" AOC E2236SWA 22" 5ms Wide Screen LED LCD Monitör - Parlak Siyah " model monitor kullanan arkadaşlar varsa, deneyimlerini bizlerle paylasırlarsa güzel olur. Yakın zamanda bu modelden almayı planlıyorum. Led lcd teknolojisi hakkında fazla bilgim yok. Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum...
aoc v22 yi aldım sonunda.Ve çok memnunum.Apple ın imac ini yanyana koyun görüntü anlamında hiç bir fark göremezsiniz.Paranız sokağa gitmeyecektir emin olun.Kontrast oranı inanılmaz.Bu da görüntüleri renkleri çok keskin yapıyor.2 ms tepkime süresiyle tüm oyunlar ve hareketli sahneler çok akıcı.Ayrıca 28 watt güç tüketimi var .Diğer lcd lerin neredeyse yarısı.AOC E2236SWA 22" 5ms Wide Screen LED LCD Monitör hakkında yorum yapamam ancak bunun kadar iyi olacağını sanmıyorum.Zaten fiyatları neredeyse yarı yarıya.Kontrast tan ve tepkime süresinden kırpılmış bence.Full Hd çözünürlük diyor ancak kontrastsız full hd ne işe yarar ki?
biraz gec oldu ama ben kullanıyorum memnunum gayet ince ve sık duruyor oyunlarda filmlerde vs cözünürlük gercekten yüksek ve güzel görüntüsü var su an tercih edilebilecek monitorler arasında
arkadaşlar benimki de geç oldu ama bu aralar monitör arayışı içindeyim ve v22 verfinoda karar kılmak üzereyim..tek sorum full hd olmaması ve hd içerikli filmlerde vs nasıl bir performans gösterdiği ? mesela 720p veya 1080p filmlerde sorun yaşar mıyım bu monitörde? incelemer vs monitörün gayet iyi olduğunu gösteriyor fakat görüntü formatnın 16:10 olması , standart hd çözünürlüğüne uygun mu ? daha doğrusu bu kaliteyi ne kadar etkiler ?
Arkadaşlar bu monitörü 6 aydır gayet memnun bir şekilde kullandım. Görüntü kalitesi ve dizaynı tek kelimeyle mükemmel. Ancak aşırı sıcak ve nemlerden olsa gerek monitorde goruntu bulanıklığı sorunu yaşadım ve ücretsiz olarak kargo ile yetkili servisi olan bimtes' e gönderdim. aradan iki gün geçti ve bana üst modeli olan V22+ monitör gönderdiler. Üstelik herhangi bir fiyat farkı da talep edilmedi.
AOC' dende, yetkili servisinden de gayet menunum. İyi bir tercih yaptığımı bir kez daha görmüş oldum...
lütfen bana bu monitörün filmlerdeki performansıyla ilgili bi şeyler yazabilir misin:) full hd olmaması ve 16:10 olması bi sorun yaşatıyor mu full hd içeirkle ilgili ?
quote:
Orijinalden alıntı: cyprus_
lütfen bana bu monitörün filmlerdeki performansıyla ilgili bi şeyler yazabilir misin:) full hd olmaması ve 16:10 olması bi sorun yaşatıyor mu full hd içeirkle ilgili ?
fullhd keyfini yaşayamazsın fullhd olmadığı için monitör
beni bu monitörden geri çeken tek şey de bu mlsf..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme