Şimdi Ara

AOC E966Sw I-Menu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar, cuma günü vatan bilgisayardan aoc marka monitörü ikincil olarak kullanmak için satın aldım. Eve geldiğimde bilgisayara bir güzel bağladım ancak şöyle bir sorunum var, ne kadar araştırma yapmama rağmen hiçbir şekilde i-menu adlı programa benzeyen çıldırtma mekanizmasının verdiği hugoio64.sys dijital olarak imzalanmamış hatası yüzünden monitörümün hiçbir ayarını yapamamaktayım. Windows 8 Enterprise işletim sistemine sahibim, aşağıdaki remide de gördüğünüz gibi lanet programı yönetici modunda çalıştırmama rağmen hala hiçbir tepki vermemekle beraber sinir katsayılarımı yükseltiyor..

yaptığım denemeler arasında windows 8i sınama modunda açıp programı yükleyip çalıştırmaya çalıştığım bile oldu... benim asıl cinnete girdiğim nokta şu, monitör yaparsın iyisin güzelsin, ayarlamak için neden hiçbir tuşun olmaz monitörün üzerinde ? Ha anlarım fazla malzeme kullanmak istemezsin peki desteğin nerede ? Ya bende bi sıkıntı var yada madur olduğum için bu kadar sinirliyim. Tek tuş oda sadece ekranı ortalamaya otomatik ayar yapmaya yarıyor, geri kalan bütün fonksiyonlar i-menü denilen zavazingoda ! bilen duyan eden varsa yardımcı olsun arkadaşlar...

AOC E966Sw I-Menu Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargamoni -- 17 Kasım 2013; 17:16:43 >

• Aynı Sorunu Bende yaşıorum kardeşim Aynı marka ve model monitör bendede var ama ne yatıysam i-menu denen yazılımı çalıştıramadım. açılmasına açılıyor fakat menüdeki hiç bir fonksiyon aktif değil benim işletim sistemim Windows 8 Pro bi arkadaşımın pc de denedim monitörü aynı yazılımı onda çalıştı tahminim ekran kartı sürücünde bir problem var benimki NVİDİA Arkadaşımınki ATİ ydi. Bir çözüm bulursanız Haber ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtastepe -- 9 Aralık 2013; 21:08:56 >
  • Bende aynı problemi yaşadım ne yapsak olmadı , ekran kartından kıstım parlaklık ayarını yoksa kör olacaktım ..böle teknoloji olmaz olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptıysam çözüm bulamadım ürünü geri vermek zorunda kaldım, 4 kez format attım win8 32bit win7 32-64bit kurdum yine yok çalışmıyor program imkanınız varsa değiştirin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.