Şimdi Ara

AÖF - Çizgifilm (Animasyon) Bölümü ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: AÖF değil Anadolu Üniversitesi olucaktı. AÖF başka bir anlama geliyormuş.

Merhabalar. :) Ben bir düz lisede okuyorum. Son senemdeyim ve animasyon bölümünün girmeye karar verdim. Ama araştırdığım kadarıyla yetenek sınavı oldukça zormuş. Üstüne ben ygs lys derdindeyken güzel sanatlar lisesi öğrencileri 4 sene bu sınavlara çalışmışlar. Herneyse anladığım kadarıyla yetenek sınavı ağustosun ortasında başlıyor ama bu sene belli ki kazanmam imkansız. Ama seneye hazırlanmam için merak ettiğim birkaç soru var.

1) Yetenek sınavları hazırlayan kurslar varmış. Acaba istanbulda önerebileceğiniz bir kurs yeri var mı? Ayrıca animasyon bölümünün yetenek sınavına hazırlayan bir kurs arıyorum.

2) Bu seneki yetenek sınavları yaklaşık 3 ay sonra olacak. Sizce şimdiden kursa başlayıp şansımı denemeli miyim?

3) Ben 4 yaşımdan beri çizim yaparım. Severim yani ama çok iyi değildir çizimim çok uğraşacak zamanım olmadığımdan. Dediğim gibi zaten 3 ay sonraki sınavlarda başarılı olmam çok zor. Bundan sonraki (1 yıl 3 ay sonraki) sınavda başarı yakalayabilir miyim? Başırırım diyordum ama internette benim gibi sorular soran insanlara bakınca ne kadar yetenekli insanlar olduğunu gördüm. Bu da motivasyonumu oldukça düşürdü açıkcası.

4) Bu bölümden mezun ya da okuyan biri yaşadığı tecrübeden bahsedebilir mi? Bölüm istediğini verebilmiş mi? Hangi bakımdan dezavantajları var?

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxyz -- 7 Mayıs 2013; 11:46:03 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya?
  • mrb. arkadaşım ben bu sene 4. sınıfa geçtim güzel sanatlar lisesinde okuyorum. bende animasyon bölümü istiyorum. bugün araştırırken maltepe üniversitesi gözüme çarptı seneye bir çok yerde veya en iyi yerde girmeyi düşünüyorum. sende seneye girmeyi düşünüyorsun heralde cevap yazarsan konuşabliriz. benimde pek aklım almıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.