Şimdi Ara

Anycool TC500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TC 500 telefonu 4 gün önce aldım.. arka kamera en yüksek JPG 1600*1200 çözünürlükte resim çekiyor. resim kalitesi bence çok iyi.. ön kamera 640*480 çekim yapıyor.. henüz mp4 video oynatıyormu denemedim.. fakat video menüsünde format seçeneği yok.. yaptığım kayıtta 3gp..

iki resim ekledim ilki, benim resmimdir.. çekenin acemi olduğu ikinci resimde bellidir.. çünki ikinciyi ben çektim....

hızlı tepki veren dokunmatik ekran , çok canlı ses ve müzik te ekolayzer seçeneği , çift hattın aynı anda kullanım kolaylığı ve seçilebilir olması , parlak ekranı ve canlı renkleri , tüm menülerde pırıl pırıl animasyonlu imajları ve tabiki fiyatı ile benim gibi iki telefon taşımak istemeyenler için güzel bir cihaz....

Şu ana kadar gözlemlediğim tek eksisi türkçe çevirinin zayıflığı ve pilinin çabuk bitmesidir...
    Pilin üzerinde GB/T18287-2000 yazıyor.. fakat yaptığım araştırmada bu kodu farklı bir pilin taşıdığını gördüm...

biraz sonra diğer pili takıp full şarj edeceğim...belki ilk taktığım pil sorunlu olabilir diye düşünüyorum.. yarın sonuçlarını burada tekrar yazarım...
    Telefon ve pili ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarında konu hakkındaki fikirlerini almak isterim...
    yalnız tekrar edeyim pda demek çok doğru değil.. cihaz özellikleri ile pda - cep arası birşey..
    fakat fiyat olarak fazla para vermek istemeyenler ve çift telefonda taşınmıyor diyenler için bence gayet ideal.....

lütfen makinayı alıp kullanmamış olanlar sırf yazı yazmış olmak için bi şeyler karalamasın...

üyelik tarihime bakarsanız yazmaktan daha ziyade öğrenmek için siteyi kullandığımı anlarsınız....

resim ekleyemiyorum "Dosya çok büyük ! " uyarısı geliyor...

• quote:

eldwin

Hayırlı olsun...

Nereden ve ne kadar fiyat a aldın ?
  • bu telefonu almak beya araştırmdım ama internette ne internet sitesi ne destegi var bulamadım arkadaşlar
    anycool oldugu söyleniyor ama tc 500 yazısından başka bir adı yok internette yaptıgım araştırma da
    http://cgi.ebay.es/TV-PDA-telefono-5-0MP-FLASH-DUAL-SIM-2BLUETOOTH-FM-16G_W0QQitemZ380040506734QQihZ025QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    yukarıdaki linkte bu telefonu buldum özellikler aynı yazılmış
    ama telefonun boyutları farklı yazılmış
    bizim siteler kalınlığına 17.5 mm yazmışlar yabancı siteler 21 yazmış yani telefon beya takoz vari bişi herhalde
    ayrıca internet üzerinden araştırma yapmak isteyenler diger ülkelerdeki adı t200 bu telefonun bizde tc500 öyle bir durum vardır adamlar imitasyonun imitasyonunu yapmışlar yani anycool a ait oldugunu düşündügüm bir site kendi telefonlarının sahtesisinin piyasaya sürüldügü yönünde heber yayınlamış adamla anycool T818 ve T 828 in bire bir ismi dahi aynı kopyasını yapmışlar bir iki ufak değişiklik dışında aynı bence bu telefonlar şans işi iyi çıkar yada kötü bende bu durumda kararsızım kullanan arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum
    ayrıca T838i cihazları arıza veriyormuş kendi kendine telefonu sessiz moduna filan alıyormuş
    bu konularda dikkat etmek lazım herkese kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

JAVA - İNTERNET... Bu telefonlarda bu işlemleri unutun.

bende t838 var çatır çatır internete giriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybe22days

quote:

Nasıl girdiğini bir anlattasn ve de telefonun interneti açıkken bir resmini çekip göndersen iyi olur.Avea-türksel sayfalarını büyük diye açmayan bu telefon nasıl internete girer anlamakta zorlanıyorum....sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

quote:

Nasıl girdiğini bir anlattasn ve de telefonun interneti açıkken bir resmini çekip göndersen iyi olur.Avea-türksel sayfalarını büyük diye açmayan bu telefon nasıl internete girer anlamakta zorlanıyorum....sevgiler

Ben sana gerekli cevabıhttp://forum.donanimhaber.com/m_23726500/mpage_2/key_//tm.htm#24376523 burada verdim sen yorma kafanı.

