Şimdi Ara

AOF Kayıt Yenileme Mağdurları 2007 2008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 2008 kayıt yenileme süresini kaçırıp, hiç yoktan sene kaybına uğramak zorunda kalanlar.
    Burda birleşip topluca birşeyler yapalım..

Uğraşırsak kalabalık olursak bişeyler yaparız.

• ben bilerek geçirdim kayıt dönemini. benden 400 ytl gibi bir rakam istediler. bende nahhh alırsınız dedim
  • aa ne kadar ayıp ama. ağzına acı biber sürerim bak
    quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

ben bilerek geçirdim kayıt dönemini. benden 400 ytl gibi bir rakam istediler. bende nahhh alırsınız dedim
  • İlk önce toplu bir dilekçe yazalım.

ve bu dilekçeyi herkes aöf e göndersin.
    Hatta gerekirse bir dilekçe yazıp altını imzalarımızla doldurup öyle gönderelim.
    Uğraşırsak eminim bi sonuç çıkarırız..
  • boşuna çırpınma kardeşim. istersen c.başkanını araya koy. emin ol bu saatten sonra hiç bişey yapamazsın. yapacağın tek şey 1 yıl beklemek
    quote:

Orjinalden alıntı: aragorn999

İlk önce toplu bir dilekçe yazalım.

Hatta gerekirse bir dilekçe yazıp altını imzalarımızla doldurup öyle gönderelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aragorn999

İlk önce toplu bir dilekçe yazalım.

Açıkçası boşuna uğraşma, onlarda haklı. Eğer mazaretsiz kaçırdıysan boşa uğraşma, verilen süre dahilinde seni engelleyecek bir şey yoksa onlar haklı.
  • Kayıt dönemini nasıl kaçırdınız arkadaşlar yani kısa bir sürede değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DGS yle kayıt yaptıracaktım... Ön kayıt olayı varmış onu kaçırmıştım... pazartesi aramıştım cuma son demişlerdi.. 1 yılım boşa gitti halbuki ön kayıtta bişeyde yok bi form dolduruyorsun tüm mesele bu sonra doldursak nolurduki ana kayıt 2 ay sonraymış hiç olacak işmi bu böyle saçma bişeymi olabılır.. ben biraz ağırdan almıştım hatam var ancak biçok kişinin ön kayıttan bile haberi yoktur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.