Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghokun

Tavsiyelerine uyup ben de aldım bakalım. Gelince yorumları yazarım. Yalnız ben şimdilik eski sisteme takıcam monitörü. Ati 3870 var. Acaba D-sub mu kullansam yoksa dvi-to-hdmi kabloyla mı bağlasam monitörü bilemedim. Hangisini önerirsiniz?

Hayırlı olsun iyi seçim yapmışsınız... Ben hdmı to hdmı kullanıyorum yalnız d-sub ı da denedim.. Gerçekten ayarları yaptıktan sonra kalite belli oluyor.. Onun için size tavsiyem dvı to hdmı kullanmanız..
  • berke098 kullanıcısına yanıt
    @bjk__murat arkadaş açıklamış zaten söylicek birşey kalmamış bana =)))
  • quote:

Tavsiyelerine uyup ben de aldım bakalım. Gelince yorumları yazarım. Yalnız ben şimdilik eski sisteme takıcam monitörü. Ati 3870 var. Acaba D-sub mu kullansam yoksa dvi-to-hdmi kabloyla mı bağlasam monitörü bilemedim. Hangisini önerirsiniz?

dvi to hdmi daha iyi olur.

hayırlı olsun kulübe katıyorum hoşgeldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

dvi to hdmi daha iyi olur.

hayırlı olsun kulübe katıyorum hoşgeldiniz.

Teşekkürler..

Ürün geldi evde olmadığım için eşim teslim almış. Kendisi açmadığını söyledi ama kutunun üstündeki koruma bandı açıktı. Neyse dedim herhalde kargocu taşırken açtı. Monitörü fişe bağladım dk 1 gol 1 Sol alt tarafta ölü piksel çıktı. Dikkatli bakınca ekranda ufak tefek parmak izleri mevcut.

Sanırım bana başkasının teslim ettiği ya da teşhirde bulunan ürünü verdiler.

Hemen söğütözündeki vatana gidip teslim ediyorum. Gelişmeleri yazarım.

Onun dışında monitörü görüntü olarak beğendim ekran çerçevesinin ince olması çok şık gösteriyor. Söğütözünde stokta gözüküyor umarım hemen yenisini verirler.

• quote:

Teşekkürler..

Ürün geldi evde olmadığım için eşim teslim almış. Kendisi açmadığını söyledi ama kutunun üstündeki koruma bandı açıktı. Neyse dedim herhalde kargocu taşırken açtı. Monitörü fişe bağladım dk 1 gol 1 Sol alt tarafta ölü piksel çıktı. Dikkatli bakınca ekranda ufak tefek parmak izleri mevcut.

Onun dışında monitörü görüntü olarak beğendim ekran çerçevesinin ince olması çok şık gösteriyor. Söğütözünde stokta gözüküyor umarım hemen yenisini verirler.

vatan bunu son zamanlarda çok yapmaya başladı nasıl olsa anlamazlar diye millete açık şeyleri veriyorlar. valla çok saçma birşey bende sanki farkettim son aldığım ürünlerde 15 20 tl lik diye önemsemedim birde ürünlerde bir sıkntı çıkmadı diye. açalım kontrol edelim olayını yemeyin sakın açılmış ürünlerin bahanesi olabilir.sende ordan değiştirince monitörü direk orada yanında versin sana onuda orada ölü piksel testine sok kendin incele bak sorun yoksa al gel varsa kabul etme yenisini iste.

bende bunu almadan önce ASUS VN247H aldım eve geldim 2 tane çıktı ölü piksel gittim değiştirdim topkapı şubesinde 15 20 dk beklettiler ve değişim fişini verdiler gittim bu modelde karar kıldım ama aklıma hemen geldi verdiğini orada ölü piksel testine sokturdum hemen 1 tane ölü piksel çıktı onuda almadım yeni açtırdım. sorun çıkartmadılar hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Teşekkürler..

vatan bunu son zamanlarda çok yapmaya başladı nasıl olsa anlamazlar diye millete açık şeyleri veriyorlar. valla çok saçma birşey bende sanki farkettim son aldığım ürünlerde 15 20 tl lik diye önemsemedim birde ürünlerde bir sıkntı çıkmadı diye. açalım kontrol edelim olayını yemeyin sakın açılmış ürünlerin bahanesi olabilir.sende ordan değiştirince monitörü direk orada yanında versin sana onuda orada ölü piksel testine sok kendin incele bak sorun yoksa al gel varsa kabul etme yenisini iste.

bende bunu almadan önce ASUS VN247H aldım eve geldim 2 tane çıktı ölü piksel gittim değiştirdim topkapı şubesinde 15 20 dk beklettiler ve değişim fişini verdiler gittim bu modelde karar kıldım ama aklıma hemen geldi verdiğini orada ölü piksel testine sokturdum hemen 1 tane ölü piksel çıktı onuda almadım yeni açtırdım. sorun çıkartmadılar hiç.

Vatana gidip ürünü iade ettim ve stokta olduğu için yenisini aldım hemen (4TL de dolar kurundan dolayı karlı çıktım). Orda hemen ölü piksel testi ve ışık sızması testi yaptık sorun çıkmadı çok şükür.

Eve geldiğimde farkettim ki kabloların bulunduğu poşetler farklıymış. Yani ilk aldığım ürün kesinlikle sonradan tekrar paketlenmiş.

