Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Arkadaşlar Sapphire HD 6850 1gb ekran kartım var. Bu monitörde performansı nasıl olur.
    AOC E2461Fwh dikkatimi çeken bir monitör ama hem yer sıkıntısı (boyut sebebi ile) hem de bütce açısından düşündürüyor.

bir sıkıntı olmaz güzel olur.

quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Bu monitöre uydu bağlanabilir mi ?

evet uyduda hdmi bağlantısı varsa niye olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ağustos 2013; 18:46:38 >
  • 446TL ye Eksen Bilgisayardan aldım.Baya bi indirim yapmışlar ve taksitlede fiyat artmıyor.Umarım reklam olmamıştır..

Bu arada benide listeye ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Arkadaşlar Sapphire HD 6850 1gb ekran kartım var. Bu monitörde performansı nasıl olur.
    AOC E2461Fwh dikkatimi çeken bir monitör ama hem yer sıkıntısı (boyut sebebi ile) hem de bütce açısından düşündürüyor.

bir sıkıntı olmaz güzel olur.

quote:

Bu monitöre uydu bağlanabilir mi ?

evet uyduda hdmi bağlantısı varsa niye olmasın ?

Üstad monitörde kaç tane hdim girişi var ? Kasayı ve uyduyu aynı anda bağlamayı düşünüyorum. Scart girişi mevcut mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklımda asus mx239h monitör vardı.Eksenbilgisayarda indirimde görünce 437,5tlye aoc e2461fwh aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke098

446TL ye Eksen Bilgisayardan aldım.Baya bi indirim yapmışlar ve taksitlede fiyat artmıyor.Umarım reklam olmamıştır..

quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Aklımda asus mx239h monitör vardı.Eksenbilgisayarda indirimde görünce 437,5tlye aoc e2461fwh aldım.

listeye ekliyorum hemen hoşgeldiniz diğer monitörlerden farklı bir monitör aldığına emin olabilirsiniz gelince ayarları yapın ve keyfini çıkartın.

quote:

Üstad monitörde kaç tane hdim girişi var ? Kasayı ve uyduyu aynı anda bağlamayı düşünüyorum. Scart girişi mevcut mu ?

1 hdmi 1 D sub bağlantısı var scart hiçbir monitörde olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Ağustos 2013; 0:06:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berke098

446TL ye Eksen Bilgisayardan aldım.Baya bi indirim yapmışlar ve taksitlede fiyat artmıyor.Umarım reklam olmamıştır..

quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Aklımda asus mx239h monitör vardı.Eksenbilgisayarda indirimde görünce 437,5tlye aoc e2461fwh aldım.

listeye ekliyorum hemen hoşgeldiniz diğer monitörlerden farklı bir monitör aldığına emin olabilirsiniz gelince ayarları yapın ve keyfini çıkartın.

quote:

1 hdmi 1 D sub bağlantısı var scart hiçbir monitörde olmaz.

Üstad samsung 27 750Vs monitör nasıldır? Mobildeyim link ekleyemiyorum.

• Monitör bugün elime geçti açıkçası önceki monitörüm VGA olmasına rağmen çok bişey değişmedi gibi ekran boyutu hariç.Ama bir sorunum var dediğiniz ayarları her seferinde yeniden mi yapmamız lazım bilgisayar yeniden başlatınca gidiyor Bright Frame ayarları @bjk__murat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lymitshn

Monitör bugün elime geçti açıkçası önceki monitörüm VGA olmasına rağmen çok bişey değişmedi gibi ekran boyutu hariç.Ama bir sorunum var dediğiniz ayarları her seferinde yeniden mi yapmamız lazım bilgisayar yeniden başlatınca gidiyor Bright Frame ayarları @bjk__murat

yoo ben kaç kere farklı şey bağladım hiç gitmedi vga da öyle olabilir.
  • quote:

quote:

Monitör bugün elime geçti açıkçası önceki monitörüm VGA olmasına rağmen çok bişey değişmedi gibi ekran boyutu hariç.Ama bir sorunum var dediğiniz ayarları her seferinde yeniden mi yapmamız lazım bilgisayar yeniden başlatınca gidiyor Bright Frame ayarları @bjk__murat

Şuan hdmi takılı VGA olan eski monitördü neyse onu ayarlarım sorun değil daha büyük sorunlarım var gibi.Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Şuan hdmi takılı VGA olan eski monitördü neyse onu ayarlarım sorun değil daha büyük sorunlarım var gibi.Teşekkürler

belirt burda veya pm ile yardımcı olmaya çalışırım.

quote:

nette çok bilgisine ulaşamadım kullanıcı yorumu felanda çok yok bu tarz ürünlerden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ağustos 2013; 0:39:25 >

• quote:

neye karar verdin ?
  • quote:

quote:

neye karar verdin ?

