Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su anda 1523 yada buna benzer bi post sayim var.sabah aksam oturuyorum burda.kari kiz isleri hic ii gitmio daha nfs shift oynayamadim.su anda net 1 megabit sinirsiz 49 tl.

simpsonlar hala israrla devam ediyor.yeni bi format bitti dvdrip bitecek gibi

rapid hesabim:10231452
    sifrem:12crt23crt4
    belki ilerde lazim olur. simdilik soylemek istedigim bunlar gelecekteki benden selam soyluyorum.su anda durumlar hic ii degil kendine ii bak gece ustunu yatmadan uyuma it herif sonra sabaha kadar donuyosun

• geçmişten gelen edit:naber lan?

manitam yok
    yaş 16
    boy 1.89 kilo 118
    bence gelecektede rock dinliyeceksin
    (çünkü sen bir amatör bateristsin)
    bu sıralar anime seviyodun.
    MMORPG kıralısın.
    noobsun bide şu anda
    dandik bi leptopun bi tane sansa clipin var
    bide kafan karışık
    postunda 450lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 16 Eylül 2009; 23:20:17 >
  • 2 yıl sonra sevgilimle evlenmeyi planlıyorum bakalım 3. yılda bunu okuyup neler hissetcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

su anda 1523 yada buna benzer bi post sayim var.sabah aksam oturuyorum burda.kari kiz isleri hic ii gitmio daha nfs shift oynayamadim.su anda net 1 megabit sinirsiz 49 tl.

belki ilerde lazim olur. simdilik soylemek istedigim bunlar gelecekteki benden selam soyluyorum.su anda durumlar hic ii degil kendine ii bak gece ustunu yatmadan uyuma it herif sonra sabaha kadar donuyosun

Niye Yalan Atıyosun

• Şu anda myanimelist'imde yaklaşık 40 anime var, bakalım kaç anime olacak ve birer mymangalist'im olacak mı.

< Bu mesaj otaku olma isteğiyle atıldı >
  • telefonunuza 3 yıl sonra bu gün için kaydedin tarihi,uyarsın
  • Şu an sevgilim yok.3 yıl sonrada olacağını sanmıyorum
    2 yıl sonra öss var ne halt yiyeceğim merak ediyorum.
    Yarın dershaneye gitmeyeceğim.Hastaneye gidiyorum
    Bir de yarın dershanede ki sınıfla iftar yemeğimiz var.
    Unutmadan şu an telefonuma mesaj geldi ama bana mesaj gönderecek tek kişi var o da Avea
    Şu an N72 kullanıyorum.Büyük ihtimal 3 sene sonra telefonumu değiştirmiş olurum.
    Keman kursuna başlamayı düşünüyorum.umarım başlarım ve becerebilirim
    Yazdığım bu yazıyla 3 sene sonra karşılaşacağıma inanmıyorum.

üst mesajlardaki bir arkadaşın yazdığı gibi konuyu görürseniz bana pm atın.Atmazsanız da canınız sağolsun ne diyeyim

Son olarakda 3 yıl sonraki kendime selam yolluyorum

Not: 3 yıl sonra mesajı niye düzenlediğimi merak edersem diye yazıyorum İmla yüzünden editledim.Büyük ihtimal 3 yıl sonra bu yazımdan 2-3 tane imla hatası çıkartırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 16 Eylül 2009; 23:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JustinPeace

quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

su anda 1523 yada buna benzer bi post sayim var.sabah aksam oturuyorum burda.kari kiz isleri hic ii gitmio daha nfs shift oynayamadim.su anda net 1 megabit sinirsiz 49 tl.

Niye Yalan Atıyosun

burdan 3 sene sonraki halime sesleniyorum gordunmu bak sen eskiden boyle biriydin iste anladin sen
    edit:onceki yazmisim hadi gocum aslanim gorim seni vapur motoru gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 16 Eylül 2009; 23:29:41 >

• yarbay olabilcemmi acaba 3 yılda
  • Öss seni kazanıcam bi daha bu konuya baktıgımda izmirde elma çayımı yudumluyo olucam..
  • baykagan

Knight Online private servera başladım, birde web bazlı bir oyun yapıyoruz bakalım nasıl olacak. Ayrıca Esin ve Ilgın'a selamlar.

Sigarayı bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 16 Eylül 2009; 23:34:28 >
  • Sevgili Yok
    Opera kullanıyorum
    Telefon sonny ericcson w300i
    Msn 9 kullanıyorum
    Pc Amd X2 240 2.7 Ghz 2GB Ram 1GB 4830
    Xp kullanıyorum
    Net 1Mb sınırsız
    Mesaj Sayım 1270
    Geleceğe mesaj:
  • Konu 3 yıl sonra açıldığında tüm mesaj yazanlara pm atılacaktır.
  • Peki ne zaman kitlenecek?
  • Liseye başlıyorum şu an için hayatımdan pek memnun olduğum söylenemez daha buralara alışamadım arkadaş çevrem hiç yok sevgiliyi gereksiz buluyorum ama fikrim değişebilir bu kadar.
  • 3 yıl... Kısa süre değil, umarım unutulmaz.

Ayrıca konuya daha ciddi mesajlar atılmasını, ciddi olmayan mesajların konuyu kirletmekten başka bir işe yaramayacağını dile getiririm.
  • hayatıma giren 9. sevgilim 2. ayı geçtik ve hala tam aradığım şeyi bulduğuma tam olarak inanmıyor gibiyim...
    Okula yeni başladım sınavda kaldım. Hazırlık okuycam nerde ne zaman başlıo hiçbilmiyorm boşlukta gibiyim. sabag 6 da uyuyup 2 gün uyanmıyorum... Çok düzensiz bi hayatm var. kendimden nefret ediorum
  • 15 yaşındayım hayat güzel fakat okul başlıcak
    sistemim p4 3.00 7300 gd 512mb 1gb ram
    sevgilim war
    3 yıl sonra banada pm atın
  • Birde lise 2 ye başlıcam

3 yıl sonra geliyorum kendine iyi bak topic
  • 2012 öss senem daha doğrusu lys mi ne yeni bi sistem getirdiler adını da unuttum neyse iyi bi yere girebileceğimi düşünüyorum

sevgilim yok, olsun diye çok uğraşmıyorum kader kısmet bu işler

bi süredir spor salonuna gidiyorum ciddi bi gelişme var

dershaneye yazdırmış bizimkiler beni, bu hafta hep oraya gitmeliyim ,sonra bayram diye kurtulacam bi hafta sonra okul başlar,zaten tatil sıktı biraz ,dershanede tanıdığım birileri olsa daha çekilir olurdu

sigara içmem ilerde de içmem sanırım

şerefsiz biba insan bi mesaj yollar

anlatmak istediğim çok ta bişey yok aslında

Hayatı seviyorum umarım ilerde de severim

bu eğitim sistemi ha bire değişiyo yeter artık ya

nası unuttum; mesaj sayım 62 ilerde 63 olmaz heralde çünkü hep konu dışındayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.