Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. Meslegin ne?
    3. Melegin ne durumda?
    4. İp6 var naptin onu?
    5. Nerde yasiyorsun?
    6. Vucut gelistirmeyi ne yaptin?
    7. İyi niyeti ve durustlugu elden birakma e mi? :)

3 yil sonra bunu okuyan arkadas bi alintilarsa sevinirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawMyLife -- 10 Mayıs 2015; 1:52:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mineral 14 Kasım 2011

quote:

Orijinalden alıntı: N. Paganini (eski rumuzum 16 Eylül 2009)

Şu an sevgilim yok.3 yıl sonrada olacağını sanmıyorum
    2 yıl sonra öss var ne halt yiyeceğim merak ediyorum.
    Yarın dershaneye gitmeyeceğim.Hastaneye gidiyorum
    Bir de yarın dershanede ki sınıfla iftar yemeğimiz var.
    Unutmadan şu an telefonuma mesaj geldi ama bana mesaj gönderecek tek kişi var o da Avea
    Şu an N72 kullanıyorum.Büyük ihtimal 3 sene sonra telefonumu değiştirmiş olurum.
    Keman kursuna başlamayı düşünüyorum.umarım başlarım ve becerebilirim
    Yazdığım bu yazıyla 3 sene sonra karşılaşacağıma inanmıyorum.

üst mesajlardaki bir arkadaşın yazdığı gibi konuyu görürseniz bana pm atın.Atmazsanız da canınız sağolsun ne diyeyim

Son olarakda 3 yıl sonraki kendime selam yolluyorum

Not: 3 yıl sonra mesajı niye düzenlediğimi merak edersem diye yazıyorum İmla yüzünden editledim.Büyük ihtimal 3 yıl sonra bu yazımdan 2-3 tane imla hatası çıkartırım

darkfire45 isimli üyeye mesaj attığı için teşekkürler. mesajımı görünce mutlu oldum

Hala sevgilim yok
    Öss geçti gitti şimdi vizelere çalışıyorum... Marmara üniversitesi Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum. Memnun sayılırım bölümümden
    Artık avea değilim türkcell'im şaka maka ayda 5000 mesaj atıyorum sağa sola hemen hemen aynı miktarda geliyordurda bir gelişme sanırım bu
    Keman kursuna da devam ediyorum http://www.youtube.com/watch?v=fi1XZV0ty18&feature=feedu şu parçayı çalabilecek düzeydeyim şu an
    6300'a geçtim ama ileride değiştiririm umarım
    Bu yazıyla karşılacağıma inanıyordum aslında mutlu olduğumu tekrardan belirteyim
    3 yıl öncesinden gelen selamıma da a.selam diyerek karşılık veriyorum

Mesaj atarak konuyu hatırlattığı için The Mcp isimli üyeye teşekkür ederim

İlk olarak sevgilim yok 6 sene önceki gibi olmasa da sonuç oalrak şu an yok

Fen bilgisi öğretmenliğini bitirdim. Yüksek lisansa kapağı atarım belki diyordum bir umut o da olmadı. Artık seneye aksilik olmazsa

Artık avea beni önemsemiyor pek mesaj atmıyor Faturalıya geçtim geçeli sadece faturan şu kadar bu kadar

6300dan sonra ace2 kullandım. Zenfone2 32 gb gelsinde satın alayım diye bekliyorum. Asus R9 290, fx8350 'li bir bilgisayarımız var. Bakalım bir daha ki mesajı görüşümde nasıl bir sistem olacak.

