Şimdi Ara

AÖF ders ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, AÖF'te bu benim 3. senem olacak. 1. sınıf I. yarıyıldan 2 dersten kaldım. 2. sınıf I. yarıyıldan 2 dersten kaldım. Bugün kayıt yenileme yapmak istedim 3. sınıf I. yarıyıldan ders ekleme bölümü çıkmadı. Sadece o kaldığım 4 dersi almak zorundayım. Bu durum normal midir, değilse sebebi nedir?

• evet normal bir durumdur. Aöf ün sınav sisteminden dolayı çakışma meydana geldiği için.

yani 5. dönem (3. sınıfın güzü) derslerini alabilmeniz için 1. dönemden (1. sınıfın güzü) tüm dersleri geçmiş olmanız gerekir. bu durum bahar içinde geçerli 6 dönem dersleri için 2. dönemdeki bütün dersleri vermeniz lazım.

aynı durum 7. ve 8. dönem içinde geçelidir.
    7. dönem derslerini alabilmeniz için 3. dönemin tüm derslerini geçmeniz lazım.
    8. dönem dersleri içinde 4. dönemin tüm derslerini geçmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_1296 -- 14 Ekim 2015; 3:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_1296

evet normal bir durumdur. Aöf ün sınav sisteminden dolayı çakışma meydana geldiği için.

yani 5. dönem (3. sınıfın güzü) derslerini alabilmeniz için 1. dönemden (1. sınıfın güzü) tüm dersleri geçmiş olmanız gerekir. bu durum bahar içinde geçerli 6 dönem dersleri için 2. dönemdeki bütün dersleri vermeniz lazım.

aynı durum 7. ve 8. dönem içinde geçelidir.
    7. dönem derslerini alabilmeniz için 3. dönemin tüm derslerini geçmeniz lazım.
    8. dönem dersleri içinde 4. dönemin tüm derslerini geçmeniz lazım.

Eyvallah hocam bilgi için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.