Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KnightOnline bölümünden özendim. 2 yıl önce açılmış bir konu herkes okul sevgili oyun vs. durumlarından bahsetmiş ve şimdi hortlatılmış çok hoş olmuş.

Konu Dışı olarak bizde böyle bir şey yapalım 3 yıl sonra bakıp bakıp güleriz eskileri yad ederiz ne dersiniz?

Bahsetmek istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz. Konuya 3 gün sonra kilit atılcak ve 3 yıl sonra açılcak. İsteğe göre 3er yıl olarak gelenek haline getirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 31 Mayıs 2012; 4:07:12 >

• Geçen sene çıkıp ayrıldığım eski sevgilim.
    Son 1 haftadır yavşamaya başladı.
    Okullar açılırsa gene çıkma olasılığım yüksek.
  • Sevgilim yine arkadaşlarında. Çıldırmak üzereyim
    3 yıl sonra çıkıyo olursak güzel olur bu konu
  • vaybe demek öyle ozaman bende şöyle diyeyim 2. üniversiteme başlıyorum 3 sene sonra yaşıyo olursam son senem olacak hadi bakalım anımız güzel olsun...
  • Sevgilim yok

3 sene sonra olucak mı acaba
  • 3 gün sonra kim kilitleyecek?
  • Arkadaşlar biraz detaya inersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Sadece sevgili ve okul yetmez.

Yönetici arkadaşlardan kitlenmesini rica edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 16 Eylül 2009; 22:28:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç sevgilim olmadı.

Abaza Mode = ON
  • Abazayım.
  • yaş olacak 23 belki askerde belkide halen öğrenci hayırlısı bakalı8m
  • Manitam Yok
    Ps2'im Var Şuan Oyunlar Yüklüyorum Dmcyi Bi Geçemedim Gitti
    Google Chrome 3.0 kullanıyorum şimdilik en hızlısı bu :D
    Samsung SGH L700 Kullanıyorum
    Msn 9 kullanıyorum şu resimler solda olanından
    559 postum var
    İnş. bu sene okula güzel kızlar gelir meraktan ölücem
    Pc 1.61 Ghz 960 Mb Ram Hdd 31 Gb
    Warcraft III oynuyorum eurobattle.net Dota 6.61c Şuan , Heroes of newerth betada takılıyorum epey karışık alışmam zaman alıcak ilerde tutucakmı bakalım oyun

Şuan için izlediğim animeler
    Afro Samurai (5/5) 
    Bleach (236/~)
    Claymore (26/26)
    Code Geass: Lelouch of the Rebellion (25/25)
    Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 (25/25)
    Death Note (37/37)
    Devil May Cry (12/12)
    Elfen Lied (10/13)
    Ergo Proxy (3/23)
    Full Metal Alchemist (51/51)
    Fullmetal Alchemist: Brotherhood (20/~)
    Fullmetal Alchemist Movie: The Conqueror of Shambala (1/1)
    Gintama (7/137)
    Great Teacher Onizuka (1/43)
    Hellsing (13/13)
    InuYasha (1/167)
    Naruto (220/220)
    Naruto Shippuuden (117/~)
    One Piece (416/~)
    Rurouni Kenshin (3/95)
    Soul Eater (17/51)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoeTy -- 16 Eylül 2009; 23:15:27 >

• @BaYDoGaN

3 yıl sonra deil 30 yıl sonra dönüp baksak bu konuya bişey değişmez

3 gün önce hoşlandığımı soylediğim kıza en yakın erkek arkadaşım hoşlandıgını soyledi ve benim o kızdan hoşlandıgımdan haberi yok. Şu anda kızdan cevap bekliyor çocuk ve kabul ederse intihar etmeyi düşünüyorum.
  • Lise 3 e geçicem öss hazırlıkları yavaştan başlıyor. Mesaj sayım 4033. Kilom 68 boy 1.65 miydi neydi :(
    N79 telefon kullanıyorum sistem özelliklerim geforce 8500 gt , 2gb ram , 2.8mhz intel pentium işlemci.
    şuan runes of magic eu indiriyorum. chapter 2 nin gelmesiyle oyuna geri döndüm. mmo dışı olarak team fortress 2 oynuyorum.
    çıkmasını beklediğim oyun olarak aika ve allods var. bunların yanı sıra continent of the ninth,kavatina story, dragon nest,sp1,tera nın ingilizce olmasını bekliyorum
    bakalım 3 sene sonra ne olacak.
    aklıma geldikçe eklerim
    Bu arada malum konunun linki :http://forum.donanimhaber.com/m_18041257/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Eylül 2009; 23:42:09 >
  • sevgilim yok 3 sene sonra lisede son yılıma girmiş olacağım (1 yıl hazırlık vardı yaş 15) kız arkadaşım yok. prototype l4d lockon gibi oyunlar oynuyorum gossip girl how i met your mother family guy izliyorum. opera kullanıyorum. miranda kerr en sevdiğim hatundur.460 küsür mesajım var yüzbaşıyım. şu ana kadar hiç dayak yemedim.

bakalım 3 yıl sonra nolucak?
  • bakalım okul bitcekmi
  •  DH Hatıra Konusu.   2009-2012 |  2012-2015

Yaş 18 Öss belasına çalışıyorum. Bu yıl kazanabilirsem Üni. 2. sınıfta olucam çok merak ediyorum hangi üni acaba :) Boyum 1.80 kilom 60. Şuan baya borclarımız var inş. 3 yıla kadar biter. Sevgilim yok ev dersane arasında gidip geliyorum. Karakalem resim çizmeye başladım 3 yıl sonra bakalım ne kadar ilerlemişim.
    Beşiktaşlıyım şuan demirören başkan ve teknik d. Mustafa Denizli dün maç vardı iyi dayandık ama 1-0 yenildik( Bjk-ManU.) Web sitesi kurma planlarım var 3 yıl sonra büyük yol katetmiş olurum. Yarın DH 13 Eylül Darbesine yakalanan üyelerin kurtuluş günü.
    Donanımhaber istatistik : Toplam 507327 üye kayıt olup, 390 forumda, 34476135 mesaj attı. Şu anda toplam 2985366 konu bulunmakta.

Ve 3 yıl sonraki ben bekle beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 16 Eylül 2009; 22:39:30 >

• benimde kız arkadaşım yok 3 sonra inşallah iyi bir üniversitede olurum ve güzel bir kır arkadaşım olur
    bide 35 mesajım var bakalım 3 yıl sonra ne olcak belki bu forum bile kalmaz.
  • 3 yıl sonra aralık ayında(kaç aralıktı unuttum) kıyamet olacak mı 3 yıl sonra bu konuda konuşuruz.

Umarım
  • hala aynı kızlayım bu yıl öss mi kasıcaz kız mı kasıcaz bilemiyorum artık. ama iyi bi yer kazanmak lazım onu biliyorum
    zaten mesajı görünce içinde olduğum durumu hatırlarım heralde. konuyu hortatırsanız mesaj atın bi zahmet.belki sonra tekrar yazarım

edit: boy kilo sistemi falan yazalım 2 yıl sonra güleriz

boy 1.88 kilo 82 civarı
    2gb ddr2 ram, 8600 gt super ekran kartı, çift çekirdek 2.0 mhz işlemci.

not : bonus kafayım bu arada uzun süredir saçları kestirmiyorum yakıştığını söylüyolar bunu okursam tekrar bonus olmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 29 Haziran 2011; 11:43:36 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.