Şimdi Ara

AOC E2043FS 20' Garantili ve Dünyanın En İnce Led Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,
    Sistemim ile birlikte kullanmakta olduğum AOC E2043FS 20" LED 1600*900 Dünyanın en ince monitörü ünvanına sahip monitörümü daha büyük televizyon ile değiştireceğim için satıyorum.
    Fiyat: 150TL
    Vatancomputer faturalıdır ve fatura tarihi:13.11.2010 tarihlidir, garanti süresi: 13.11.2010 tarihinden itibaren 3 yıldır, cihazın kutu ve kutu içeriği mevcuttur.
    Monitörün kullanımdan dolayı ekranının sağ tarafında ufak bir çizik mevcut oyun oynarken, film izlerken, internette gezerken pek görmeniz mümkün olmasada dikkatli ve çok takıntılı birisiyseniz gözünüze çarpması muhtamel.
    İletişim için isterseniz 0536 548 30 36 numarama mesaj atabilirsiniz veya arayabilirsiniz.
    Daha büyük ekranlı ve televizyon özelliği olan monitör/tv alacağım için ürünü satıyorum.
    Almak isteyen arkadaşlar gelip inceleyebilirler.
    Belirttiğim gibi ekranın sağ tarafında ki çizik hariç problem yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 25 Ekim 2012; 17:44:44 >

• metin2 simgesi mi gördüm oralarda

hayırlı satışlar gökhan usta
  • aynı tarihte almış olabilirük :) sadece benimkisi 23 '' :D Süper ürün özellikle film izlerken verdiği kalite mükemmel + odada çok şık duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007_JB -- 26 Ekim 2012; 23:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borma61

aynı tarihte almış olabilirük :) sadece benimkisi 23 '' :D Süper ürün özellikle film izlerken verdiği kalite mükemmel + odada çok şık duruyo.

çok teşekkürler evet kalitesinden çok memnunum 23" 24" aldıysanız değiştirmeyi aklınızdan bile geçirmeyin bence
  • aynı şehirde olsak, almayı düşünürdüm. kargo parası çok tutar gibi. hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.