Şimdi Ara

AÖF askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bir kaç sorum olacak ben 2 yıllık önlisans mezunuyum ve e devlette 2 ay içerisinde askerlik şubesine müracaat etmem gerektiği yazıyor.Mezun olduktan sonra ki 2 yıllıkk tecil hakkımı yoklama kaçağı durumuma düşmemek için kullanacağım fakat üniversite de AÖF lisans okumak istiyorum sınavlara girdim sonuçlarını bekliyorum sonuçlandığında ve okula kayıt yaptırdığında üstüne tecil hakkı kazanıyormuyum? mezun olduktan sonraki tecil hakkım yanıyor mu ? yoksa daha sonra kullanabiliyormuyum ? 4 yıllık lisans bölümümü bitirdiğimde bana tekrardan bu hak veriliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisansa başlarsan zaten otomatik tecil oluyor 28 yaş sonuna kadar heralde en son değişiklik olmuştu.lisans mezuniyeti sonrasindada 2 yil tecilin olur.

• Onu biliyorum ama kaydımı yapana kadar kaçak sayılacağım geç kalmış olacağım o yüzden

• Black_arrow kullanıcısına yanıt
    O zaman 2 yıllık diplomani götür tecilini al, aöf lisansa başlarsan zaten okul otomatik olarak askerlik şubene yazı gonderiyor sıkınti olmaz, bende zamaninda kaçak gezdim aöf okudum biliyorum bu isleri yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    geçen yıl açıldı
    Askerlik
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.