wap ayarları burada.. yine arkadaşlar verdiğim linkteki site forumunda bildiklerini bizlerle paylaşsınlar..http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm bazı anycool telefonlarda bu oyunlar çalışmıyormuş ama denemekte fayda var.. iyi eğlenceler
    http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm

• Bu telefonda acaba java var mı?
  • banada kimseyle konuşma kimseyi arama dediler Allah korusunn bulurlarsa telefon kaoanır diye dediler heralde

quote:

Orjinalden alıntı: cihat_aksenia

arkadslar benden size bir tavsiye anycool marka telefonlarla wap veya gprsi kullanmayın. ben alırken bana kullanma kullanırsan kpanır denildi bende kullanmıyorum. mantıgı nedir ne degildir bilmiyorum ama kullanmamanızı tavisye edebilirim..
  • selam arkadaşlar ben foruma yani üye oldum ama bir süredir takip ediyorum bende dün anycool T828 modelinden aldım ama üçgen tuşlu olanlardan değil yani orjinal olarak tabir edilenlerden. imei numaralarını ime.gov.tr adresinden kontrol ettim ikisindede sorun yok. benim bu telefonda anlamadığım ses değiştirme özelliğinin nerede olduğu dün akşamdan beri telefonun kurcalamadığım yeri kalmadı ama bir türlü ses değiştirme özelliğini bulamadım. birde telefon türkçe ama tamamen türkçeyi desteklemiyor. mesela cevapsız çağrılara ıskalama arama diyo ve bunun gibi birçok türkçe hatası mevcut. ama telefon genel olarak süper bişey. arkadaşlar sizden ricam ses değiştirmeyi nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

selam arkadaşlar ben foruma yani üye oldum ama bir süredir takip ediyorum bende dün anycool T828 modelinden aldım ama üçgen tuşlu olanlardan değil yani orjinal olarak tabir edilenlerden. imei numaralarını ime.gov.tr adresinden kontrol ettim ikisindede sorun yok. benim bu telefonda anlamadığım ses değiştirme özelliğinin nerede olduğu dün akşamdan beri telefonun kurcalamadığım yeri kalmadı ama bir türlü ses değiştirme özelliğini bulamadım. birde telefon türkçe ama tamamen türkçeyi desteklemiyor. mesela cevapsız çağrılara ıskalama arama diyo ve bunun gibi birçok türkçe hatası mevcut. ama telefon genel olarak süper bişey. arkadaşlar sizden ricam ses değiştirmeyi nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

dostum aynı telefondan bende almıştım ama sattım. maalesef aldığın telefonda ses değiştirme yok. ayrıca tv den kayıt da yok. aldığın telefonda zil seslerine de oylum deniyor. o telin tek artısı tv si çok iyi. anycool modellerinin en iyi tv çeken modeli. boşuna arama derim çünkü aradığın özellik yok o telefonda. istersen sitemi gezebilirsin. anycool hakkında bulabildiğim özellikleri sitemde yayınlamaya çalışıyorum. işte link http://cepcanavari.tr.gg/ ve anycool yardımlar için dehttp://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL.htm

• arkadaşlar bu forum bir paylaşım formudur ben buraya yaklaşık 1 aydı sürekli yaptığım araştırmaları ve bildiğim şeyleri yazıyorum ve bu telefonla alakalı görüşlerimi sizlere sunuyorum .Bu tellefon gerçekten güzel bir telefon ama bazı sorunları çıkıyor tabi ama bazı arkadşlar yazdığım yorumlara eleştiride bulunmuşlar ve dalga geçer gibi cevaplarda bulunmuşlar .En iyisi bundan sonra paylaşmamak.
  • selam,,

t808 var bende arkadaşlar,2 gündür bir sorunum var,imei de sıkıntı yok ama bu telefonda bana gelen aramalarda mesgul calıyor,arama yapabiliyorum,mesaj alıp atabiliyorum ama telefon geldiginde mesgul gözüküyorum.Bunun dısında başka tele taktıgımda hattımı normal calısıyor...Hattım turkcell ve herhangi bir turkcell hattı taktıgımdada calısmıyor,avea takıyorum sıkıntı yok,ama turkcell de gidiyor.

Geçen gün mesaj geldi tc kimlik no ile iligli onuda gönderdim,kayıt edilmiştir dendi,acaba bu mu?

Bir yardımcı olabilir misiniz?

yeni bişey daha keşvettim,sadece vodafone arayabiliyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 2 Haziran 2008; 17:22:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Bu telefonda acaba java var mı?