Diğer konuda bir arkadaş acer s275hlbmii önerdi.
    Asus 27" MX279H arasında gidip geliyorum.
    Samsung 27" 275VS modelini ips ekran olmadığı için eledim.

• quote:

quote:

quote:

neye karar verdin ?

Madem o kadar ciktin asus mx i al

• ekle ekle kullanıcı kulübüne beni de ekle
    gerçekten çok çok güzel bir ürün yazdığınız ayarları yapınca bana kalırsa fiyatının 2 katı kalitesindeki monitörlere kafa tutacak hale geliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neye karar verdin ?

Madem o kadar ciktin asus mx i al

Bocek hoca acer hlbmii önerdi sonra asus mx 279h de olur dedi hangisi hoşuna giderse... Hocam mx 279h yi alayım mı ? Kesin önerir misin ? 2 hafta içinde alacağım. Uygun fiyat bakıyorum...

• quote:

Bocek hoca acer hlbmii önerdi sonra asus mx 279h de olur dedi hangisi hoşuna giderse... Hocam mx 279h yi alayım mı ? Kesin önerir misin ? 2 hafta içinde alacağım. Uygun fiyat bakıyorum...

bence al hoca şık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photih

ekle ekle kullanıcı kulübüne beni de ekle
    gerçekten çok çok güzel bir ürün yazdığınız ayarları yapınca bana kalırsa fiyatının 2 katı kalitesindeki monitörlere kafa tutacak hale geliyor

keşke bunun farkına varabilse bazı kişiler . ölü gibi ekrana bakıyorlar silik soluk...

ekliyorum hemen.
  • az önce bende aldım bu monitörden önceki panel hp e23ei kullanıyordum fazla bir fark yok gibi su anlık 2 eksigi var bana göre tuş takımları kullanışsız birde hafif sallantıda ekran cok oynuyor ayak kısmı cok gevsek duruyor

edit:ısık sızmasında degişim olurmu ekranın sag alt ve sag tarafta 1cm ila 2cm arasında degişen 20cm civarı uzunlukta bir ışık sızması var siyah renkte belli oluyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leaderjack1 -- 18 Ağustos 2013; 20:16:53 >
  • arkadaşlar bugün bu monitören almaya gitim vatana , hata aldım söğütözü vatan bilgisayardan eve gitmeden oradyken ölü piksel tasti yapalım dedim testi yaptık ölü piksel çıktı , başka bir monitör getirdi eleman ondada ölü piksel , bir başkasını getirdi abi bu son başkada yok birde teşhirde var dedi 3 monitördede ölü piksel çıktı ekranın tam orta az alt kısmında tek bir nokta şansımmı nedir teşhirdekini getirdi abi 2 haftadır orda ama sağlam dedi tamam dedim piksel sorunu yoksa alacam ondada ölü piksel bu nasıl şanstır anlamadım kafam atı 1 saat inceledim gelirmi dedim 1 ayı bulur dedi eleman bende philips aldım e-line 23.6 hayırlısı diyelim gönlümde aoc monitör vardı ama olmadı:(
    aldığım monitör
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-247e4lhab00-236-247e4lhab00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=67839

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 18 Ağustos 2013; 23:51:39 >

• Ben bu monitörler hakkında oldukça cahilim. Ekran kartına bağlamak derken bi monitöre takıp bide kasanın arkasına takma işlemi değil mi? Ayrıca ben bizim lcd tv ye bağlı mavi bi kablonun bi ucunu taktım kasaya çözünürlük 1900lü bişeydi sorunsuz çalıştı. Ayrıca ekran kartım asus eah6670 bi sorun olur mu? Bide bu sağ alt köşede ki ışık sızma olayı çok belirgin mi hani rahatsızlık veriyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.