Kemanla aramız açıldı baya. 2 senedir falan çok ihmal ettim. Umarım bir ara eskiye dönerim o konuda

Bu yazıyı tamamen unutmuşum aslında mutlu oldum da diyebiliriz

6 yıl öncesinden gelen selamıma da sadece gülümsüyorum

umarım 3-4 sene sonra bu konuyu gördüğümde yüksek lisansımı bitirmiş, doktorayı ne yapacağım diye düşünüyor olurum. He bir de yabancı dil var tabi. Bir de şöyle uzun bir ilişki kurabilsem fena olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

[size=3]Sene 2014

yaş 17
    lise 3e geçtim.
    telefon i3g.
    saçlar her zamanki gibi uzun ve kestirmeyi düşünüyorum.
    3 senelik külüstür pc ile takılıyorum.
    n.a adlı bır kız ıle cıkıyorum
    mesaj sayım 411.

burayı 3 sene sonra güncellediğimde çok farklı şeyler olur inş

[size=3]Sene 2015

ygs-lysye 2. kez girdim bu sefer oldu gibi biraz..
    yaş 20
    telefon i6
    saçlar kısa ve waxlı
    bilgisayarı bu sene değiştim r9 280ler falan
    freestayle takılıyorum ama eskiden mutlu oldugum gunlerı ozledım..
    geçen sene sigaraya başladım. 2014 ocak
    bir çok yeni zevk keşfettim

3 sene içinde kazandığım ve kaybettiğim çok şey oldu. 2018de güzel şeyler bekliyorum. muhtemelen askere doğru yol almış olurum 2018 mesajını yazarken

sırada 2018 var hadi bakalım

• Hey selam!

Öncelikle iyisindir umarım. 2015 de çektiğin bazı sıkıntıların sonuca ulaştığını görmüş olmanı diliyorum. 4. sınıf bitti 5 e uzadı okul. Bitirmişsindir umarım daha fazla uzamadan :p
    Hesaplarıma göre ya askere gidiceksin yada dönmüş olcaksın. İnşallah kısa dönem yakın yerlerden biyere çıkar.
    10 aylık bir ilişkin var. O zamanlar baya yol katetmiş olursunuz. Evlencek misiniz len Güzel yüzük al zevkli birisin sen
    Karakalem resim çiziyorum. Hatta bugun ona özel profil açtm instagramda. 1k ya yakın takipçi var. 3 yıla artık ordan bakarız farka nasıl ilerlemişim :)
    Dil kursu için yurtdışına çıkmak istiyordun umarım halledersin onu. 1997 model sarı renk corsa arabam var. Naptın onu?

Bu arada Ecem'e sor bakayım bu yazı hatırlıyor mu? Pek görüşemedik çok özledik tam görüşcez derken iptal oldu okul başlıyor derken açılış ertelendi. Kısaca cenabet bi yazı ibizim açımızdan. O zaman bunu okuduğunda belki şuanki yerimde olmak isticeksin. Umarım istemezsin hayatın şuankinden daha güzel olur. Yanındakini de öp benim için. Biliyorum birlikte okuyorsunuz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihy15

benimde kız arkadaşım yok 3 sonra inşallah iyi bir üniversitede olurum ve güzel bir kır arkadaşım olur
    bide 35 mesajım var bakalım 3 yıl sonra ne olcak belki bu forum bile kalmaz.

Adam 6 yılda 2 mesaj atmış lan

• Hala İzmirdemisin?
    Myo bittimi ?
    Ahh augmentin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

quote:

quote:

Yaş 18
    Bilgisayar Programcılığı okuyorum
    Okulu bitirince bir şekilde egitimimi devam ettirmek için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum hedef : rusya
    Beşiktaş desen durumu vahim dün 4 yedik
    1 aydır iddaa dan tek maçtan yatıyorum kaçırdıgım para 200 TL civarı
    Face kullanmıyorum
    6700 ile yola devam
    Hp pavilion dv5 1230 et diz üstü sahibiyim
    8mbit e geçtigimden beri torrentin ebesini sömürdüm iyiki varsın torrent !

o günden bu güne oldu yaş 19 10 gün sonra 20 yiz
    Bilgisayar programcılıgı 2.sınıfta çaktım
    Rusyaya gitme işi yalan dolan hele burda bitirelimde açıktan devam ederim inşallah.
    Beşiktaş o günden bu güne daha da battı..
    İddaa yı oynamıyorum aklıma bile gelmiyor..
    Tabularımı yıktım face kullanıyorum
    6700 bozuldu şu an elimde takoz var ama şarjı iyi gidiyor..
    Laptop aynı..

