Şimdi Ara

Anycool TC500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ÇİFT HAT

ÇİFT KAMERA 5 MP FLAŞLI

ÇİFT BLUETOOTH MP3 MP4 TV FM RADYO
    ÇİFT SD KART YUVALI
    Video Kayıt

Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz
    TV
    FM Radio
    Dokunmatik
    GPRS/İnternet (WAP, GPRS)
    Çözünürlük : 3.0 inch Yüksek Çözünürlük
    Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk
    Dil :Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca
    Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör
    Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği
    Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.
    Kamera : 5 MEGAPİKSİEL
    Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler
    Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card
    Telefon Defteri :500
    Konuşma Süresi : 4 Saat
    Bekleme Süresi : 240 saat
    ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm
    Ağırlık :122 grams
    Renk : GÜMÜŞ ve ALTIN SARISI
    Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap, v.s.

(Fotoğraf çekimi yaparken zoom yapabilme)
    Çift Kameralı
    Çift Hatlı Telefon
    (İki hat aynı anda aktif. Hattın biriyle konuşma yaparken diğer hatta gelen telefon ekranda görünür, Yani meşgul çalmaz.Dilerseniz diğer hattı kapatıp hemen ikinci hatla görüşme yapabilirsiniz.)
    Televizyonlu
    (Tv izlerken telefon geldiği zaman konuşmanızı bitirin daha sonra Tv'niz kaldığı yerden devam eder.)
    Web Cam
    Dokunmatik
    Radyolu (Kulaklık olmadan dinleyebilme dışasesverir)

MP3
    MP4
    MP5
    ÇİFT Bluetooth
    Digital Kamera
    Digital Fot.Mak. (5 MP)
    Dokunmatik Ekran
    Türkçe Menülü
    Çift Hoparlör

bilgiler internet sitelerinden alınmıştır...
    Kullanan varmı nasıl telefon sizce???

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc check -- 21 Haziran 2008; 15:34:24 >

• Bu telefonda 3G yani görüntülü konuşmanın olmadığını bile bile neden 3g var yazıyorsun...amacın ne? anlayamadım.Yanlış bilgi vermeyin kardeşim insanları yanıltmayın...
  • insanları yanıltmamla ne alakası var kardeşim.Telefon nasıl kullanan varmı diye bu topici açtım...3g görüntü konuşmanın olmadığını nerden biliyorsun?
  • çünkü şebeke frekansında UMTS,HSPDA VEYA 2100MHZ YAZMASI GEREKİR
  • o kadarını bilmiyorum kardeşim

varmı bu telefonu kullanan?
  • 3g Görüntülü konuşma olması için frekansında umts yazması gerekiyor...sen tanıtım bölümüne 3 g yazmıssın..istersen onu değiştirde iyi niyetini anlayalım.................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc check

Anycool TC500

ÇİFT HAT

ÇİFT KAMERA 5 MP FLAŞLI

ÇİFT BLUETOOTH MP3 MP4 TV FM RADYO
    ÇİFT SD KART YUVALI
    Video Kayıt

Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz
    TV
    FM Radio
    Dokunmatik
    GPRS/İnternet (WAP, GPRS)
    Çözünürlük : 3.0 inch Yüksek Çözünürlük
    Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk
    Dil :Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca
    Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör
    Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği
    Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.
    Kamera : 5 MEGAPİKSİEL
    Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler
    Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card
    Telefon Defteri :500
    Konuşma Süresi : 4 Saat
    Bekleme Süresi : 240 saat
    ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm
    Ağırlık :122 grams
    Renk : GÜMÜŞ ve ALTIN SARISI
    Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap, v.s.

(Fotoğraf çekimi yaparken zoom yapabilme)
    Çift Kameralı
    Çift Hatlı Telefon
    (İki hat aynı anda aktif. Hattın biriyle konuşma yaparken diğer hatta gelen telefon ekranda görünür, Yani meşgul çalmaz.Dilerseniz diğer hattı kapatıp hemen ikinci hatla görüşme yapabilirsiniz.)
    Televizyonlu
    (Tv izlerken telefon geldiği zaman konuşmanızı bitirin daha sonra Tv'niz kaldığı yerden devam eder.)
    Web Cam
    Dokunmatik
    Radyolu (Kulaklık olmadan dinleyebilme dışasesverir)

MP3
    MP4
    MP5
    ÇİFT Bluetooth
    Digital Kamera
    Digital Fot.Mak. (5 MP)
    Dokunmatik Ekran
    Türkçe Menülü
    Çift Hoparlör

bilgiler internet sitelerinden alınmıştır...
    Kullanan varmı nasıl telefon sizce???

