Şimdi Ara

AOC i2352vh - i2353fh IPS Monitörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modellerin çıkacağı 2011 sonlarında duyurulmuştu, dün vatan internet sitesinde stoklara girdiğini gördüm. birkaç yüzeysel yapay inceleme mevcut ama gerçekten alıp kullanan yok sanırım henüz.

vatandaki %25 indirimden faydalanarak almayı düşündüm ama backlight bleeding vs ne durumdadır bilemediğim için cesaret edemedim. fiyat olarak i2353vh modeli 480 liraya geliyor indirimle.

deneyen veya kullanan var mı acaba aramızda? olmadı bir sonraki vatan indiriminde alıp incelemesini buradan yayınlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ersint79

Bu modellerin çıkacağı 2011 sonlarında duyurulmuştu, dün vatan internet sitesinde stoklara girdiğini gördüm. birkaç yüzeysel yapay inceleme mevcut ama gerçekten alıp kullanan yok sanırım henüz.

vatandaki %25 indirimden faydalanarak almayı düşündüm ama backlight bleeding vs ne durumdadır bilemediğim için cesaret edemedim. fiyat olarak i2353vh modeli 480 liraya geliyor indirimle.

deneyen veya kullanan var mı acaba aramızda? olmadı bir sonraki vatan indiriminde alıp incelemesini buradan yayınlayacağım

aldınız mı? merak ettim. bu monitörler hakkında bilgisi olan var mı??
  • Henüz almadım %25'i bekliyorum. Aldığımda mutlaka mini bir inceleme yapar buradan yayınlarım.
  • İncelemesi bu sitede var;

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_i2353ph.htm

Fazla anlamam test sonuçlarından o sebeple anlayan biri yorumlarsa daha uygun olur :)
  • Merhaba,

AOC i2352vh monitörü 1 aydır kullanmaktayım. Kişisel görüşlerimi belirteyim.

İlk olarak kutu içerisinden monitör ile beraber kullanılmak üzere HDMI,DVI,VGA kablo çıkıyor. Bu çok büyük bir artı. Bunlar para eden parçalar değil ancak düşünülmesi bile müşterisine verdiği önemin bir göstergesi.

Kasa olarak çok hafif. Bu taşıma kolaylığı açısından bir rahatlık ancak bu hafiflik aynı zamanda masa üzerinde de sanki en ufak bir dürtmede düşecekmiş hissi yaratıyor. Ekranın oturduğu tablanın ağır olması gerekirken tabla da ekran ile malzemeden dolayısı ile hafif kalmış. Monitörün en büyük kusuru bu. Ekran ayar menüsünü de pek başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Tuşların ne olduğu belirli değil. Serigrafi iyi çalışılmamış.

Ekran üzerinde entegre hoperlör de bulunuyor. Standart bir hoperlör. İş görüyor. Ben ses sistemi kullanıdğım için çok kullanma fırsatım olmadı.

Bir monitörün en önemli özelliği olarak görüntüye geldiğimizde ise IPS-full HD monitörün farkı ortaya çıkıyor. Belirgin, canlı ve net renkler. geniş bakış açısı ve uzaktan bakıldığında gölgelenmeyen bir görüntü yukarıda bahsi geçen tüm olumsuz özellikleri kamufle edecek cinsten.

Vatan kampanya fiyatının da 450TL(civarı) olduğunu hesaba katarsak kaçmaz bir ürün diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Merhaba,

İlk olarak kutu içerisinden monitör ile beraber kullanılmak üzere HDMI,DVI,VGA kablo çıkıyor. Bu çok büyük bir artı. Bunlar para eden parçalar değil ancak düşünülmesi bile müşterisine verdiği önemin bir göstergesi.

Kasa olarak çok hafif. Bu taşıma kolaylığı açısından bir rahatlık ancak bu hafiflik aynı zamanda masa üzerinde de sanki en ufak bir dürtmede düşecekmiş hissi yaratıyor. Ekranın oturduğu tablanın ağır olması gerekirken tabla da ekran ile malzemeden dolayısı ile hafif kalmış. Monitörün en büyük kusuru bu. Ekran ayar menüsünü de pek başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Tuşların ne olduğu belirli değil. Serigrafi iyi çalışılmamış.

Ekran üzerinde entegre hoperlör de bulunuyor. Standart bir hoperlör. İş görüyor. Ben ses sistemi kullanıdğım için çok kullanma fırsatım olmadı.

Bir monitörün en önemli özelliği olarak görüntüye geldiğimizde ise IPS-full HD monitörün farkı ortaya çıkıyor. Belirgin, canlı ve net renkler. geniş bakış açısı ve uzaktan bakıldığında gölgelenmeyen bir görüntü yukarıda bahsi geçen tüm olumsuz özellikleri kamufle edecek cinsten.

Vatan kampanya fiyatının da 450TL(civarı) olduğunu hesaba katarsak kaçmaz bir ürün diyebilirim.

hocam bu monitoru bende almayi planliyorum, oyun ve film performansi nasildir acaba? bide anti-glare dedikleri, yansima yapmayan mat ekranli midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fanciful86

quote:

Orijinalden alıntı: moundor

Merhaba,

hocam bu monitoru bende almayi planliyorum, oyun ve film performansi nasildir acaba? bide anti-glare dedikleri, yansima yapmayan mat ekranli midir?

Selamlar,

monitör anti-glare yansıma yapmaz.
    oldukça hafif, tek elle kaldırıp öbür elinizle masayı silebilirsiniz
    fiyat olarak gerekli araştırmayı yaparsınız.
    karanlık ortamda çerçeve ile ekran arasından bir miktar ışık sızması mevcut. rahatsız ediyor mu, hayır. gidip diğer markalara 200tl fazla vermektense bu monitörü tavsiye ederim.
    zaten oldukça eski bir üreticidir. konusunda deneyimli. markaya değil, monitöre para ödeyin. ben vatandan almıştım. zaten sorun çıkarsa direk vatana götürürüm, servisi ile uğraşmam diye. aoc servisi ne durumdadır bir fikrim yok. hiç ihtiyacım olmadı neyseki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.