Şimdi Ara

AnyCool t808 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyw kardesım hatta Hight Quality Photo Resizer adlı programı ındırıp coklu foto cevirme yapabilirsınız goruntu kalıtesınde bozulma olmuyor ve coklu foto cevirebiliryor .
  • s.a arkadaşlar

bi sorum olucak

Bende anycool t818 var bu telefona samsung e250 kulaklığı uyumlumu ona göre alıcam bitane

Lütfen kullanan arkadaşlar cevaplasın

şimdiden teşekkürlerr....

• dostum bende t838i var ve şuanda samsung kulaklığını ve şarj aletini kullanıyorum üstelik şarj aleti kendi şarj aletinden daha hızlı dolduruyor kendi şarj aleti yaklaşık 5 saatte doldururken diğeri 3 saatte dolduruyor zannedersem 818 de aynı özellikte
  • arkadaslar o kadar ozellikli ve ucuz 1 telefon(televizyon radyo mp3 player ipod) ki ben de en sonunda aldım hemde 2 tane. 1tanesi anycool 828 1 tanesı de ANYCOOL Z848... 828 neyse herkesın bildigi daha dogrusu cozmeye calıstıgı 1 telefon.. Ama z 848 hakkında bilgisi olan var mı daha önce de oyun telefonu gıbı bilmeden yazılan yazılar falan okumustum, telefonum 3 gun sonra gelecek o yuzden bu merakım ve sabırsızlıgım.ayrıca snes oyunlarıyla jar formatlı oyunları da oynayabiliyor muyuz gercekten, yada daha ustun ozellikli oyunları psp olmasada yakın formatlı oyunlar mesela... alan kullanan ya da ilgilenen varsa paylasırmısınız tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

HAMDİCAP kardeşim senin satıcı lduğun belli.Yukarıda verdiğin hiçbir site Anycool un resmi sitesi değil inceledim.TAMAMEN SATIŞ SİTESİ........
    AYRICA ANYCOOL UN RESMİ SİTESİ VE DE SATICISI --İNTEL İLETİŞİMDİR---BUNUN DIŞINDAKİLER MALESEF KAÇAK VE DE YASAL DEĞİL

BÖYLE DÜŞÜNMENİZE İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM. BENİM TELEFON SATIŞIYLA YAKINDAN UZAKTAN BİR ALAKAM YOK. İNSANLARA YARDIM OLSUN DİYE BİRŞEYLER YAPIYORSUN VE BU ŞEKİLDE BİR TEPKİ ALIYORSUN... İNSANIN ŞEVKİ KIRILIYOR VALLAHİ. NASIL BÖYLE BİR KANIYA VARDINIZ ANLAYAMADIM. ANYCOOL İLE İLGİLİ MENÜLERİ İNCELERSENİZ ADMİN OLARAK BU TELEFONLARIN BAZI MODELLERİNİ NASIL ELEŞTİRDİĞİMİ GÖRÜRSÜNÜZ. TEKRAR SÖYLÜYORUM. KESİNLİKLE SATICI FALAN DEĞİLİM ARKADAŞIM. gittigidiyor kullanıcı adımı veriyorum incele istersen... balcony1907 . BENİ ÇOK ÜZDÜN DOSTUM.. BU TELEFONLARLA İLGİLİ BİRÇOK UYARIM VAR İNSANLARA. İSTERSEN SİTEYİ TEKRAR KONTROL ET. BU SİTE TAMAMEN KENDİ ÇABAMLA İNSANLARI AYDINLATMAK ADINA YAPILMIŞTIR...

http://www.cepcanavari.tr.gg/ TEKRAR KONTROL ET LÜTFEN.... http://www.cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL.htm?PHPSESSID=3b85a433a4453916b107aa12e30d2f7a

• HAMDİCAP KARDEŞİM SİTENDE YAPTIĞIM İNCELEMEMDE T818 TELEFONUNA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR YAZMIŞSIN BEN ONU HALA ANLAYAMADIM..........BU TELEFONLARDA KESİNLİKLE VE DE KESİNLİKLE 3G(YANİ GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YOKTUR.HEM VAR YAZMIŞSIN HEMDE FREKANSLARI DA 900-1800 YAZMIŞSIN EĞER GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA OLSAYDI ORADA 2100 YADA UMTS YAZARDI...DÜRÜSTLÜĞÜNE İNANMAMI İSTİYORSAN ORAYA DOĞRU BİLGİ YAZMANI RİCA EDERİM.ACABA KAÇ İNSAN BU TELEFONDA 3G VAR DİYE SATIN ALDI?????????????????
  • Bir rica...

Mesaj yazarken ' caps lock ' kapatın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Bu telefonda acaba java var mı?