HİÇ BİR ŞEY YOK...NOKİANIN 5 SENE ÖNCEKİ ÇAĞ DIŞI KALMIŞ TELLERİ BUNLAR.YANLIZCA TV TUNERİ KOYMUŞLAR HEPSİ AYNI KALIPTAN ÇIKIYORLAR
  • ohh bee!! en sonunda anycool t818 aldım. 250ytlye..... hemide 1 yıl imei garantili... zaten netten baktım imeiler sağlam gelçi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Apo -- 3 Haziran 2008; 0:20:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.Apo

ohh bee!! en sonunda anycool t818 aldım. 250ytlye..... hemide 1 yıl imei garantili... zaten netten baktım imeiler sağlam gelçi...

Hayırlı olsun. Taş gibi çok iyi bir telefon almışsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamdicap

anycool telefonlarına özel oyunlar ve mms wap ayarları burada.. yine arkadaşlar verdiğim linkteki site forumunda bildiklerini bizlerle paylaşsınlar..http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm bazı anycool telefonlarda bu oyunlar çalışmıyormuş ama denemekte fayda var.. iyi eğlenceler
    http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm

arkadaşım yazdığın site boş ne oyun aktarabildim nede proğram

• telefon internete girmiyor giren varsa nasıl yaptı acaba t 808 var bende siteki bilgileri girdim olmuyor googleye giriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Elensar77

selam,,

t808 var bende arkadaşlar,2 gündür bir sorunum var,imei de sıkıntı yok ama bu telefonda bana gelen aramalarda mesgul calıyor,arama yapabiliyorum,mesaj alıp atabiliyorum ama telefon geldiginde mesgul gözüküyorum.Bunun dısında başka tele taktıgımda hattımı normal calısıyor...Hattım turkcell ve herhangi bir turkcell hattı taktıgımdada calısmıyor,avea takıyorum sıkıntı yok,ama turkcell de gidiyor.

Geçen gün mesaj geldi tc kimlik no ile iligli onuda gönderdim,kayıt edilmiştir dendi,acaba bu mu?

Bir yardımcı olabilir misiniz?

yeni bişey daha keşvettim,sadece vodafone arayabiliyor beni.

arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönde dün aynı sorunu bende taşadım kimse bana ulşamamış kodu 1122 dene kesin olur

• Telefon u kanuna uygun olarak kayıt edilmeyen telefonlarla internete,mms göndermenizi vb. şeyler yapmanızı tavsiye etmem nedeni ise klonladıgınız telefonların çoğu renksiz ekran 3310 vb. telefonlar ve bunlarda mms destegi,internet desteği olmadıgı için sebeke bunu anlıyor ve telefonunuz kapatılıyor
  • Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bir tane anycool t808 aldım çok memnunum sadece şu tv manuel ayar işini beceremedim bu forumda arkadaşların yazdıgı gibi yapıyorum yani * tuşuna aralıklarla basıyorum ama sonuç malesef olumsuz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ................
  • quote:

Orjinalden alıntı: hx100

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bir tane anycool t808 aldım çok memnunum sadece şu tv manuel ayar işini beceremedim bu forumda arkadaşların yazdıgı gibi yapıyorum yani * tuşuna aralıklarla basıyorum ama sonuç malesef olumsuz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ................

o yontem 818 ler için geçerli.808 de o özellik yok.
  • anycool dan arakdaşım aldı daha önceden de ilgileniyodum ama güvenememiştim arakdaşınkinden görünce baya ümitlendim ama garanti imkanı yok. letus un da bu tip telefonu oldugunu duydum 2 yılda garantisi var. her eve lazım da (http://www.herevelazim.com.tr/HEL/2260/Letus%20Televizyonlu%20Çift%20Hatlı%20Cep%20Telefonu) 349.00 YTL buldum fiyat olarak uygun mu birde kamerası kaç megapiksel?

AnyCool t808

• letus un ithalatçı firması kim?
  • arkadaşım normal ekrandayken *#66*# yap hiçbir yere girmeden en alttaki tv set yazan yere tıkla orada tv'yi manuel izleyebilirsin. ama kaydedemiyorsun sadece izliyorsun. iyi günler
  • ben aldım elime patladı imei nuamrası kopyalanmıştır 1 ay içerisinde kapatılacaktır die mesaj geldi aveadan gitt i 260 ytl satıcı ortadan kayboldu mesajalrıma cevap da vermiyo bu sorunu nasıl çözebilirim acaba lütfe yardıme din telin özelliikelri iyi ma 1 ay sonra kapanacak ya suleyman.zor@tekstilbank.com.tr biri cevaplras çok sevinicem
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.