Arkadaşlar merhaba.. Yaklaşık 3-3.5 yıldır AOC nin e2357fm model ekranını kullanıyorum. Son 1 haftadır ekranın solunda dikey bir çizgi belirdi. Başlarda ekranı oynatıp dürtünce falan düzeliyordu. Artık o da olmuyor.. Sabit bir şekilde kaldı.. Garantisi bitmiş olduğu için sizce bu tarz arızaların tamirat maliyeti ne olur. Tamir ettirmelimi yoksa uğraşmayıp yeni ekranmı almalı. Yardımcı olursanız sevinirim..
Merhaba panel arızası. Tamiri mümkün olan bir arıza ama her bilgisayarcıyım veya elektronikçinin yapacağı bir arıza değildir. Paneldeki cofların değşmesi gerekiyor.
tamir içinde 100-150 tl civarı masraf çıkartıcaklardır.(fiyat alabilirsin) Sana önerim elindeki ekranı uygun fiyata satıp (arızalı olarak yedek parça amaçlı) Yenisini alıp 2 sene boyunca bir daha düşünmemek. Karar senin
quote:
Orijinalden alıntı: red_code
Merhaba panel arızası. Tamiri mümkün olan bir arıza ama her bilgisayarcıyım veya elektronikçinin yapacağı bir arıza değildir. Paneldeki cofların değşmesi gerekiyor.
tamir içinde 100-150 tl civarı masraf çıkartıcaklardır.(fiyat alabilirsin) Sana önerim elindeki ekranı uygun fiyata satıp (arızalı olarak yedek parça amaçlı) Yenisini alıp 2 sene boyunca bir daha düşünmemek. Karar senin
Cevabın için teşekkürler hocam. Bende 2 gündür monitör araştırıyorum.. Online fps oyunları oynuyorum.. CS:GO vs.. 2 monitör arasında kaldım..