Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

az önce bende aldım bu monitörden önceki panel hp e23ei kullanıyordum fazla bir fark yok gibi su anlık 2 eksigi var bana göre tuş takımları kullanışsız birde hafif sallantıda ekran cok oynuyor ayak kısmı cok gevsek duruyor

edit:ısık sızmasında degişim olurmu ekranın sag alt ve sag tarafta 1cm ila 2cm arasında degişen 20cm civarı uzunlukta bir ışık sızması var siyah renkte belli oluyor sadece

bu söylediğin olay diğer monitörlerde heryerden fışkırıyor olmayanı yok gibi. kulübümüze hoşgeldiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Ben bu monitörler hakkında oldukça cahilim. Ekran kartına bağlamak derken bi monitöre takıp bide kasanın arkasına takma işlemi değil mi? Ayrıca ben bizim lcd tv ye bağlı mavi bi kablonun bi ucunu taktım kasaya çözünürlük 1900lü bişeydi sorunsuz çalıştı. Ayrıca ekran kartım asus eah6670 bi sorun olur mu? Bide bu sağ alt köşede ki ışık sızma olayı çok belirgin mi hani rahatsızlık veriyor mu?

olmaz kardeşim ne olacak ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ağustos 2013; 1:36:58 >

• Arkadaşlar oyun için monitor alıcağım şuan bu monitor vatanda 500TL. Alternatifler nelerdir acaba? F/P değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

az önce bende aldım bu monitörden önceki panel hp e23ei kullanıyordum fazla bir fark yok gibi su anlık 2 eksigi var bana göre tuş takımları kullanışsız birde hafif sallantıda ekran cok oynuyor ayak kısmı cok gevsek duruyor

edit:ısık sızmasında degişim olurmu ekranın sag alt ve sag tarafta 1cm ila 2cm arasında degişen 20cm civarı uzunlukta bir ışık sızması var siyah renkte belli oluyor sadece

bu söylediğin olay diğer monitörlerde heryerden fışkırıyor olmayanı yok gibi. kulübümüze hoşgeldiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Ben bu monitörler hakkında oldukça cahilim. Ekran kartına bağlamak derken bi monitöre takıp bide kasanın arkasına takma işlemi değil mi? Ayrıca ben bizim lcd tv ye bağlı mavi bi kablonun bi ucunu taktım kasaya çözünürlük 1900lü bişeydi sorunsuz çalıştı. Ayrıca ekran kartım asus eah6670 bi sorun olur mu? Bide bu sağ alt köşede ki ışık sızma olayı çok belirgin mi hani rahatsızlık veriyor mu?

olmaz kardeşim ne olacak ya.

gözlerimi agrıtıyor bu monitör neden acaba ya o kadarda heveslenmiştik alırken ayarlarıda aynı dendigi gibi yaptım her kapatıp acılmada fabrika ayarlarlarına dönüyor

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    alışma evresi geçiriyorsun herkes gibi =) 19 " den 24 " e geçiş yaptım bende bu monitörle sanki bir devir kapanıp diğerini açtım :D doğaldır göz ağrıması bi süre sonra alışıyorsun kardeşim .

fabrika ayarlarına dönmesi ile ilgili birşey diyemicem @bjk__murat biliyorsa söyler onuda =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Arkadaşlar oyun için monitor alıcağım şuan bu monitor vatanda 500TL. Alternatifler nelerdir acaba? F/P değer mi?

hocam bende bunu alacaktım sansıma 4 monitördede ölü piksel çıktı, bende philips aldım gayet memnunum altarnatif olarak bunada bakabilirsiniz, cd gelen programlarla monitör baya özellik kazanıyor. tavsiye ederim ama yinede görüp alın derim .
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-247e4lhab00-236-247e4lhab00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=67839

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

Arkadaşlar oyun için monitor alıcağım şuan bu monitor vatanda 500TL. Alternatifler nelerdir acaba? F/P değer mi?

hocam bende bunu alacaktım sansıma 4 monitördede ölü piksel çıktı, bende philips aldım gayet memnunum altarnatif olarak bunada bakabilirsiniz, cd gelen programlarla monitör baya özellik kazanıyor. tavsiye ederim ama yinede görüp alın derim .
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-247e4lhab00-236-247e4lhab00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=67839

ankaradasınız galiba sizde hangi vatana gittiniz?

• quote:

quote:

Ahaha sogutozu vatandan yaziyorum suan calisan arkadas da sizden bahsetti dun musteri geldi ayni monitoru almaya hepsinde olu pixel cikti dedi bana da o monitoru onerdi ama almadim cercevesi cok rahatsiz edici geldi. Beklicez artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

gözlerimi agrıtıyor bu monitör neden acaba ya o kadarda heveslenmiştik alırken ayarlarıda aynı dendigi gibi yaptım her kapatıp acılmada fabrika ayarlarlarına dönüyor

ustam bende bir sıkıntı yok dediğim gibi zaten olsaydı 20 kişi bu sorunu belirtirdi ...

quote:

Ahaha sogutozu vatandan yaziyorum suan calisan arkadas da sizden bahsetti dun musteri geldi ayni monitoru almaya hepsinde olu pixel cikti dedi bana da o monitoru onerdi ama almadim cercevesi cok rahatsiz edici geldi. Beklicez artik

çerçevesi nasıl rahatsız geldi anlamadım gayet ince ?

