Şimdi Ara

Aöf 2. Üniversite Bölüm Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2. üniversite kayıtları bugün başladı. Aöf Felsefe mezunuyum, askerliği kısa yapmak haricinde bir faydasını göremedim. Hem kendimi geliştirmek adına, hem de iş konusunda faydalı olması açısından, sınavsız 2. üniversite kapsamında bir bölüme kayıt yaptırmayı düşünüyorum.

Kamuda veya özel sektörde, iş olanakları açısından en uygun bölüm nedir size göre? Ben şu anlık İnsan Kaynakları Yönetimi'ni düşünüyorum.

• hocam millet adalet kasıyor cayır cayır onu düşünebilirsin bende bugün tarih bölümüne kayıt oldum sevdiğim için seçtim tarihi.
  • Adalet'i okusan, DGS ile Hukuk'a girme şansı oluyormuş. Ama çok çok zor diyorlar. Zaten benim yaş 33, bu saatten sonra Hukuk okuyamam.

İnsan Kaynakları'na kayıt yaptırdım internet üzerinden, parayı da yatırdım. Bir ara büroya gidip kaydı tamamlıycam.
  • İnsan Kaynaklarını bitirdim. Adalet'e kayıt yaptırdım. Adalet de bu dönem bitecekti ama maalesef sağlık sorunlarından dolayı bu sene boyunca hiç ilgilenemedim, ve okul uzadı. Seneye bitecek. Sonrasında bir daha da bulaşmam aöf'e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.