HİÇ BİR ŞEY YOK...NOKİANIN 5 SENE ÖNCEKİ ÇAĞ DIŞI KALMIŞ TELLERİ BUNLAR.YANLIZCA TV TUNERİ KOYMUŞLAR HEPSİ AYNI KALIPTAN ÇIKIYORLAR

Dogru bu telin fiyatı 500 lira olmus olmsaydı cagdışı olmaz aksine baba tel ilan edilirdi ...Ne veriyosunki ne istiyosun bu fiyata bu tel cok bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 3 Temmuz 2008; 18:50:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

Arkadaşlar.Bluetooth kulaklık ile T818 telefonda Müzik dinleyen veya TV izleyen varmı? Varsa telefon ses ayarlarını Bluetooth kulaklığa nasıl yaptınız?

arkadasım bluetooth kulaklık ile sadece digital sesleri dinleyebilirsin. tv analog oldugu için dinleyemessin. teşşekürler.. kötü ama öle bi özlelik işte..

samsung sbh500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loftylove -- 8 Temmuz 2008; 1:46:04 >
  • Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM
  • arkadaşlar kulaklık olayında gelişme yok mu, ses çok az çıkıyor bunun????
  • quote:

Orjinalden alıntı: aahastra

arkadaşlar kulaklık olayında gelişme yok mu, ses çok az çıkıyor bunun????

neden aldın çin malını kardeşim...????? hepsinde burum var..işallah imei lrin sahte çıkmazda telefonun elinde kalmaz. imei lerini bir kontrol ettir de bak..
  • hocam hepsiburada dan 2 sene garantili aldım yaw.

imei kontrol ettim, sağlam gözüküyor.

ama kulaklık işi canımı sıktı, benim için önemli bir husus yolda, otobüsde müzik dinlemek...

yaa arkadaş sen hopörlerden affedersin hayvan gibi ses ver, kulaklıktan cılız.

hayır bilsem kulaklıktan bakacam bir çaresine...

var mı çözümü olan???
  • arkadaşlar, bu telefonu aldığıma pişman oldum yaw,

yaa telefon kilidi bile saçma sapan , illa ekrandan mı ayarlamak lazım.

ya da otomatiğe alcan 5 sn otomatik alcak
  • Çin malı tokalar AIDS ve diğer cinsel hastalıklara neden olabilir..

15.11.2007 06:10
    ZEHİRLİ boya içeren Çin malı oyuncakların toplatılmasının ardından şimdi de Çin malı toka paniği yaşanıyor

Ülkenin güneyinde kullanılmış prezervatiflerin toka yapımında kullanıldığının ortaya çıkması, AIDS ve diğer cinsel hastalıkların yayılabileceği korkusu yarattı. Yapılan baskınlarda, kullanılmış prezervatiften yapılan milyonlarca plastik toka ele geçirildi. Dünyanın hiçbir yerinde, prezervatiflerin geri dönüştürülerek kullanılmasına izin verilmiyor. Uzmanlar, cinsel hastalıkların ve AIDS virüsünün ne olursa olsun, prezervatifteki kauçuk ve plastikte yaşamaya devam ettiğini ve cinsel hastalıklara neden olabileceğini söyledi. Bu tokaların 25 tanesi 3 cente satılıyor. Uzmanlar, tokaların başka ülkelere ihraç edilip edilmediğini henüz bilmediklerini açıkladı.

15-11-2007 TARİHLİ HABERTÜRK.COM SİTESİNDE KONU İE İLGİLİ HABER YAYINLANDI.
    http://www.trforumuz.biz/kullanilmis-prezervatiflerden-toka-yapmislar-t56789.html?amp;t=56789

• s.a arkadaslar...

$u ip arama olayi nedir?? Ne i$e yarar?

Beni bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.Apo

s.a arkadaslar...

$u ip arama olayi nedir?? Ne i$e yarar?

Beni bilgilendirirseniz sevinirim...

fenerbahceli dostum bu soruyu TOTEENSE ADLI ARKADAŞA SOR ... İEMEİL ADRESİDE VAR.SATIYOR.ONUN BİLMESİ LAZIMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HERHALDE BİLMEDİKLERİ MALI SATMAZLAR.

• Arkadaşlar, ben de şu an T818 modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Çift hatlı oluşu benim çok işime yarıyor. TV si ve kamerası da çok güzel. Ama T828 modelinin methini çok duydum. Sanırım onda TV kaydı özelliği de var...
  • Satılan telefonların ithalat belgeleri var bu ithalat belgelerinin birer kopyası 3 operatörede gönderiliyor.Bu markalar ve de modeller ilk sinyalı aldığı an 3 operatörün kullandığı imei havuzuna düşüyor.Bu havuzda muhafaza ediliyor.Havuzda ki telefonlardan herhangi birisi iki sinyal verdiği an hangi operatöre aitse o operatöre marka mödel ve ithalat izinlei otamatik olarak yükleniyor.Bu yüklemede havuzdan istenen ithalat belgesi bilgilerine bakılıp telefonun bilgilerine ulaşıyorlar ve de garantili yasal olan telefona dokunmadan kaçak olan telefona otomatik mesaj gönderiliyor.farklı farklı operatörlerden de denersen aynı mesajı alıyorsun.Bu konuda operatörledeki edindiğim bilgilerden yola çıkarak bu nu yazdım.ileriye doğruda konu ile ilgili operatör açıklamalarınıda yazabilirim. .....sevgiler
  • quote:

Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM

Bu konuda kesinlikle ARIKAN arkadaşıma katılıyorum...

Bende t818 var ve uzun konuşmalarda gerçekten kulağım çok rahatsız oluyor...Kulaklıkla konuşmayı tercih ediyorum.Zaten bu fiyata telefondan anca böyle birşey olur..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.