• Orjinalden alıntı: maybe22days

Benim amacım, forumdaki bu model telefon kullanıcılarına bir nebzede olsa yardım edebilmek..Sen ! forumdaki bazı üyelerle tartışıp nasıl yazı yazılacağı konusunda bilgi vermeyi biliyorsun. Ama ! Kendinin nasıl yazı yazacağını bilmiyorsun. 'bende t838 vari çatır çatır internete giriyorum' Aferim sana !

Mademki internet özelliğini kullanıyorsun, nasıl yapıldığını anlatırsın üyelerde bundan faydalanır.. Yoksa sadece ''ben yaptım oldu'' diyeceksen hiç konuşma sus !

Ben de aldım çin malı denilen telefonlardan.. Forumdaki yazılarıma bakarsan anlarsın bu konuda ne düşündüğümü. Ben bunlara Java ve internet yüklenmediğini yazmışsam ve eğerki sende bu özelliklerden birini kullanabildinse bunu yukarıda dediğim gibi üyelerle paylaşıp forumun formatına uyarsın...

Vergi demişim..Garanti demişim..İsteyen alır veya almaz demişim.. Sen bunlara dikkat etmemişsin, sadece internet kısmını ele alıp 'çatır çatır internete giriyorum' demişsin.. Bir kez daha sana aferim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 29 Haziran 2008; 23:22:50 >

• quote:

eldwin
    Arkadaşlar TC 500 telefonu 4 gün önce aldım..

Flaş konusunda bilgi verirsen sevinirim
  • Evet arkadaşlar...didişmeyi bırakıp konu hakkında yazı yazarsak daha tutarlı ve birbirimize daha faydalı oluruz heralde.................,

Telefon pilden sınıfta kaldı... pil 1 gün zor dayanıyor..bu bir...

fotoğraf makinesi özelliği hemen hemen dijital makinelerin menülerine sahip.. güneş , kontrast , renk modları
    çekim kalitesi , piksel seçimi , kamera tuşuna basıldığında iki katlı objektif yuvadan çıkarak tam bir fotoğraf makinası görünümü alıyor.. seçime bağlı flaş ister el ile ister ışık duyarlı otomatik çalışıyor.. fotoğraf çekimi yaparken iki zoom yapılıyor.. görüntü kalitesi gayet iyi .. bir yolunu bulup resimleri yükleyeceğim...

bellek kullanımı gayet basit... telefon kapalı iken bilgisayara bağlıyorsunuz flaş bellek olarak 3 sürücü buluyor.. 1 tanesi telefonun kendi belleği , diğer ikisi mikrosd ler.. fakat cihaz üzerinden veri aktarımı bana yavaş geldi , kartları harici olarak deneyeceğim... yanlış bilmiyorsam 4gb ye kadar destekliyor.. bende iki adet 1gb takılı.... yani 2 gb harici var...

"DORADOO Tarih 29 Haziran 2008; 18:13:39
    bu telefonu almak beya araştırmdım ama internette ne internet sitesi ne destegi var bulamadım arkadaşlar
    anycool oldugu söyleniyor ama tc 500 yazısından başka bir adı yok
    "

arkadaşım gittigidiyora baktınmı..... gırla var.. hemde ithalatçı firma adı ile...
    aşağıdada bir link yazdım gir bir incele....

"inanki Tarih 25 Haziran 2008; 12:36:59
    Bazıları anlamıyor..
    "
    bu sözü üzerime almıyorum çünki yazımda daha önce belirtmiştim... ben çift hat özelliği ve telefonun şıklığı için aldım.. herkes parasını istediği yere harcar... kaldıki burda cihazın eksilerini de yazıyorum.... sizde alın kullanın , sonra bilgilerinizi yazın....

tuş kullanımı ilk başta bana farklı geldi fakat çok fazla cep kullanmış birisi olarak alışınca daha kullanışlı olduğunu gördüm...

"inanki
    hayırlı olsun...

