Şimdi Ara

Anycool TC500 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

çakma olduğu bariz belli, ayrıca takoz gibi...
  • arkadaslar ben bu teli almak istiyorum .. aslında t 838i ile takas yapmak istiyorum aldıgım elemanla görüştüm üzerine biras fark verip tc500 alacagım.. sizce alayım mı .tavsiye eder misiniz. ancak su linkteki eksileri okuduktran sonra pek de takas işime gelmiyor sanki..
    ne dersiniz?
    http://site.mynet.com/anycooltr/TC500.htm
  • adamalrın telefona verdikleri model ismini nereden aldıalr dersiniz??

bakın bakalım.. nereden almısalr:)

http://www.orbitahaberlesme.com/urunler/telsizler/tc500.htm
  • Valla brader alma derim t838i den farkı yok, birde üstüne para vercen boşver, kamera sıfır flash sıfır, tv çekimi ii deil tv den verim alamadım, deniz seviyesinde olmamdan kaynaklanıyordur herhalde ve radyosuda iii çekmio....
    quote:

Orjinalden alıntı: loftylove

arkadaslar ben bu teli almak istiyorum .. aslında t 838i ile takas yapmak istiyorum aldıgım elemanla görüştüm üzerine biras fark verip tc500 alacagım.. sizce alayım mı .tavsiye eder misiniz. ancak su linkteki eksileri okuduktran sonra pek de takas işime gelmiyor sanki..
    ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: köksal

Valla brader alma derim t838i den farkı yok, birde üstüne para vercen boşver, kamera sıfır flash sıfır, tv çekimi ii deil tv den verim alamadım, deniz seviyesinde olmamdan kaynaklanıyordur herhalde ve radyosuda iii çekmio....
    quote:

arkadaslar ben bu teli almak istiyorum .. aslında t 838i ile takas yapmak istiyorum aldıgım elemanla görüştüm üzerine biras fark verip tc500 alacagım.. sizce alayım mı .tavsiye eder misiniz. ancak su linkteki eksileri okuduktran sonra pek de takas işime gelmiyor sanki..
    ne dersiniz?

Eyvallah kardeş işde doğru tespit budur.Almayın arkadaşlar 6 ay sanra bütün imei lerininiz kapatılınca görürsünüz.Elinizde oyuncak olarak kalır.Ayrıcada o sitede 3G var yazıyor.Bu yalan bile satıcının ne denli samimi ve de güvenilir olduğunu ortaya koyuyor.Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 10 Temmuz 2008; 20:58:02 >

• TC 500 GİTTİGİDİYORDAN ALDIM ÇOK DANDİK BİR TLF. ÇİN MALI OLDUĞU HER ŞEKİLDE BELLİ OLUYOR. KAMERASI ÇOK DANDİK ZOOM LAMA DİE BİŞE YOK. TV Sİ DÜZGÜN ÇEKMİYOR. AMA RADYO VE SES GÜZEL .BENİM GİBİ PÜŞMAN OLMAYIN ALDIĞINIZDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Valla brader alma derim t838i den farkı yok, birde üstüne para vercen boşver, kamera sıfır flash sıfır, tv çekimi ii deil tv den verim alamadım, deniz seviyesinde olmamdan kaynaklanıyordur herhalde ve radyosuda iii çekmio....
    quote:

ne dersiniz?

Eyvallah kardeş işde doğru tespit budur.Almayın arkadaşlar 6 ay sanra bütün imei lerininiz kapatılınca görürsünüz.Elinizde oyuncak olarak kalır.Ayrıcada o sitede 3G var yazıyor.Bu yalan bile satıcının ne denli samimi ve de güvenilir olduğunu ortaya koyuyor.Sevgiler

dogru diyorsun dostum ama bu tel zaten öyle 3-5sene kullnılacak bir tel degil. ki ben en son telefonumu 4,5 yıl kullandım.. tarihi eser yani bunu 6 ay kullansam da amorti ederim bi şekilde.. eger kapanırsa tel.. zaten hatsız da kullanıdlgı için. bluetooth kulaklık ile mp3 player radyo tv şeklinde kullanırım bu da bana yeter.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loftylove -- 11 Temmuz 2008; 20:23:54 >

• Arkadaşlar TC500 model telefonlar nes uzantılı oyunları çalıştırabiliyor elimde büssürü var, eski kasetli (micro cinyos) atariler vardıya onların hepsi mevcut mario, goal3, bomberman1,2 vs...
  • Çin malı tokalar AIDS ve diğer cinsel hastalıklara neden olabilir..