alternatif olarak buna bakın ama birkez daha söylüyorum monitör diğer parçalar gibi değildir GÖRMEDEN ALINMAZ !!! gidip orada alacağınız 2 modelin görntü kalitesini gözlerinizle görün tek gerçek o dur. Ama ayarlar aynı olsun yoksa yanılırsınız.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs248h-24-vs248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ağustos 2013; 17:01:02 >

• Hayır ben e2461fwh almaya gittim 4/4 monitorde de ölü pixel olduğu için ordaki arkadaş banahttp://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-247e4lhab00-236-247e4lhab00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=67839 bu monitor önerdi ama çerçevisi çok kalın geldi almadım o yüzden. e2461fwh beklicez artık herhangi bir süre de vermedi ama. Bir de sadece vatanda var galiba bu monitor?
  • quote:

quote:

quote:

ankaradasınız galiba sizde hangi vatana gittiniz?

ben söğüt özü vatanda baktım aoç monitöre 4 adert monitör vardı 4 ündede teşhir dahil ölü piksel vardı ,ondan dolayı almadım onlarıda iade edeceklerini söylediler ama yinede satabilirler dikatli olun derim eğer ordan alacaksanız zaten diğer vatan mağazalarında yok ankarada sadece söğütözünde var ben alınca ölü piksel testi için diretim siz bakın varsa getirin falan dediler bende kabul etmedim kendilerine yaptırdım ölü piksel çıkıncada almadım ne zaman geleceğinde sorunca beli değil dedi satış görevlisi, ben de linkini verdiğim philips monitörü aldım çok memnunum bakın derim 2 hdmi girişi + hoparlörü var monitörün renkde süper parlama falanda yok tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

:) doğrudur ben çerçeveye takmıyorum ama monitör süper onuda söyleyeyim panele takılmayın derim aoç da çok parlama oluyor iş yerindede var bazen çok rahatsız ediyor pilipsde süper ben alınca teredütdeydim şimdi iykide almışım diyorum ordaki görüntülere bakmayın onboard görüntüler hd ekran kartında dehşet görüntü veriyor monitör:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 19 Ağustos 2013; 17:10:35 >

• quote:

Hayır ben e2461fwh almaya gittim 4/4 monitorde de ölü pixel olduğu için ordaki arkadaş banahttp://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-247e4lhab00-236-247e4lhab00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=67839 bu monitor önerdi ama çerçevisi çok kalın geldi almadım o yüzden. e2461fwh beklicez artık herhangi bir süre de vermedi ama. Bir de sadece vatanda var galiba bu monitor?

bekle bence .

vatanda yok sadece arkadaşlar sürekli link atıyorlar ucuza başka yerlerden ama ölü pikselli gelme olasılığı yüksek. ben zaten vatan dışındaki teknoloji mağazalarına bakkal gözüyle bakıyorum çok amatörce profesyonel kullanıcıya hitap etmeyen 3 4 seneki ürünleri hala satmaya çalışan bakkallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ağustos 2013; 17:23:46 >

• monitörün stoklarını bitirttik yeni serii gelince yeni arkadaşlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ağustos 2013; 23:07:45 >
  • Bumonitör için çereçevesi ince diyorsunuz da, çereçeve dışının tamamını kullanıyor mu ki? Resimlerden gördüğüm kadarıyla var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Bumonitör için çereçevesi ince diyorsunuz da, çereçeve dışının tamamını kullanıyor mu ki? Resimlerden gördüğüm kadarıyla var.

kardeş yandan 2cm in içinde 0.5 cm kadar bir siyahlık var. kalın değil evet ince .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ağustos 2013; 5:46:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Bumonitör için çereçevesi ince diyorsunuz da, çereçeve dışının tamamını kullanıyor mu ki? Resimlerden gördüğüm kadarıyla var.

kardeş yandan 2cm in içinde 0.5 cm kadar bir siyahlık var. kalın değil evet ince .

bende niye yok la yada var ben mi görmüyom ? :S neyi diyonuz siz çerçevenin boyutunumu ölçüyosunuz yoksa monitörün içiyle alakalımı
  • bir input lag testi adam gibi video inceleme olsaydı alıcaktım bu monıtoru ama bir inceleme yapamadınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

bir input lag testi adam gibi video inceleme olsaydı alıcaktım bu monıtoru ama bir inceleme yapamadınız...

çok özürdileriz efendim hemen hurdacıdan bir crt monitör kapıp geleyim de yapayım .
  • quote:

quote:

bir input lag testi adam gibi video inceleme olsaydı alıcaktım bu monıtoru ama bir inceleme yapamadınız...

çok özürdileriz efendim hemen hurdacıdan bir crt monitör kapıp geleyim de yapayım .

murat kusura bakmada biz burada forumdaşız sen beni özeldende yanlış anladın ben sana isteseydin gönderirdim crt monıtor... arkdaşlarımın dukkanında var ben sana güveniyorum ama sen beni hep yanlış anlıyorsun... yinede özür dilerim kusura bakma seni kaybetmeye değmez.

• quote:

quote:

quote:

murat kusura bakmada biz burada forumdaşız sen beni özeldende yanlış anladın ben sana isteseydin gönderirdim crt monıtor... arkdaşlarımın dukkanında var ben sana güveniyorum ama sen beni hep yanlış anlıyorsun... yinede özür dilerim kusura bakma seni kaybetmeye değmez.

" ama bir inceleme yapamadınız... "

tmmda bu nedir kimse yapmak zorunda değil sonuçta herkesin işi gücü var buradan kimse para kazanmıyor birşey yapmıyor. bu kadarda kastırmayın zaten input lag felan ne kadar oldu alalı taş gibi hiçbir eksikliğini görmedim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.