|
AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (43. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Allah Allah çok ilginç bir daha gelmez umarum -
Herkese merhaba. Bende 2 sene önce bu monitörden almıştım. Kendisinden gayet memnunum ama bir sorun var. Normal kullanımda hiç bir sıkıntı yaratmıyor ama oyunlarda FullScreen iken siyah veya gri renkli kısımlarda ekranda parlamalar oluyor. O parlamalar olurken FulScreen den çıkınca normale dönüyor. Tekrar FullScreen yapınca yeniden siyah ve gri kısımlar parlıyor :S Bunu sadece oyunlarda yapıyor. Full ekran film izlerken internette gezerken yapmıyor. Neredeyse tüm ayarları denedim ama bir türlü düzeltemedim. 1080p de FreeSync açık şekilde kullanıyorum. Ekran kartım RX590. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olabilecek var mı acaba :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwaihir -- 4 Eylül 2020; 0:1:19 > -
Freesync kapalı halde denediniz mi? -
Evet sanırım FreeSync ile ilgili durumdan bahsediyorsunuz. Konu içinde de bu durum daha önce konuşulmuş. Ayrıca aşağıdaki konuda da var. Bu durum bende de vardı. Bu monitörde arada sırada bu şekilde görüntü titremesi / flickering oluyor FreeSync açıkken.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140010027
https://forum.donanimhaber.com/aoc-c24g1-freesync-acinca-flicker-sorunu--136148396
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeN7 -- 4 Eylül 2020; 23:22:48 >
-
Onu kapatınca düzeliyor. Bu olayın çözümü yok sanırım maalesef. Lanet olsun böyle monitöre :Dquote:
Orijinalden alıntı: leventserdar
Freesync kapalı halde denediniz mi? -
Bu olayın çözümü yok o zaman hocam doğru mudur ? Bu şekilde kullanacağız artık :S -
Arkadaslar merhaba. Ben de bu monitorden aldim. Ama bir sorunum var. Ekran bekledigim kadar net degil ve renkler soluk. Acaba bunun bir ayari var mi? Yoksa benim ekranimda mi bir sorun var bilemedim. Hdmi ile laptopumu baglayarak kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni sorun bende var. Ne yaptiniz acaba?quote:
Orijinalden alıntı: kaplan361
çözüldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bende dün 1539 liraya siparişi verdim 24 olanından. Msi falan bakıyordum ama nerdeyse 3000 liraydı bu dolar kurunda bu fiyat bana iyi geldi. Hiç memnun kalmassam 2. monitör yaparım ileride -
Hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler -
-
Aoc'un benzer bir ürününü online olarak aldım. Geldiğinde ölü piksel vardı ama tam olarak ölü piksel mi oluyor ondan da emin değilim siyah bir nokta fakat bir bezle etrafını ovuşturunca azalıyordu daha sonra hafifçe eski haline geliyor sanırım, çok kurcalamadım cayma hakkını kullanarak iade ederim diye paketledim tekrar tekrar aynısını almayı düşünüyorum umarım bu sefer 2 ölü piksel gelmez -
Teknoloji niye bu kadar şans işi hala çözemedim bunları kontrol ediliyor olması lazım ya -
Selamlar herkese,
Bu monitöre PS4 bağlayıp, online rekabetçi bir mod olan Fifa Ultimate Team oynarken düşük MS yüksek HZ değerleri alıp, daha akıcı ve eş zamanlı bir oyun deneyimi yaşamak için almayı düşünüyorum. (4K TV'im var ama monitör öneriyorlar).
PS4 60 HZ'e kadar destekliyor, 144 HZ 1MS bu monitörü almam zorunlu mu veya bu kapasitede tam performans verir mi sizce?
Yoksa 75 HZ 1 MS bir monitör de aynı deneyimi sunar mı?
Edit: Ürünün güncel modeli AOC24''24G1 sanırım benim baktığım model buydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Eintabian -- 28 Eylül 2020; 9:45:54 > -
Merhaba hocam,
144 veya 75Hz almanıza gerek yok hocam, monitörde sizin için önemli olacak MS değeridir, benim tercihim TV'den yana olurdu 5ms'lik TV'ler var onlara yönelirdim bence -
1 yıl kadar oldu PS4'ü satalı ve bu monitörle kullanmıştım, yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden 60Hz oluyordu, 60Hz üstü PS4 için anlamsız. -
Merhabalar, Nvidia ekran kartım var Laptop'a bağlamak için monitör arayışındayım. 1.4 HDMI ile 144 hz alabiliyormuşuz sanırım. ViewSonic VX2458-C-mhd modelinde karar kılmıştım çok alınmış fakat nedense biraz araştırma yapınca bir güvensizlik kapladı içimi ?
Sonra bu markayı gördüm. Monitörden memnun musunuz? Herhangi bir kronik sorunu var mı ?
3 markadan hangisini seçersiniz veya başka öneriniz var ise o da olur.
-
Merhaba hocam, topluluğumuzda herhangi sabit bir kronik sorun görünmedi daha ama birçok sorun ortaya çıktı bu şans işi gibi, diğer monitörleri bilmiyorum özelliklerini ama bu kadar para verip hareketsiz monitör almak istemem.
Bütçeniz varsa bunun bir üst modeli IPS panel var onu da araştırabilirsiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X