Gelecek senelerde görüşmek üzere

Yaş oldu 21
    Bilgisayar bölümü bitti artık önümüzde ki maçlara bakiciz
    Açık Öğretime başlıyacağım..
    Yarın sezonun ilk maçına Beşiktaş - Trabzonspor a takımımı desteklemeye gidiyorum.Güzel bir sezon olur umarım.
    Hala yeni bir telefon alamadım takoz nokia duruyor elimde
    5 aydır body building yapıyorum devamı gelir umarım.

Yaş 22 :)
    Nihayet bölümümle ilgili bir iş bulabildim
    Açık Öğretim 3.Sınıfta kaldım
    Vucut geliştirmeyi salaklık edip bıraktım fakat geri başlayacağım
    Beşiktaş lider umarım böyle de devam ettirir
    Telefon değişti Allah kimseye vermesin dediğim Turkcell Maxiplus 5 kullanıyorum 1 senedir acilen değiştirmeliyim.

Geldi yaş 23'e
    Daha profesyonel bir yerde iş buldum fakat hiç mutlu değilim daha iyi yerlerde olmak istiyorum.
    Açıköğretim ise ilginç bir şekilde hala bitmiyor alttan derslerim var bitirip askerliği de aradan çıkartsam iyi olacak.
    3 yıldır stadımız olmamasına rağmen bu sene bir başka Beşiktaş'm maşallah :)
    İmkan olsada Body'e yeniden başlasam..
    Asus x550jx ve iphone 5s sahibiyim hiç değilse teknoloji konusunda bir level atlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 22. Üniversite 2. sınıf. iPhone 4. 74 kiloyum. 3 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş 23. Üniversite 3. sınıf. Nokia E71. 72 kiloyum. 2 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Olum çok hızlı büyüyorum ya :(.Yaş 24. Üniversite 4. sınıf. iPhone 5. 75 kiloyum. 1 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş hala 24 :) . General Mobile Discovery. Finaller nasıl geçecek bi haberim :/ Bir kısmı geçti gitti. Hayırlısı kısmet. (:

Yas hala 24, telefon hala ayni :) . O finaller gecti son 6 finale geldim. Bu finalleri de atlatirsam mezun oluyorum. Bakalim nasil gececek her seyin hayirlisi.

Finalleri atlattım, mezun oldum.

İşe girdim 6. haftaya başlayacağım. Günlük niyetine kullanıyorum burayı resmen

Hala aynı firmada çalışıyorum. 7. ay bitti takılıyoruz bakalım. Hayat neler gösterecek :)

Yas 26 bitecek neredeyse. Isteki 2. yilima yaklasiyorum. 74 kiloyum telefon da Samsung Galaxy S6. Evlilik hazirliklari var Hayirlisi Allahtan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

Hala İzmirdemisin?
    Myo bittimi ?
    Ahh augmentin :(

Daha 10 ay geçmiş
    Yarıladık sayılır

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Özendim ben de yazyım bari ölmezsek 3 sene sonra horlatıcam :)

-Yaş 20
    -Post 1440
    -Casper i7 işlemcili 4 gb ramli 500 gb hdd li gt240 ekran kartlı laptopum var.
    -N85 marka telefonum var.
    -Kocaeli Üniversitesinde Kimya okuyorum 3. sınıfım. (horlatınca bi bakıyosun genel müdürüm )
    -Sevgilim yok.
    -Body yapıyorum (aslında buraya resim koyup 3 yıl sonraki halinde hortlatmak daha doğru olur ama söz 3 yıl sonra koyucam 2 halimi de )
    -8mbit netlimitsiz ttnet kullanıyorum. (superonline olabilir hortta :) )
    -Windows 7 kullanıyorum.
    -Boy 1.68cm kilo 62 kg
    -Cebimde supplement almak için biriktirmekte olduğum 70 liram var.,

