Şimdi Ara

AOC G2460PF 144 HZ Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aoc G2460PF monitör aldım Ekran kartım MSI R9 280x 144 Hz için DisplayPorttan bağlamam lazım ancak Ekran kartında 2 adet Mini DP var bu yüzden bağlayamıyorum. DVI-I kablo alsam 144 HZ ile kullanabilirmiyim kullanabilirsem DVI-I kablo önerirmisiniz. Gidip İstanbuldan elden teslim alabileceğim yer tercih sebebidir.

• 280x freesync desteklemediği için display port pek önemli değil. Dual link dvi kablo alarak 144hz olarak kullanabilirsin bildiğim kadarı ile. Kablo önerisini ise yapamayacağım. Kalitenin fark edip etmediğin (kalitesini neyin belirlediğini) bilmediğimden bunu sana bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackzz

Arkadaşlar Aoc G2460PF monitör aldım Ekran kartım MSI R9 280x 144 Hz için DisplayPorttan bağlamam lazım ancak Ekran kartında 2 adet Mini DP var bu yüzden bağlayamıyorum. DVI-I kablo alsam 144 HZ ile kullanabilirmiyim kullanabilirsem DVI-I kablo önerirmisiniz. Gidip İstanbuldan elden teslim alabileceğim yer tercih sebebidir.

DVI alıcaksanız dual link dvı olmak zorunda buna dikkat edin 144hertz için yada dispalyport 1.2a olmasi lazim 1.1sürümleri 120hertz kadar destekliyor diye biliyorum..
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Dual Link dvı kablo aldım ancak 1920x1080 çözünürlükte 60hz üstü seçtiğimde 100-120-144 hz görüntü yeşil oluyor aşağıdaki resim gibi.

http://i.hizliresim.com/OEMgzZ.jpg

Kablo S-Link SH 515
  • Demekki gercek dual link kablo degil hocam piyasada normal dvi lari dual link die satan birdunya yervar!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önerebileceğiniz dual link kablo varmi

• crackzz C kullanıcısına yanıt
    Kaliteli dual dvı kablo bulmanız çok zor önceleri philips gibi markaların vardı ama artık bulunmuyor 2.el belki bulabilirsiniz yada yurtdışı bence dp kabloya yoğunlaşın bunda kalite çok öenmli değil hepsi 144hz sorunsuz veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önerebileceğiniz dual link kablo varmi

Diğer arkadaşin belirttiği gibi displayport en garantisi displayport 1.2 sürüm alırsanız işiniz garanti olur
    Hocam ekran kartinda dp çıkışı yok minidp var

• quote:

Hocam ekran kartinda dp çıkışı yok minidp var

Mini displayport görüntüden çok thunderbolt veri aktarımı için kulalnılır genelde görüntüde nasıllar hiçbir bilgimyok nettede araştirdim ama bulamadim
    Altta dual link dvi nasıl oluyor resmi ve link atıyorum kolay gelsin

http://www.hepsiburada.com/codegen-dvi-24-1-dual-link-3mt-altin-uclu-ses-ve-goruntu-kablosu-cpd17-pm-bs130748

AOC G2460PF 144 HZ Sorunu

Mini dp ilede 144hz aliniyor

• quote:

Mini dp ilede 144hz aliniyor

Öğrendiğim iyi oldu bilgilendirdiğin için teşekkürler yeni bişi daha öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.