Sonunda kullanmaya başladık bakalım

• quote:

Vatana gidip ürünü iade ettim ve stokta olduğu için yenisini aldım hemen (4TL de dolar kurundan dolayı karlı çıktım). Orda hemen ölü piksel testi ve ışık sızması testi yaptık sorun çıkmadı çok şükür.

Eve geldiğimde farkettim ki kabloların bulunduğu poşetler farklıymış. Yani ilk aldığım ürün kesinlikle sonradan tekrar paketlenmiş.

Sonunda kullanmaya başladık bakalım

adınıza sevindim kardeşim hayırlı kullanmalar ayarları ana sayfadaki gibi yap ben verdim. birkez daha aşık ol monitöre canlılığına.
  • bende ekran kartı olarak hd5850 kullanıyorum bu genelde multi fps oynuyorumda oyunlarda bi sıkıntı oluştururmu mevcut ekran kartıyla
  • BiraZda olsa fps'n duser o kadar sanirim. bende multi fps oyunlari oynuyorum ozellikle cod 2 .... vb. Fazla detay acamazsin o kadar :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

BiraZda olsa fps'n duser o kadar sanirim. bende multi fps oyunlari oynuyorum ozellikle cod 2 .... vb. Fazla detay acamazsin o kadar :)))

nası gidio monitör canavar demi.
  • Laf yok monitore .d .d

bu aralarda corsair h80i aldim onla ugrasiyorum .s

• Daha dün vatanda 460tlydi sevindim alırım diye abi bugün 600tl gözüküyor indirim falanda yok 1 hafta öncede 600 gözüküyodu sonra 460 şimdi yine 600 ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım :S
  • rank rank R kullanıcısına yanıt
    özelden yazdığım gibi hafta sonları %25 %30 indirim oluyor. ona göre fiyat güncellemesi yapıyorlar cuma cumartesi pazar günleri indirimdedir tabi özel bir indirim konusu olmadıysa hafta içi :)
  • bugün aldım ben de bu monitörü. az daha vatandaki adama kafa göz girecektim. teşhirde yokmuş, ürünün kutusunu açıp gösteremezmiş. iyi dedim ver beğenmezsem iade ederim. sonra dedim ölü piksel testi yapalım, neymiş haftasonu indirimlerde ölü piksel testi yapılmazmış. lanet olsun ver ulan monitörü dedim bastım geldim eve. kurdum ölü piksel testi yaptım allahtan birşey çıkmadı. yoksa gider adamın kafasında kırardım monitörü.
  • İyiki cikmamis :) adamin soyledikleri dogru degil hocam sanirim topkapi vatana gitmedin cunku topkapi vatan en iyisi hizmet ve muhabbet acisindan ne istiosaniz yapiyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

bugün aldım ben de bu monitörü. az daha vatandaki adama kafa göz girecektim. teşhirde yokmuş, ürünün kutusunu açıp gösteremezmiş. iyi dedim ver beğenmezsem iade ederim. sonra dedim ölü piksel testi yapalım, neymiş haftasonu indirimlerde ölü piksel testi yapılmazmış. lanet olsun ver ulan monitörü dedim bastım geldim eve. kurdum ölü piksel testi yaptım allahtan birşey çıkmadı. yoksa gider adamın kafasında kırardım monitörü.

kardeşim kötü muameleye üzüldüm öyle bir saçmalık olamaz ben haftasonu aldım hemde aldığım üründe ölü piksel çıktı orda değiştirttim gene yenisiyle en ufak bir öf pöf demediler topkapı nın monitör bölümü güzel orasını tavsiye ederim. sizide aramızda görmekten mutluluk duyduk listeye ekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer01

Evet bende monitörümü 1 saat önce Adana vatan computerdan 502 tl ye almış bulunmaktayım... Murat arkadaşın tavsiyeleri doğrultusunda gidip gördüm beğendim ve aldım... Monitör gerçekten harika çok güzel. Görüşlerimi bildireceğim zaman zaman.. Yalnız şimdilik bir problemim var hdmı ile bağlantı yaptığımda, hiçbir oyunda ses gelmiyor yalnız vga ile bağlantıda ses geliyor hoparlörlerden acaba bir bilginiz varmı..

Bu resimde benden olsun umarım becerebilmişimdir .

kardeşim senide uyarayım bütün sayfanın düzenini bozmuş bu çok büyük resim rica etsem Simage yaparmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

bugün aldım ben de bu monitörü. az daha vatandaki adama kafa göz girecektim. teşhirde yokmuş, ürünün kutusunu açıp gösteremezmiş. iyi dedim ver beğenmezsem iade ederim. sonra dedim ölü piksel testi yapalım, neymiş haftasonu indirimlerde ölü piksel testi yapılmazmış. lanet olsun ver ulan monitörü dedim bastım geldim eve. kurdum ölü piksel testi yaptım allahtan birşey çıkmadı. yoksa gider adamın kafasında kırardım monitörü.

böyle saçmalık mı olur bende hafta sonu almıştım ve hiç öyle bir şey demediler. hangi vatan şubesi ise şikayet edin vasıfsız adamları koyuyorlar üstüne birde sallamıyorlar

• bostancı vatandan aldım. adamın zaten yalan söylediğinin farkındaydım da iyice sinirlenmemek için birşey demedim. bir de 1 tane ölü piksel olsa bile değiştiriyoruz diyor. yeni kanun çıkmadı mı zaten bununla ilgili, öpe öpe değiştireceksiniz dedim birşey diyemedi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.