Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
74.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    Görüntünün çözünürlük neyse içerik kalitesi neyse ekranda onu görürsünüz :) 1080p içerik 2k ekranda gayet iyi görünür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    2k ama 27 inç mi sizin ofisteki monitör?

• abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    Evet.

• 27 ile 24 inç arasında gidip geliyorum. 24 alırsam boyut olarak aklım 27'de kalabilir. 27 alırsam videolardaki netlik benim için önemli... bir sorun yaşar mıyım endişesi var. Allah hayırlısına isabet ettirsin.

• meself kullanıcısına yanıt
    çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:20:4 >
  • bende bu monitör ile viewsonic arasında kaldım gittim inceldim baktım sonra viewsonicte karar kıldım arkadaşlar,
    usb hub yok dp kablo da çıkmadı ama ekran kalibrasyonu ve ışık sızması hiç yok aoc bana bulanık geldi ne yaptıysam bulanıklığı gideremedim ama viewsonic xg2405 keskinlik ayarı çok iyi ve hissettiriyor sırf bu sebeple tercihim viewsonic oldu aslında panelleri aynı ama yazılım ve kalibrasyon konusunda viewsonic derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstüne sağ tıklayın, Nvidia kontrol panelini seçin, çözünürlüğün değiştirildiği seçeneğe gelip ekran görüntüsünü yükleyin. Buradan hangi ayarların geçerli olduğu topluca görülebilir, sorunu çözmeye yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 7 Şubat 2020; 11:54:31 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:21:44 >
  • dediğim gibi viewaonic bu konuda daha başarılı panelleri aynı panda panel ama işin içine yazılım ve kalibrasyon da girince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:19:47 >
    çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:21:57 >
  • aoc pişmanlıktır
  • Kendi kullandığım ayarları önce ki sayfalarda paylaştım. Sizde ne gibi bir sıkıntı var

• GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Teknoloji şans işidir. Buraya gelip konuyu baltalamak olmaz hocam. Samsung kullanan ve memnun olmayan bir sürü arkadaş var.

• GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    kel alaka? yağ gibi akıyor monitör, 240HZ viewsonic'den geçtim aoc 144 fps'ye aşırı derecede memnunum yok ips glow yok ışık sızması falan bunlar boş iş, tamamen kuruntu. karanlıkta oturup monitöre mi bakıyorsun sanki ölü piksel yoksa, donanımsal ve yazılımsal bir sorun yoksa aoc tr şartlarında 1000tl bandında alınan en iyi monitördür
  • Bende bu monitörü kullanıyorum 1 aydır nedense bende bu netlik konusunda pişmanım. Çok içime sinmedi monitör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

kel alaka? yağ gibi akıyor monitör, 240HZ viewsonic'den geçtim aoc 144 fps'ye aşırı derecede memnunum yok ips glow yok ışık sızması falan bunlar boş iş, tamamen kuruntu. karanlıkta oturup monitöre mi bakıyorsun sanki ölü piksel yoksa, donanımsal ve yazılımsal bir sorun yoksa aoc tr şartlarında 1000tl bandında alınan en iyi monitördür
    Bende neredeyse monitör ilk türkiye'ye yaygınlaştığından beri kullanıyorum çok memnunum, Her zaman herkes söyler elektronik şans işidir arkadaşlar bu en iyi markada da en kötü markada da aynıdır.

çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:22:44 >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:22:55 >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan361 -- 22 Mart 2021; 19:23:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.