Şimdi Ara

AÖF Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 05.11.2009 tarihinde Askerlik Tecili maksadıyla AÖF'e kayıt oldum.

Son sınıfa kadar geldim..

Son sınıfta mezun olmayayım diye 2 tane alttan ders bıraktım...

2 yıldır kayıt yenilemedim...

Aklımdaki soru şu, önümüzdeki yıl okulu bitirmem şart mı? sonuçta sanırım 7 yılı geçeceği için tecil hakkım olmuyor. Karışık işler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: baycall

Arkadaşlar 05.11.2009 tarihinde Askerlik Tecili maksadıyla AÖF'e kayıt oldum.

Aklımdaki soru şu, önümüzdeki yıl okulu bitirmem şart mı? sonuçta sanırım 7 yılı geçeceği için tecil hakkım olmuyor. Karışık işler bunlar

29 yaşına kadar Askerlik Tecil edilmekte fakat sen bir hata yapmışsın onu bil derim. 2 yıl kayıt yaptırmadım demişsin. Kayıt olmadığın senelerde AÖF askerlik şubesine tecil için belge göndermiyor. Her sene kayıt yeniletme işleminden sonra AÖF nüfusuna kayıtlı olduğun yerdeki Askerlik şubesine belge gönderir. Kayıt olmadığın dönem o belge gönderilmiyor. Zamanında bana bu şekilde bir AÖF Bürosundan bu bilgi verilmişti.

Üniversiteler her sene öğrencilerinin nüfusuna kayıtlı olduğu yere Askerlik tecil işlemi için belge göndermekte. Kayıt yapılmadığı dönemlerde o belge gönderilmemekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: baycall

Arkadaşlar 05.11.2009 tarihinde Askerlik Tecili maksadıyla AÖF'e kayıt oldum.

29 yaşına kadar Askerlik Tecil edilmekte fakat sen bir hata yapmışsın onu bil derim. 2 yıl kayıt yaptırmadım demişsin. Kayıt olmadığın senelerde AÖF askerlik şubesine tecil için belge göndermiyor. Her sene kayıt yeniletme işleminden sonra AÖF nüfusuna kayıtlı olduğun yerdeki Askerlik şubesine belge gönderir. Kayıt olmadığın dönem o belge gönderilmiyor. Zamanında bana bu şekilde bir AÖF Bürosundan bu bilgi verilmişti.

Üniversiteler her sene öğrencilerinin nüfusuna kayıtlı olduğu yere Askerlik tecil işlemi için belge göndermekte. Kayıt yapılmadığı dönemlerde o belge gönderilmemekte.

Kardeş zaten resmiyette 2016nın sonuna kadar teciliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik
    4 ay önce açıldı
    Askerlik
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.