Şimdilik bu kadar yeter her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız 3 yıl sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın

3 sene demişim ama 5 sene olmuş :)

-Yaş 26
    -Post 2241
    -Laptop yine aynı iyi dayandı :)
    -Telefon iphone 4s
    -Mezun oldum askere gittim biraz 1,5 sene özelde süründükten sonra şuan devlette kimyagerim.
    -Sevgilim hala yok :)
    -Bodye kesintili olarak devam. Before after koyacaktım da vazgeçtim. Belli bir süreden sonra pek değişme olmadığı için hep aynı :)
    -24 mbit ttnet kullanıyorum
    -Windows 7 de devam.
    -Boy 1.68cm kilo 65 idi ama Ramazandan dolayı 63 e düştüm yine.
    -Artık çalıştığım için para sıkıntımız yok çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

buyaz bisorun olmazsa evlenicem 3 yıl sonra norveçte olucam ve inş baba olurum.şuan fındık yiyorum
    iş arıyorum,stresten ölmek üzereyim sabahları 8 de yatıyorum akşam kalkıyorum hayatım altüst oldu
    nişanlımı çok özledim.

Norvec'te yasayan bir baba misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

1- 15 eylül pazartesi günü işe başlıyorum acaba ne kadar çalışacağım ?
    2- boy 1.77 kilo 66
    3- ev yok
    4- araba yok motor var
    5- önümüzde ki 3 sezon stsl'de kim şampiyon olacak ?
    6- türkiye 2016 avrupa şampiyonasına katılacak mı ?

2017 - 2018 gibi uplarım

Ne kadar calistin ? :D

Galatasaray - Besiktas sampiyon oldu

Katilmaz olaydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

1- 15 eylül pazartesi günü işe başlıyorum acaba ne kadar çalışacağım ?
    2- boy 1.77 kilo 66
    3- ev yok
    4- araba yok motor var
    5- önümüzde ki 3 sezon stsl'de kim şampiyon olacak ?
    6- türkiye 2016 avrupa şampiyonasına katılacak mı ?

2017 - 2018 gibi uplarım

Ne kadar calistin ? :D

Galatasaray - Besiktas sampiyon oldu

Katilmaz olaydi

vay be ne çabuk geçmiş 1 sene çalıştım o işte aynen katılmaz olaydık fener şampiyon olamadı boy kilo aynı

• quote:

quote:

buyaz bisorun olmazsa evlenicem 3 yıl sonra norveçte olucam ve inş baba olurum.şuan fındık yiyorum
    iş arıyorum,stresten ölmek üzereyim sabahları 8 de yatıyorum akşam kalkıyorum hayatım altüst oldu
    nişanlımı çok özledim.

Evet suan Norvec'te yasiyorum. 2 yasinda bir kizim var.

• quote:

quote:

quote:

nişanlımı çok özledim.

Evet suan Norvec'te yasiyorum. 2 yasinda bir kizim var.

norvecte durumlar nasıl ? iskandinav biri ile evlenmek nasıl ? 3 gün stockholmde kaldım merak ediyorum evlilik durumlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnckmk14

quote:

Orijinalden alıntı: hsnckmk14

Yaşım 19. Sevgilim yok, tabi 3 sene sonra ne olur Allah bilir. Lise sondayım Stajımın bitmesine 2 gün kaldı. Çok monoton geçen bi hayatım var. Bakalım üniverste değiştirecekmi bu monotonluğu.Tabi askerlikde kafamı kurcalıyor. Herşeyin hayırlısı. Umarım Dönüp baktığımda gülüp geçerim bu yazdıklarıma.