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Anycool TC500

Telefon budur arkadaşlar ! 3G falan hikaye. Yanılmıyorsam 5mp de hikaye. Yalnız adamları hakketen takdir ediyorum bu ne çalışkanlık yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NIKON COOLPIX P900 Hakkinda?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllarca hep hikayelerle uyuduk uyutulduk iyi günler türkiye... hayırlı işler
  • tanıtımdan 3g yazısını kaldırdığın için sağol şimdi iyi oldu.Mc check kardeş sevgiler
  • valla telefon güzel ama modelini beyenmedim ön tuş takımı ve rengi güzel değil siyah olsaydı ön tuslarıda normal olsaydı güzel olurduBen n82,n95 filan alıcakdım baktım telefonlara bin ytl edermi bunların özellikleri nesi kullanıcam dedim wi-fi,kamera,gps baska bişey yok bunlara bin vericeğime dedim 250 ytl tvli,çift sim kartlı,dokunmatik ekran güzel bir tel alıyım dedim t838 aldım bakalım gelicek daha önce n99i kullandım memnun kalmadım aslında güzeldi ama resimleri açmıyor 50 kb dan küçük resimleri gösteriyordu bende sattım
  • arkadaşlar bide bilmem dikkat ettinizmi arkada VAIO yazıo yani sony nin notebooklara verdiği isim bunu nedenini bilen varmı?
  • @
    krcn arkadaşım vaio yazmıyor orada vaic yazıyo istersen alttaki linke bak

http://vaio.sony.com.tr/
  • quote:

Orjinalden alıntı: T818

valla telefon güzel ama modelini beyenmedim ön tuş takımı ve rengi güzel değil siyah olsaydı ön tuslarıda normal olsaydı güzel olurduBen n82,n95 filan alıcakdım baktım telefonlara bin ytl edermi bunların özellikleri nesi kullanıcam dedim wi-fi,kamera,gps baska bişey yok bunlara bin vericeğime dedim 250 ytl tvli,çift sim kartlı,dokunmatik ekran güzel bir tel alıyım dedim t838 aldım bakalım gelicek daha önce n99i kullandım memnun kalmadım aslında güzeldi ama resimleri açmıyor 50 kb dan küçük resimleri gösteriyordu bende sattım

arkadaşım bende bugun t838 aldım 220 ytl ye resim açma sorunu bundada var ama telefon genel olarak guzel

• quote:

Orjinalden alıntı: sametle

quote:

Orjinalden alıntı: T818

valla telefon güzel ama modelini beyenmedim ön tuş takımı ve rengi güzel değil siyah olsaydı ön tuslarıda normal olsaydı güzel olurduBen n82,n95 filan alıcakdım baktım telefonlara bin ytl edermi bunların özellikleri nesi kullanıcam dedim wi-fi,kamera,gps baska bişey yok bunlara bin vericeğime dedim 250 ytl tvli,çift sim kartlı,dokunmatik ekran güzel bir tel alıyım dedim t838 aldım bakalım gelicek daha önce n99i kullandım memnun kalmadım aslında güzeldi ama resimleri açmıyor 50 kb dan küçük resimleri gösteriyordu bende sattım

arkadaşım bende bugun t838 aldım 220 ytl ye resim açma sorunu bundada var ama telefon genel olarak guzel

nerden aldın acaba 220 ytl ye ben 250 ytl alıyorum ama gittigidiyordan yani adamın cebine 225 ytl gircek ama eğer internetden aldıysan bir adres verirsen iyi olur veya hangi sehirdesinBirde n99i hem büyük boyutlu resimleri açmıyordu hemde resimler arasında geçis çok uzunda 15-20 sainye beklemek gerekiyordu bunda da öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 21 Haziran 2008; 23:29:55 >

• Vallahi dün gittim intelden t828 2 yıl garantili 400 ytl'ye aldım.Telefon süper çalışıyor mükemmel...
  • Hayırlı olsun güle güle kullan işallah imeillerin de sorun çıkmaz.bak bakalım..2mp ile çekilen resimleri açıyormu? merak ediyorum.sevgiler
  • pardon emreyildirim sonuna dikkat etmemişim ama vaionun logosunun başıyla burdaki vaic logosu aynı olduu için karıştırmışım
  • en son 640*480 açıyor...avi video oynatabiliyor...intelden alın kafanız rahat olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc check -- 22 Haziran 2008; 22:54:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc check

en son 640*480 açıyor...avi video oynatabiliyor...intelden alın kafanız rahat olsun...

KESİNLİKLE AVİ VİDEO OYNATMIYOR..............SEVGİLER
  • Bazıları anlamıyor..

Bu model telefonlarda 1 işlem hariç her şey aynıdır. İŞLEM(vergi) = GARANTİ !

Eğerki garantili 1 ürün almak istiyorsanız kesinlikle vergisini vereceksinizki herhangi 1 arıza durumunda mağdur olmayasınız ! Bunda anlaşılmayacak 1 durum varmı....? Yok !

Bu model telefonlara herhangi 1 şekilde yazılım falan yüklenmiyor.

JAVA - İNTERNET... Bu telefonlarda bu işlemleri unutun.

Bu model telefonların alınış sebebi... Tv özelliği (ücretsiz)-Radyo (kulaklık takılmadan dinleyebilme) ve dışarıya verdiği yüksek müzik sesi.

Parası olan, merak eden, beğenen alır veya almaz bu sadece kişiyi ilgilendirir..

Benim amacım sadece bilgi vermek.

Bilgi mi ? İŞLEM 'i unutmayın....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.