Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berke098

BU SİTE Güvenlimidir?

önceki sayfalardada internetten alınan monitörlerde nerdeyse hepsinde ölü piksel çıkmasını ben tesadüf olarak görmüyorum hatta vatan internetten alan arkadaşa kullanılmış monitör yollanmış en azından monitör kargoyla internetten alınmaz. 30 50 tl için gidin gözünüzle görün inceleyin bakın ölü piksel testini yaptırın alın.

quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

haydaa bosuna benzin yaktik...

topkapi vatana gittim monitoru almaya kapaliymis peeh. yazlikta monitorsuz kaldik...

kötü olmuş dostum ya neyse sonra alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ağustos 2013; 15:42:08 >

• bu arada arkadaşlar sizlere şu konu hakkındada bilgilendiriyim son zamanlarda yapmayı düşündüğüm monitörü duvara asmak konusunda ;

vatanbilgisayarda vesa marka aparat ile duvara asılabiliyor ve çok güzel duruyor. yakın bir zamanda bende yapacağım

http://www.vatanbilgisayar.com/tec-axis---s-s-axis---s-s-vesa-100-100-(10-24-duvar-aski-aparati)/productdetails.aspx?I_ID=33128
     AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

• 7870xt ekran kartinda dalgalanma vb. sorun olur mu? Vede bu sorum ozellikle murat hocama. Hocam diger 23 inc dusuk ms li monitorlerle arasindaki fiyat farki neden ve gercekten aradaki farki hakediyor mu? Almışken iyisi olsun nasıl olsa ileride ekran karti degisir islemci degisir ama monitor cok uzun sure degistirme geregi duyulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock0

7870xt ekran kartinda dalgalanma vb. sorun olur mu? Vede bu sorum ozellikle murat hocama. Hocam diger 23 inc dusuk ms li monitorlerle arasindaki fiyat farki neden ve gercekten aradaki farki hakediyor mu? Almışken iyisi olsun nasıl olsa ileride ekran karti degisir islemci degisir ama monitor cok uzun sure degistirme geregi duyulmaz.

+1 aynen öyle kardeşim farkını hakediyor dediğim gibi bright frame süper eski monitörler bayık ve cansız bunu açtınmı çok değişiyor. dalgalanma kesinlikle yok.

quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

bu arada arkadaşlar sizlere şu konu hakkındada bilgilendiriyim son zamanlarda yapmayı düşündüğüm monitörü duvara asmak konusunda ;

vatanbilgisayarda vesa marka aparat ile duvara asılabiliyor ve çok güzel duruyor. yakın bir zamanda bende yapacağım

http://www.vatanbilgisayar.com/tec-axis---s-s-axis---s-s-vesa-100-100-(10-24-duvar-aski-aparati)/productdetails.aspx?I_ID=33128
     AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

eyvallah çok yararlı olmuş ana konuya ekleyeyim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Ağustos 2013; 1:09:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lymitshn

Monitör ayaklarından yani alttaki tabandan itibaren çerçevesinin en üstüne kadar dikey olarak kaç santim acaba ? Sığar mı diye düşünüyorum

42 CM
  • Arkadaşlar bende bu monitörü almak istiyorum ama ekran kartım NVIDIA GeForce 9600 GT ve DVI çıkışım var sadece acaba ne yapmalıyım
  • Teşekkürler @bjk__murat
  • Teşekkürler.o halde bu monitor benim icin en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: benanlamam

Arkadaşlar bende bu monitörü almak istiyorum ama ekran kartım NVIDIA GeForce 9600 GT ve DVI çıkışım var sadece acaba ne yapmalıyım

HDMI to DVI dönüştürücüsü alarak kullanabilirsiniz.
  • Hocam dün bu monitörü görüntü ayarlarınıda siizn dediginiz gibi yaptım ve farkı gercekten çok yalnız bir sorunum var bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim xbox360 elite bagladım oyunları acmıyor oyunun resimi cıkması gerekirken play dvd yazıyor ve xbox logosu gelip öylece kalıyor oyunları oynatmıyor film taktım onu çalıstırdı sorun neyden kaynaklı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahkukla

Hocam dün bu monitörü görüntü ayarlarınıda siizn dediginiz gibi yaptım ve farkı gercekten çok yalnız bir sorunum var bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim xbox360 elite bagladım oyunları acmıyor oyunun resimi cıkması gerekirken play dvd yazıyor ve xbox logosu gelip öylece kalıyor oyunları oynatmıyor film taktım onu çalıstırdı sorun neyden kaynaklı acaba ??

Allah allah çok garip olmuş monitörle alakalı durumda ilk defa duyuyorum. xbox i başka monitörde denermisin.
  • siyahkukla kullanıcısına yanıt
    aynen muratın dedigi gibi herhangi bir başka monitör yada tvde deneyebilirsen o zaman daha iyi anlarız monitörden mi yoksa xbox ile alakalı olan birşeymi :)
  • Vatandan yarın almayı düşünüyorum maximum 12 taksit ile fiyat aynımı kalıyor? yani 490TL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

aynen muratın dedigi gibi herhangi bir başka monitör yada tvde deneyebilirsen o zaman daha iyi anlarız monitörden mi yoksa xbox ile alakalı olan birşeymi :)

hocam uzun cabalar sonucu görüntüyü aldım xbox görüntü moduyla alakalıymıs tv baglayıp optimasyon yapıyosun sonra monitöre baglayınca görüntüyü aldım fakat bu seferde oyunu çalıstırmıyor tv de actıgı oyunu monitörde acmıyor bu NTSC PAL olayı var onunla ilgilimi neylee ilgiliyse anlıyamadım
  • Merhaba size birşey danışacagım aynı monitör bendede var atideki ekran ayarını yaptım sıfıra getirdim BRIGHT FRAME ayarınıda dediginiz gibi yaptım fakat tek sorunum ekranda 4 kenardada 1 cm paında boşluk yani syahlık oluyor sizdede öylemi acaba yoksa doğal mı bu durum bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbay52 -- 12 Ağustos 2013; 18:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbay52

Merhaba size birşey danışacagım aynı monitör bendede var atideki ekran ayarını yaptım sıfıra getirdim BRIGHT FRAME ayarınıda dediginiz gibi yaptım fakat tek sorunum ekranda 4 kenardada 1 cm paında boşluk yani syahlık oluyor sizdede öylemi acaba yoksa doğal mı bu durum bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

evet boşluk var 1 cm denmez ama ufak baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: serbay52

Merhaba size birşey danışacagım aynı monitör bendede var atideki ekran ayarını yaptım sıfıra getirdim BRIGHT FRAME ayarınıda dediginiz gibi yaptım fakat tek sorunum ekranda 4 kenardada 1 cm paında boşluk yani syahlık oluyor sizdede öylemi acaba yoksa doğal mı bu durum bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

evet boşluk var 1 cm denmez ama ufak baya

tamam teşekkür ederim aynen aklıma takılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke098

Vatandan yarın almayı düşünüyorum maximum 12 taksit ile fiyat aynımı kalıyor? yani 490TL mi?

o konuları bilmiyorum ama galiba öyle
  • Arkadaşlar Sapphire HD 6850 1gb ekran kartım var. Bu monitörde performansı nasıl olur.
    AOC E2461Fwh dikkatimi çeken bir monitör ama hem yer sıkıntısı (boyut sebebi ile) hem de bütce açısından düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 13 Ağustos 2013; 1:11:13 >
  • Bu monitöre uydu bağlanabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.