Nereden ve ne kadar fiyat a aldın ?
    "
    gittigidiyordan aldım.. fiyatlar sabit herkes bakabilir...

birde birçok konuda ileri geri konuşanlar için bu linki veriyorum... programdan , oyuna , msn ayarlarından web wap ayarlarına kadar anycool telefonların tüm artıları ve eksileri anlatılıyor..... merak edenler bakıp inceleyebilir... bende öyle yapıyorum.... "http://www.cepcanavari.tr.gg"

SON SÖZ.....: daha önce yazdığım gibi şu an tek problemim pil.... onu da çözersem gayet memnunum... bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardım ve fikirlerini bekliyorum...

buda daha önce yükleyemediğim resimler... ilk resim benim resmim.. arkadaş çekerken titretmiş....
    http://img212.imageshack.us/img212/1617/f06252032ze0.jpg

bu resmi ben çektim....işyerinde...herhalde bunlar resim çekme ile ilgili merakınızı gidermeye yeterli olur
    http://img212.imageshack.us/img212/7264/d01011519xr4.jpg

• quote:

"inanki Tarih 25 Haziran 2008; 12:36:59
    Bazıları anlamıyor.."
    bu sözü üzerime almıyorum çünki yazımda daha önce belirtmiştim... ben çift hat özelliği ve telefonun şıklığı için aldım.. herkes parasını istediği yere harcar... kaldıki burda cihazın eksilerini de yazıyorum.... sizde alın kullanın , sonra bilgilerinizi yazın....

Üstüne alınma zaten..

Ben garanti ve vergiden bahsetmiştim, biri yanlış anlamış olacakki 'garantiye düşersen görürsün hanyayı konyayı' gibi gereksiz ve anlamsız bir yazı yazmış...O'na istinaden yazmıştım..
    Telefonun modelini ben beğendim. Önceki telefonu almamış olsaydım kesin alırdım. Bendeki telefonunda çift hafıza-çift kamera-çift hat özelliği var.. Ama bu modelin görüntüsü ve flaş özelliği olması telefonu daha cazip hale getiriyor..
    Bakalım benim bulunduğum bölgeye gelirse alırım belki.. Bölge diyorum.. Çünkü ben, bu model telefonları internet üzerinden alınmasına karşıyım. Bu modellerin garantisi olmadığından dolayı, telefonu inceliyip almak, herhangi bir arızada muhattap olacağın kişiye ulaşmak bir nevi de olsa garanti gibi geliyor.. Ki, daha önce böyle bir sorun yaşadım ve sorunu hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 30 Haziran 2008; 14:06:06 >

• telefonu alıp bize bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim gayet güzel açıklamalar mevcut
    telefon genel görünüm bakımından harika birde boyutlar hakkında bir bilgi verilebilirmi
    incelik ne kadar 17,5 mm mi 21 mm mi
    gg de herkes kopyala yapıştır misali bütün anycool lara aynı boyut yazmış
  • Emrah kardeş bu telefonda 3G olduğuna eminmisin eğer 3G varsa hemen alacağım.Verdiğin bilgi doğruysa eğer.?????????.e-bay da inceledim yok gibi geldi bana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 30 Haziran 2008; 23:14:35 >
  • satın aldığım firma sahibi ile telefondan görüştüm...

bana herhangi bir sorun çıkarsa değiştirebileceğini.. pillerin 3 defa üstüste 12 saat kapalı şekilde şarj edilip tam bitirilmesi gerektiğini anlattı... eğer yine olmazsa bana yeni pıl yollayacağını söyledi... ilgisinden gayet memnun kaldım... artı veya eksi hareketlerini burada bildireceğim....

arkadaşlar telefon 21 mm... zaten görünümdende belli.. ama bence duruşu normal... herkesin kendi görüşü...

Firma sahibinden kullanma kılavuzu istedim bana e-mail olarak yollayacak.. isterseniz bende burada yayınlarım........ orda tüm teknik detayları da mevcut.....

herhalde resimlere bakmışınızdır... kimseden ses seda yok....
    şimdi yeni çektiğim resimlerimi facebook a yükleyeceğim.. müsadenizle....

• Orjinalden alıntı: inanki

Benim amacım, forumdaki bu model telefon kullanıcılarına bir nebzede olsa yardım edebilmek..Sen ! forumdaki bazı üyelerle tartışıp nasıl yazı yazılacağı konusunda bilgi vermeyi biliyorsun. Ama ! Kendinin nasıl yazı yazacağını bilmiyorsun. 'bende t838 vari çatır çatır internete giriyorum' Aferim sana !

