Şimdi Ara

AOC I2481FXH monitör. Mini inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IPS monitörlerde halen çözüme kavuşturulamayan sorun bu. Açıkçası ben alırken ışık sızması olabilme ihtimalini bilerek aldım. En iyisi bir elektronik markette deneyerek almak fakat çok nadir denk gelir isık sizmasi olmayan model. Bende tüm ekranı tam siyah ile kaplamadan ve zifiri karanlıkta bakmadan belli olmuyor. O yüzden dert etmiyorum. Eğer kullanım keyfini aşırı yönde olumsuz etkiliyor ise tabi ki de değişim isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS91 -- 18 Nisan 2016; 9:12:42 >
  • Hocam sizdeki sızma ne derecede? Ben kararsız kaldım şuan. Geri iade ile uğraşmak da istemiyorum fakat sol alt taraftakine de gözüm takılmadan edemiyorum film sırasında. Servise göndersem değişim yaparlar mı oyalarlar mı bilemiyorum. Piyasa da fiyatı da artmış şuan.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Hocam çok rahatsız ediyor ise değiştirin tabiki. Servisin sorun cikartacaklarını sanmıyorum. Bendeki sızma sağ alt köşe de belirgin geri kalan çerçevede cok az. Film falan izlerken sorun olmadı bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacağım beyler bilisimporttan taksit ile site güvenilir midir bi sıkıntı çıkmaz değil mi? Umarım ışık sızması veya ölü pixel gibi şeylerle uğraşmam monitörde tek korkum onlar ama efsane bir monitör olmuş yine AOC kalitesi
  • Ben sıkıntı yaşayan görmedim hocam gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Monitör ararken bu konuya denk geldim. Tv amaçlı ve autocad çizimlerim için kullanacağım bir monitör arıyordum. Tasarımındaki şıklık öncelikli tercih sebebim oldu. Ben de hepsiburada dan siparişi verdim. Işık sızması ölü piksel vb. Teknik hususlara vakıf değilim. Umarım pişman olmam.

• ametarasu A kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Henuz kimse de ölü piksel cikmadi ama ışık sızması ben dahil bir kac kullanici da boy gosterdi.

• Bilişimport'tan satın aldım bugün elime ulaştı kargo gayet hızlı geldi ürün kutudan eksiksiz çıktı ölü pixel ve ışık sızması yok ancak böyle bi manzarayla karşılaştım iade etmeyi düşünmüyorum ama üzülmedim değil
     AOC I2481FXH monitör. Mini inceleme

• Güle güle kullanın. Çizikler evet can sıkıcı bir durum. İsterseniz değiştirin. Fakat ışık sızması yoksa bu şekilde kullanmak daha mantıklı.
  • Hocam orası jelatinliydi benimkinde.size teşhir ürünü satmış olmasınlar? Veya farketmeden siz çizmiş olabilirsiniz sonuçta piano black çabuk çiziliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen717181 -- 5 Mayıs 2016; 14:08:11 >
  • alperen717181 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kutudan cıkardım en ön jelatinliydi jelatini kaldırdım bu manzarayla karşılaştım. Ben titiz davrandım açarken kutudan çıkarırken çizmemek için zaten arka ve yan jelatinleri hiç çıkarmadım ama sıkıntı yapmıyorum bu şekilde kullanıyorum ışık sızması ve ölü pixel olmadığı için
  • Doğrudur hocam üretimde olmuştur o zaman. Ölü piksel ve ışık sızması olmaması yeterli. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• Merhaba arkadaşlar aynı ürünü aldım, incecik çerçeve, şık duruş, AH-IPS özellikleri uzun zamandır aklımda olan özelliklerdi, denk geldi hatta baya beğendiğimden Türkiye'de ki ilk ve tek KULLANICI İNCELEMESİNİ açmayı düşündüm o yüzden bulabildiğim bütün bilgileri ekleyerek kaynak hazırladım fakat kötü haber olarak benim monitörde panel sorunu var, HB'den aldım sanırım kullanılmış monitör kutudan falan anlaşılıyor ölü piksel, ışık sızması falan hiçbiri yok ama panelin üstü daha aydınlık altı karanlık iade edeceğim stok kalmamış bu yüzden VP239H modeline yöneldim param gelince onu alacağım.

Gene de konuyu açmayı düşünüyorum Türkiye'de bu konuda hiç rehber yok, insanlara faydamız dokunsun + Kullanıcılar Kulübü'de açabilirim monitör gerçekten tam f/p ve hoş.

Eğer VP239H alırsam sorunsuz olursa gene Türkiye'de ilk kez bu yeni çıkarılmış birbirine rakip iki ürünü kıyaslarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mayıs 2016; 15:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Merhaba arkadaşlar aynı ürünü aldım, incecik çerçeve, şık duruş, AH-IPS özellikleri uzun zamandır aklımda olan özelliklerdi, denk geldi hatta baya beğendiğimden Türkiye'de ki ilk ve tek KULLANICI İNCELEMESİNİ açmayı düşündüm o yüzden bulabildiğim bütün bilgileri ekleyerek kaynak hazırladım fakat kötü haber olarak benim monitörde panel sorunu var, HB'den aldım sanırım kullanılmış monitör kutudan falan anlaşılıyor ölü piksel, ışık sızması falan hiçbiri yok ama panelin üstü daha aydınlık altı karanlık iade edeceğim stok kalmamış bu yüzden VP239H modeline yöneldim param gelince onu alacağım.

Gene de konuyu açmayı düşünüyorum Türkiye'de bu konuda hiç rehber yok, insanlara faydamız dokunsun + Kullanıcılar Kulübü'de açabilirim monitör gerçekten tam f/p ve hoş.

Eğer VP239H alırsam sorunsuz olursa gene Türkiye'de ilk kez bu yeni çıkarılmış birbirine rakip iki ürünü kıyaslarım.

Teşekkürler dostum. Panelse sorun cikmasina uzuldum. Asus alirsan karsilastirmani bekliyorum. Kolay gelsin.

• AOC I2481FXH IPS Monitör İncelemesi + Kullanıcılar Kulübü (TR'de İlk ve Tek)

http://forum.donanimhaber.com/m_116814359/tm.htm

açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Mayıs 2016; 18:51:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.