Yaşım 22. Sevgilim var. Üniversite bitti. Gayet sosyal geçen bi hayatım var. Askerlik Ağustos gibi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı oluyor gibi. Dönüp baktım, gülüp geçtim :) Vay bee..

Askerden de geldim. İş bakıyorum. Hala gülüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Keşke daha önce görseymişim bu konuyu, neyse artık.

Öncelikle, 2015 in ilk günlerinden geleceğe bi merhaba :)

Ardından, hayatta asla yapmamam gereken, her zaman başıma gelmesinden korktuğum bir durumu daha birkaç gün önce yapmış bulunuyorum. Fakat ben kendi irademe güveniyorum. İnşallah devamı olmayacak!

Yaş 20

Kilo 67-68 falandır

Anadolu Üni İng İşletme bölümünü bu yıl gecikmeli olarak kazandım. Şu an hazırlıktayım. İlk dönem finalleri var bir iki hafta sonra, bakalım atlatabilecek miyim. Hayırlısıyla şu hazırlığı başarılı bir şekilde bitirip bölümüme başlamak istiyorum.

Sevgilim yok şu an. Fakat gözüme kestirdiğim birkaç kız var. Pek bi umudum yok ama bakalım...

Apartta kalıyorum, internet leş fakat yemekleri fena değil. Şu sıralar planım seneye eve çıkmak.

Monster Tulpar T5 kullanıyorum. Muhtemelen bu değişmez

Sony Xperia Z3 Compact.

Cüzdanımda 5 lira param var sadece. Böyle pek olmazdı ama...

Mesaj sayım da 620 mi neydi.

Belki bu mesajım unutulanlar yapbozunun bir parçası olacak ama yine de yazdım, bekleyip göreceğiz. Zaten 2-3 yıla kim öle kim kala...

Henüz daha 4 ay oldu fakat dayanamadım girdim konuya

Öncelikle, o bahsettiğim durum bir daha olmadı bu geçen süre içinde, inşallah da olmayacak.

Yaş kilo aynı :D

İlk dönem finallerini atlattım, sırada asıl finaller ve eğer finallerde başarılı olursam hazırlık geçme sınavı var. 1 ay sonra kendimi sınav maratonu içinde bulacağım :( İnşallah atlatırım kalmadan etmeden...

Kız konusuna gelince, neden birkaç kız yazmışım bilmiyorum :D Tek bir kız vardı hep... Evet hala sevgilim yok, bu kızla da günlerdir tanışmaya çalışıyorum ama cesareti bi tıplayamadım :( Uzun zamandır içip içip sızıyorum bu kız yüzünden. Çok fena şekilde psikolojim dağılmış vaziyette. Ben bu kızdan hoşlanmıyorum, ben bu kıza deli gibi aşığım... Bakışıyoruz falan ama dur bakalım hayırlısı...

Apart devam, internet o zamankinden daha iyi. Yemekler de bir gün iyi bir gün kötü...

Pc telefon aynı devam

Cüzdanda 80 lira param var, normal sayılır. Azaldıkça çekiyorum karttan. İlk mesajı sanırım en züğürt zamanımda atmışım :D

Mesaj sayım da 1132 olması gerek, baya artmış... :))

Yine editlerim ben burayı ilerlerleyen zamanda :)

Oğlum bak sana bi not, sen bu kızı ayarlamazsan senin ben kalıbına tüküreyim. Kendini ne hallere soktun, hayatında müslüm gürses dinlememiş adamsın ama bağımlısı oldun çıktın. Kendine gelmen dileğiyle...

Çok aşığım ey forum :(

2016 kasımından selamlar.

Söz konusu konu bir daha olmadı, olmaması dileğiyle.

Boy kilo aynı yine.