15.11.2007 06:10
    ZEHİRLİ boya içeren Çin malı oyuncakların toplatılmasının ardından şimdi de Çin malı toka paniği yaşanıyor

Ülkenin güneyinde kullanılmış prezervatiflerin toka yapımında kullanıldığının ortaya çıkması, AIDS ve diğer cinsel hastalıkların yayılabileceği korkusu yarattı. Yapılan baskınlarda, kullanılmış prezervatiften yapılan milyonlarca plastik toka ele geçirildi. Dünyanın hiçbir yerinde, prezervatiflerin geri dönüştürülerek kullanılmasına izin verilmiyor. Uzmanlar, cinsel hastalıkların ve AIDS virüsünün ne olursa olsun, prezervatifteki kauçuk ve plastikte yaşamaya devam ettiğini ve cinsel hastalıklara neden olabileceğini söyledi. Bu tokaların 25 tanesi 3 cente satılıyor. Uzmanlar, tokaların başka ülkelere ihraç edilip edilmediğini henüz bilmediklerini açıkladı.

15-11-2007 TARİHLİ HABERTÜRK.COM SİTESİNDE KONU İE İLGİLİ HABER YAYINLANDI.
    http://www.trforumuz.biz/kullanilmis-prezervatiflerden-toka-yapmislar-t56789.html?amp;t=56789

• quote:

Arkadaşlar TC500 model telefonlar nes uzantılı oyunları çalıştırabiliyor elimde büssürü var, eski kasetli (micro cinyos) atariler vardıya onların hepsi mevcut mario, goal3, bomberman1,2 vs...

adresini alabilirmiyim ben yüklemek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt26

Arkadaşlar bende kullandım bu telefondan donanimhaber.com forum a bakmadan almıştım sonra çok pişman oldum önce güzelliklerinden bahsedelim çok şık ve karizmatik gözüküyor bu bi gerçek mp3 çalardaki sesi çok güzel radyosu vasat çift hatlı olmasıda güzel. tv'si de anycool t828 den daha dandik bence kamera 5 mp falan değil ben 6230i de kullandım onun 1,3 mp kamerası tc500 den iyidir samimi olarak söylüyorum birkere türkçesi çok dandik öyle hemen bilgisayarada bağlanmıyor çok kez kapalıyken bilgisayara bağladım ya şarj olmaya başlıyor yada yada bilg.hata veriyor tuş kiliti falan yok bütün menüsünü karıştırdım. güç bela bilgsayardan yüklediğim birçok mp3 bellek kartında gözükmesine rağmen telefonun mp3 çalarında çıkmıyor gözükmüyor şarjı çok çabuk bitiyor ayrıca çalar saati kafasına göre sıfırlanıyor yazılım problemleri var,resimler arası geçiş çok yavaş ARKADAŞLAR BEN KAFADAN ATMIYORUM KULLANIRKEN KARŞILAŞTIĞIM SORUNLAR BUNLAR almadan önce sizin gözünüzü boyamak için ardı ardına söylenen özelliklerine kanmayın

Arkadaşım öncelikle bu telefonun tuş kilidi var.Kırmızıya ve yıldıza basınca oluyor.Bence kamerası ve radyosu güzel benim tam aradığım telefon diyebilirim.Türkçesi de çok dandik değil sadece bir kaç yerinde var.Ayırıca yazılım problemi, nedir?

• http://www.webbilisim.org/ipod-oyun/53791-ipod-oyunlar-nes-uzantili/ bu siteden indirmiştim arattırdım bunu buldum süper iyi oynamalar, birde yazılımını bulabilsem telin mütiş olcak araştırıyorum, çinliler bu teli ürettiyse gerisinide getirirler mutlaka bakalım ama mp3 lerin hepsini görmüyor harbiden, yazılımla bu durumda aşıla bilir sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı bakalım
  • slm bu tc500 den bende aldım gittigidiyordan 1. telofon aşırı büyük (kaba) görenler one telsiz mi die bile soruyo :D 3G var yazıyo alakası yok kamera 5 mp diyolar oda yalan flash var ama flash gibi degil normal bi lamba gibi yanıyo yani gece falan pek bişey fark etmiyo batarya 1 gün gidiyor ben hala kullanıyorum ama ses güzel mp3 mp4 ve 3 gp videoları açıyo alacak olan arkadaşlara tavsiyem önce telefonun boyutlarını bi araştırın yada elinize alın bi bakın ben şimdi nasıl taşıyacagımı bilemiyorum
  • herkese iyi geceler...

arkadaşlar elimde any cool marka tc 500 model bir telefon var.. birazda iri birşey.... onun kamerası ters gösteriyor... arkasındaki kameradan bahsediyorum.. ekranın üstündeki kamera normal gösteriyor.. ama telefonun arkasındaki kamera ters gösteriyor.... bana yardım edebilecek babayiğit bi arkadaş varmı acaba??? nasıl düzeltebilirm bu ters görüntüyü????
  • anycool telefonlardan memnun klan hiç görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.