Öss hazırlanıyorum bi yandan staj bi yandan dershane... hepsi bi kenara sevgilimle birlikte güzel bir yıl daha 10 ay olcak. telefon alcam hafta sonu yarın staj var ama öbürgün işe gitmicem sevgilimle geçircem bütün günü.. bu aradaa kuzenimi dövcem
13 Eylül mağduruyum. Banım yeni açıldı.
Sevgilim yok Dersler orta Hayatım boktan Bilgisayarım çalışmıyor Farm ville& silkroad & battle field & gta 4 & crysis oynuyorum assassin's creed cdmi bekliyorum Format atmayı pc parçaları çıkarıp takmayı öğrendim Günde 2-3 kere 30+1=x denklemini çözüyorum
3 Yıl sonra görüşrüz :) Eğer bunu tekrar okuyorsam demekki konu bşarıyla 3 yıl sonra hortlanmış, bu harf eksiklikleri de klavye yüzünden 3 yıl sonra devam edicek mi acaba laet olsn bu klavyeye
değitir yok galiba ekliyorum;
1 HiT u DowN Binbaşı
Kuru kafa resmi
2 ceza puanı ( haksız yere yesemde )
KanadaL_ Pure Int
93 Lv Sword Shield ZEUS Satılık Hummer H3
imzam ilki ve sondaki link içeriyor ilk i rev6 2. si 2. el ilan neyse yeter bu kadar :)
Moral sıfır.(Hatta eksilerde)
Hala karşıma çıkacakmışsın gibi.Hala yolda yürürken seni düşünüyorum.Sesin hala kulaklarımda ama sen yoksun.Bilmiyorum daha ne kadar sürer ama şu an için geçecek gibi değil bu bekleyiş. Bakalım 3 yıl sonra neler değişecek.Hayatın sert ve bir o kadar hırçın rüzgarı beni nereye sürükleyecek.
Kısa süreliğinede olsa hayata dönecek olursak;
2. kez üniversite sınavlarına hazırlanıyorum Önümüzdeki haftasonu bayram. Sevgilim (beni seven birisi)yok. Hava da fena değil 21 derece. Bu yazıyı balkonda yzdım saat de bayağı ilerlemiş birazdan yatarım herhalde.
Gelelim üç yıl sonraya yani senin bu yazıyı okuduğun zamana;
Üç yılın dilediğim gibi geçmiş olmasını umuyorum.Bu üç senennin bana ne kattığını merak ediyorum.İnşallah sıfırın altında olan moralin yükselmiştir.Sonucu nasıl bağlayacağımı bilmiyorum 2009 Eylüll ünden selamlar.
Şuan Resident Evil 5 iniyor.
Babam beni zorla dükkana çalışmaya götürecek.
Daha sevgili yok.
Son olarak yakında lise 2'ye başlayacağım
Şuan sevgilim yoktu bakalım o zaman olcak mı?. İlgilendiğim bir kız var aslında. Dersler süper bakalım 2 sene sonra hangi lisede olcam. O zaman kaç tane anime bitircem bakalım. Bakalım 3 sene sonraya kadar ban yer miyim?Yada mesaj sayım ne olur?
2152 mesaj firefox lise1 lost 2 sezon bitmek üzere counter strike 1.6 Kill2live kalnını kurduk 5 gün oldu aşağıdaki bir smileyi yaptım 3 yıl içinde işallah imageshack silmez
1) toplam 4 kızla çıktım 2) 2 kere aşık oldum 3) son aşkımla 6 sene birlikte olduk geçen gün ayrıldık 4) üni 3 deyim 2 sene sonra biter diye düşünüyorum 5) oyunları kaldırmayan bi laptobum var 6) hayatımda yaptığıma pişman olduğum 4 şey var 7) 5 farklı kızla ilişkiye girdim (2 si paralı) 8) günde 2 paket sigara içiyorum 9) ilk ve tek forumum dh 10) aveanın bilgi msjlarından başka hatrımı soran yok 11) 80 kiloyum 12) cüzdanımda 4 lira 25 kuruş var
lise 3 e geçtim buraya taşınalı 1.5 sene oldu(2 mayıs 2008 di sanırım) abim bu gece gidiyor(almanya-erasmus) şu an ilişkim yok perşembe okullar açılıyor bugün arefe mesaj sayım 194 rütbem teğmen 1 ceza puanım var bilgisayarım gta 4 ü kaldırmıyor ,fifa 09 u biraz kasıyor ama idare eder boyum 1.73 kilom 73(belki 3 sene sonra 1.80 olurum:D) i can footballa adlı oyunu oynuyorum ara sıra fifa 09 ve mynetten bilen kazanır ve tavla oynuyorum dersane başladı telefon kullanmıyorum msne de ayda yılda bir bakıyorum facebook var sigara alkol vb yok firefox 3.5 kullanıyorum internet hızım 1 mbit bırakamıyorum yukarıdaki arkadaşın dediği denklemi sakal yok türkiye dün basketde çok kötü yenildi ve 3 sene boyunca galatasarayımıza başarılar diliyorum hangi üniye gideceğimi çok merak ediyorum(tabi gidebilirsem)
Son up.
Hacı bak sakın uplamayı unutma. 3 yıl içinde ölme.
Dua et benim için ölmeyim.
100 milyarı geçik borc + okul bu sene bitiyor.... Askerliği yaparak dönmüş olabilirim büyük ihtimal... Bayram bayram kapalı havaya bakıp can sıkmaktan baska yaptıgım bişi yk... sevgilimde yok... belkide bayadır konustugum kız 3 sene sonra evlenecegim insandır 3 sene sonra ne olacak bakalım...
3 sene sonra 25 yaşında oluyorum oha beee...
Yarın kadar çabuk bi şekilde bu konu kilitide açılıcak...
Sevgili yok. Bilgisayarım çok kötü.(Bakalım ilerde ne olacak bu pcye.) Bugün bayram. İnternet hızım 1mbit. Bu dizileri izliyorum.Chuck,Prison break,Lost,Dexter,How I met Your Mother,The Big Bang Theory,Two and a Half Men,Leverage.8 dizi izliyorum bakalım bu sayı kaça katlanacak.
Sevgli yok.
Bilgisayar ölecek yavaşlıktan(inş. 3 yıl sonra daha iyi bi tane olur)