O zamanlar hazırlıktan bahsediyormuşum, şimdi 2. sınıfım ve ilk dönem vizeler yeni geçti. Aynı zamanda bok gibi de geçti. Ortalamam 2.36 ydı 2. sınıfa başlayana kadar. Düşer o bu gidişle... Ha bi de work and travel mevzusu var. Ne olacak o iş hiiç belli değil.

Gelelim bir kez daha kız konusuna. İnsanoğlu nasıl bir varlıksa, geçmişte düşündüğü fikirleri ve yaşadığı duyguları zaman içinde büyük değişimler gösterebiliyor. Bahsi geçen kız için çok aşığım diye ağlayıp durmuşum geçmişte. İnsan çok aşık olsa illa bi çaba bi emek gösterir olsun diye. Nasıl bu kadar mal olabilmişim, aşık olduğumu düşünebilmişim hayret yani. Sadece aşık olduğumu sanıyormuşum meğer. Zaten itiraf etmek gerekirse, o dönem benim neden sevgilim yok moduydu. Sanki zorla birini sevmeye çalışıyordum. Saçma. Neden saçma? Aşk öyle bişey ki, hiç beklemediğin bi zamanda, beklemediğin bi yerden birden karşına biri çıkıyor ve daha sen ne olup bittiğini anlamadan bir de bakıyorsun ki günler aylar hatta yıllar geçmiş oluyor. Ben bu alıntıladığım mesajı yazdıktan yaklaşık 9 ay sonra biriyle tanıştım ve 8 aydır da sevgiliyiz. Aşkın ne olduğunu ben bu 8 ayda daha önce hiç bilmediğim şekliyle gördüm ve umuyorum ki daha çok uzun zamanlar da görmeye devam ederim. Tabi yine de hayırlısı diyelim...

Geçen sene eve çıkmıştım zaten, aynı evde bu yıl da devam... Seneye tek başıma ece çıkma planlarım var ama göreceğiz bakalım.

Pc aynı, telefon z3 compacttan note 5 e evrildi. Z3 compactı özlemiyorum desem yalan olur.

Cüzdanda 50 lira var. Bu cüzdandaki para miktarı muhabbetini niye başlatmışım şu an anlayamıyorum, gereksiz olmuş :D

Mesaj sayımı hatırlamıyorum, 1200 lü bişeyler.

Kendime en son yazdığım nota şöyle bi cevap verebilirim ki, kendime geldim

Daha birkaç saat önce 9 günlük birlikteliğimiz yine okuduğu memlekete gitmesiyle son buldu. Hafta sonundan hafta sonuna ancak görüşebiliyoruz. Kokusu burnumda tütüyor... Ooof of.

Çok özlüyorum ey forum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

yas 16 ,
    lise 2
    sevgili yok,sevilen kız var
    çok zor geçecek lise
    ps4 var ve bf4 var
    iphone5

hadi hayırlısı

Yaş 18
    Lise son
    Sevgili Yok ama sevgili gibi kız var :)
    Lise kolay geçti. Bu sene ygs lys var. Adam gibi çalışmadım gerizekalılıgım yüzünden. Bakalım insallah iyi yere girerim. Mezuna kalmak istemiyorum.
    Ps4 satmıştım yine aldım gelecek haftaya.
    iPhone 6 var.

• Üşengeçligim uzerim de herşeyi yazamayacam, istemedigin bir bolum mezunu olucaksin, gayet keyifsiz, manasız gecen bir hayat.. Ö ile devam mı diye sormak istemiyorum 2010 da sormustum ama artık işin boyutu büyüdü nişan vardır heralde. Kafan da ne iş yapacagina dair bir şey planladin mi, c5' i degistirip araba aldın mı? ZK - M işi ne oldu ?

• Forum da düzenle secenegi calismiyor,
    EYOBUS ya da Interrail yaptin mi ? ( Paraya kiyamayacagini ikimiz de biliyoruz dostum kiyip hayatini bir nebze olsa da yasadiysan şanslisin bir daha genç olamayacaksin )

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.