Şimdi Ara

AÖF BÖLÜM DEĞİŞTİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, açık öğretimden tarih bölümünü okuyorum fakat derslerim oldukça kötü. Normalde felsefe istiyordum olmayınca tarih okumaya karar verdim fakat böyle giderse uzayacak gibi duruyor. Bu ilk senem ve ders sonuçlarım aşırı kötü. Seneye sınavlara tekrar girip bir açıktan felsefe okumak istiyorum. Tek sıkıntım şu şuan kaydımı sildirirsem tecilim de iptal olacak askere gitmek zorunda kalacağım fakat ailemin durumundan dolayı çalışmak zorundayım şuan askere gitme gibi bir lüksüm yok, öğrendiğime gçre de ilk sene haricinde bölüm değiştiremiyoruz (ortalama puandan dolayı) nasıl bir çözüm önerirsiniz çıkmazda kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• Up.

Arkadaşlar ben de merak ediyorum bunu. 2 yıllık bir aöf bölümünde pasif olarak kaydım duruyor. 2 veya 4 yıllık başka bir aöf bölümüne geçebiliyor muyum?
  • Geç oldu sanırsam cevap için . 2 yıl önce bende araştırmıştım. Son çare AOF aradım. Bölüm değişimi yok malasefki tekrardan ÖSS girip tercih yapmak gerekiyormuş . Ama tekrardan bakmak gerek belki değişir.
  • Olmayınca derken ne demek istedin k.bakma AÖF sistemine uzağım barajı geçen herkesi almıyorlar mı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Bölüm Değiştirmek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.