https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/131059280 Uzun yıllar sonra buraya yazıyorum... 6 gün sonra 34 yaşında oluyorum. 2019 yılında bedelli askerliğimi yaptıktan sonra İstanbul'da iş buldum aynı sene içerisinde de mezun oldum. 5 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Bu şehir beni oldukça yıprattı son 5 yılda 15 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum. Tam tamına 5 iş değiştirdim ve 6. firmamdayım. Burada da işler durgun eylül ayında Münih'e gideceğim ancak buranın fazla ayakta kalacağını düşünmüyorum. Acaba Almanya'ya gidip dönmesem mi diye düşünmüyorum değil. Yazma işlerini bıraktım bomboş hayaller olduğunu geçte olsa anladım 5 yıl önce. Eskiden kitap okuyan pek çok kişi ben dahil okumayı bırakmış durumda... Yeni bir hobi olarak sokak fotoğrafları çekiyorum 2 yıldır. Daha çok yaşamdan anlar ve insan portreleri. Yakında buraya konusunu açıp günlük fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum. Hali hazırda ekşi sözlük yazarlığım var orada paylaşıyorum burası da neden olmasın ki. Son 1 yıldır spor salonuna gidiyorum 30 yaşından sonra bir şekilde kendimi dinç tutmalıyım diye başladım. Bir de 30'dan sonra animelere başladım Buradan ayrı kaldığım son 6 senede 2 ciddi diyebileceğim ilişkim olmadı ama 15 yıldır bahsettiğim ve değişmeyen bir şey var; kadınlarla şansım yaver gitmedi. bu perioddaki ilk ilişkim 2 yıl sürdü aileler bile tanıştı hatta ancak gereksiz yaratılan toksik ortam yüzünden ilişki sona erdi. İkincisi ise bu senenin başında gayet hem huy olarak hemde karakter ve kişilik olarak kendime uygun dediğim biriyle oldu. Ancak 5. ayda saçma sapan sebeplerden dolayı bu da sona erdi. İnsanın kısmetinde varsa oluyor bazı şeyler. 40 yaşımda görüşmek üzere eğer ömrümüz yeterse... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 16 Ağustos 2024; 14:23:56 > |
Bildirim