Mademki internet özelliğini kullanıyorsun, nasıl yapıldığını anlatırsın üyelerde bundan faydalanır.. Yoksa sadece ''ben yaptım oldu'' diyeceksen hiç konuşma sus !

Ben de aldım çin malı denilen telefonlardan.. Forumdaki yazılarıma bakarsan anlarsın bu konuda ne düşündüğümü. Ben bunlara Java ve internet yüklenmediğini yazmışsam ve eğerki sende bu özelliklerden birini kullanabildinse bunu yukarıda dediğim gibi üyelerle paylaşıp forumun formatına uyarsın...

Vergi demişim..Garanti demişim..İsteyen alır veya almaz demişim.. Sen bunlara dikkat etmemişsin, sadece internet kısmını ele alıp 'çatır çatır internete giriyorum' demişsin.. Bir kez daha sana aferim !

bilip bilmeden konuşan bir şahıs daha. ben gerekli açıklamayı nasıl girdiğimi aldıgım telefonun asıl topiginde yani "anycool t838" topiginde anlattım zaten muhterem insan.

• Kullanan varsa telefonla çektiği resimlerden koyabilirmi buraya ?
  • Bende anycool TC500 aldım telefon fena deil fiyatına göre çok iyi onu ilk başta söleyeyim, mp4 playerimdakifilmleri telefona attım iyi verim alamadım, görüntüyle ses eşzamanlı deil ve görüntü kare kare hareket ediyor, mp4 dönüştürücüleriyle bu olayı aşabiliriz sorun deil, türkselin pda larında denedim mp4 film leri ondada aynı, görüntü kare kare ve ses ile eş zamanlı deil, fotoğraf olayına gelince asıl üzüldüğüm nokta burası, özelliklerinde kamera 5mp die yazmışlar, arkasındaki yazı ise 5,0m dijital kamera yazıyor, yani mp deildir, benim bu telefonu tercih etme sebebim kamerasıydı orada yanıldım ve 5mp die aldım, pişmanmıyım hayır deilim genede gözel çekiyor kamerası ama flashı traş onu açık söleyeyim, karanlıkta hiç ii deil, gündüz saten gerek yok flasha, boşuna yapmışlar, çift hat desteği süper 2 telefondan kurtuldum, sesize alma, tuşkilidi özelliği güzel (kendi otomatik alıyor) ve kocaman sanal saat çıkıyor bayıldım doğrusu, şimdi ben kamerası 5mp ve flashı var die aldım, yoksa almazdım ve böle bir telefonumda olmicaktı, ne güzel dokunmatik ekran çok hoş kullanma klavuzunu bulabilirmiyiz acaba

• Arkadaşlar bende kullandım bu telefondan donanimhaber.com forum a bakmadan almıştım sonra çok pişman oldum önce güzelliklerinden bahsedelim çok şık ve karizmatik gözüküyor bu bi gerçek mp3 çalardaki sesi çok güzel radyosu vasat çift hatlı olmasıda güzel. tv'si de anycool t828 den daha dandik bence kamera 5 mp falan değil ben 6230i de kullandım onun 1,3 mp kamerası tc500 den iyidir samimi olarak söylüyorum birkere türkçesi çok dandik öyle hemen bilgisayarada bağlanmıyor çok kez kapalıyken bilgisayara bağladım ya şarj olmaya başlıyor yada yada bilg.hata veriyor tuş kiliti falan yok bütün menüsünü karıştırdım. güç bela bilgsayardan yüklediğim birçok mp3 bellek kartında gözükmesine rağmen telefonun mp3 çalarında çıkmıyor gözükmüyor şarjı çok çabuk bitiyor ayrıca çalar saati kafasına göre sıfırlanıyor yazılım problemleri var,resimler arası geçiş çok yavaş ARKADAŞLAR BEN KAFADAN ATMIYORUM KULLANIRKEN KARŞILAŞTIĞIM SORUNLAR BUNLAR almadan önce sizin gözünüzü boyamak için ardı ardına söylenen özelliklerine kanmayın

• birde fotoğraf makinası (kamera) menüsü ingilizce
  • bozkurt26 kardeşim sürekli kullanan(hepsi aynı) birisi olarak ama sesimi duyuramadım.İŞALLAH İMEİ LERİNDE SAĞLAM ÇIKARDA TELEFONUN KAPATILMAZ....sevgiler
  • Hakan ARIKAN !!! Sürekli uyarı yapıyor bu model telefonların tamamı sahte diye...Eeee kulak verin artık !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.