Şimdi Ara

AOC 24G2U 24' 1ms 144Hz Kullananlar Bakabilir Mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
7
Favori
27.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güzele benziyor da monitör hakkında yorum/ inceleme filan pek bulamadım.Youtube da çinli biri incelemiş ama hiç bişe anlamadım.
  • teknobyotikten bin tl aldık şimdilik memnunuz bu fiyata alınabilecek en iyisiydi .
    sıcak fırsatlarda üretim hatalı diye söylenti var ,aman nazar değmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanhan68 -- 26 Aralık 2019; 20:5:45 >
  • Kasım ayında yılbaşı indirimi mi olur yahu :( Güzelim fiyatı kaçırdık. Ocak ayında indirime girerse direk almayı düşünüyorum.
  • ben de bu monitörü düşünüyorum ama karasız kaldım viewsonic ile arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arada kaldım. itopya vx2458 mhd yi 899 tl ye veriyor. ama tn işte
  • 27” olanını yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Monitör güzelde bir türlü renk ayarını oturtamadım. Bunun ile ilgili bilgilerini paylaşacak olan arkadaşlar paylaşım yaparsa güzel olur.
    Pc’de kullandığım renkler ile konsol bir olmuyor mesela. Pc’de yaptığım ayarlar ile konsola geçince renklerin kontrastı çok artmış vaziyette oluyor. Belki de benim gözden kaçırdığım birşey var. Her çıkışın ayarı ayarı olsa mesela çok güzel olacak.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    AOC 24G2U 24" 1ms 144Hz Kullananlar Bakabilir Mi?

Bu ayarlardan memnunum.

• Güzel bi incelemesi yapılmış ancak karanlıkta ışık sızması hakkında yeterli şey söylemiyor ve göstermiyor.
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, bu programını bende indirdim geri sildim mi duruyor mu bilmiyorum ama burdan ayar yapınca yani programından, konsol üzerinden yani monitör üzerindende değerler değişiyor mu acaba.

Ordan da olur ordan da, programla daha kolay oluyor

• Bence fiyatına göre çok iyi monitör tavsiye ediliyor

• Bence fiyatına göre çok iyi monitör tavsiye ediliyor

O monitör un tek eksisi o kimse renk ayarını yapamıyor kullanıcı yorumlarını okudum

• Pc için tamamda konsolda bir türlü ayarlayamadım renkleri. Çokta uğraşmadım işin açıkçası. 2k monitöre geçeceğim için.
    Ama Fiyat Performans açısından piyasada alınabilecek en iyi IPS 144hz monitörlerden biri bence.

• Gecen hafta sinerji den magazasindan aldik bu monitoru.Orda actirdik bakalim diye.2 tanesinde sorun cikti. Birinde yanlarda bosluk birinde ölü piksel.Üçüncüde saglam olani aldık.Sagolsun sorun cikarmadilar kendileri degisti.Zaten onlarda fabrikaya geri gonderiyolarmış.Tavsiyem magazadan almaniz.Kargoyla gelende sorun cikarsa iadesi vs ugrasmasi zaman alicaktir.Goruntu kalitesi renkleri vs gayet guzel tavsiye edilir.

• Dün satın aldım, sorunuz var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım. :)
  • xearhtain kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl memnun musunuz? karanlık ortamlarda performansı nasıl mesela ve 250cd parlaklıgı var yeterli mi?
  • arkadaşlar bunun 27'' olanından almayı düşünüyorum 10 güne kadar kullananların yorumlarını bekliyorum özelden veya buradan yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ben Ekim'den beri kullanıyorum, çok teknik detaylarından anlamamakla beraber monitörden memnunum. Karanlıkta köşelerde ışık sızması fark ediliyor, çok takılmadım ben. Araştırmasam öyle bir şey olduğunu bile bilmezdim muhtemelen. Parlaklığı da gayet yeterli, zaten ayarlarında oyun modu vs var.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Film-dizi modu vs yaptığınız zaman görsellik olarak fotoğraf atma imkanınız var mıdır? nereden aldınız bu arada?

27'' olanı vatan bilgisayar ile teknobiyotik'te satılıyor galiba.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.