Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınıfımdaki kıza aşık oldum. iki gün sonra kızla tanıştım. konuştuk,buluştuk. ama o kız sınıftaki bir arkadaşla(arkadaşımla) çıkmaya başladı. şuan ikisiyle kankaymışız gibi takılıyorum. ama içten içe kızı seviyorum. ikisi yanımda el ele tutuşuyorlar. sarılıyorlar bense görmemezlikten gelip öylece yanlarında duruyorum. kızı gerçekten sevmiştim. aynı mahallede oturuyoruz. yani sevgili olsaydık işi çok rahat ciddiye götürebilirdim.

neyse artık olmadı. diksiyon ve ingilizce kurslarına yazıldım. heyecanlı birisiyim. özgüvenim düşük. diksiyon kursunda bu sorunumu çözeceğimi düşünüyorum. aynı zamanda kulüplere katıldım. tanışma toplantısına gittim. bilgisayar mühendisliği okuyan birisiyle tanıştım. telefonumu aldı. ama yazmadı hala. hafta sonu havalar iyi olursa pikniğe gideceğiz. bende onlarla takılacağım. farklı insanlarla arkadaş olmak istiyorum. çekingenliğimi yenmek istiyorum. kızlarla arkadaş olmak istiyorum. hatta sevgilimin olmasını istiyorum. ona sarılmak istiyorum. saçlarını okşamak istiyorum. sevgiye ihtiyacım var. beni seven arkadaşlara sahip oldum ama hiçbir kız beni sevmedi.

• XPHOS kullanıcısına yanıt
    Orijinalden alıntı: XPHOS

Orijinalden alıntı: XPHOS

yaş 20
    üniversite 2 ye geçiyorum
    palyaçoyum
    şuan bi kızla flört halindeyim adı gizem.
    müzikle uğrasıyorum.
    bir kitap yazıyorum daha 9. sayfadayım
    canım sıkılıyor evde kimse yok

Yaşım 21
    üniversite bitmek üzere 2 senelikti dgsye hazırlanıyorum
    şuan 4 kız ile flört halindeyim isimleri;Pelin,Fatma,Göksenin,Büşra.
    Müziği bıraktım kitaba devam sınavlar yüzünden pek ilerleyemesemde yazı dizilerim oldu.
    İsteğim üniversiteyi 4 senelik yapmak Tekstil mühendisi olarak
    1 sene sonraki kendime diyorumki kazanamassam eğer daha çok çalış!!
    Kazanırsam eğer yine 4 ayak üzerine düştün lan
    Evde kimse yok canım sıkılmıyor

Yaşım 24.
    Sigarayi bıraktım
    Hala yazıyorum bişeyler. Biri yarışmayı kazandım öyküm kitaba basilacak.
    Bahsettigim sınavı kazandim. Artık tekstil mühendisliği öğrencisiyim. Ama çok zor.
    Kimseyle flört etmiyorum. Derslerden ve işten kafamı kaldiramiyorum.
    Vay be...

Yaşım 27

Geçen 6 sene içerinde pek çok hatalarım oldu.

Dikey gecis sinavi yerine baska bir sınava (ygs lys) hazirlanabilirdim. Kendimi daha iyi tanıyıp sözel bir bölümde okuyabilirdim.

2012 yilinda mezun oldum 2014 e kadar laylaylom bir sekilde dgsye hazirlandim. 2014 de Namik Kemal Üniversitesini kazandım. Dikey gecisin yarari olmadi normal 4 senelik gibi oldu ve suan 4. senemdeyim 1 sene de uzadı.

Kendi başıma kitap çıkaramayacağımı anlayınca öykü yarışmasına katıldım onu kazanıp öyküm kitaba basıldı.

Kizlar konusunda sansim yaver gitmedi, o zamanki yazdığım isimlerin hicbirini hatirlamiyorum. Ciddi bir iliski hic düsünmemistim bu da üzücü bir detay. O mesaji girdikten 1 yıl sonra 2013te bir köpek sahiplendim hala benimle.
    Suan icin tek kaygim okul ve gelecek. Gecmise bakinca kendime acimaktan baska birsey yapamiyorum. Şarkıdaki gibi keşkelerle dolu bir yarının dünündeymişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 16 Ağustos 2024; 14:0:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

Malum sevgilimiz yok
    Erğenlik problemi sıkıntısı çekiyoruz bakalım nasıl kurtulcam??
    Sınavlarda son hafta hangi derslerden gececem acaba??
    Bu sene son sene bakalım ygs-lys de neler olacak.
    Hedefledigim gibi oz güven patlaması olacak mı:)
    Hedefimdeki kızla baloya gidebilecekmiyim??
    Yaş17
    Boy 1.65
    Kilo 50-55 civarı
    görüşmek üzere 2017 deki Doğuş :)

Artık sevgilimiz var şükür ki karşılıklı duygular

Ergenlik problemleri düzelsede hala çekiyoz

Bütün derslerden geçtik

1 sene mezuna kalarak iç mimarlığı kazandık şuan 2 sınıftayım.

Kendime güvenim dahada arttı tabiki biraz genede çekinmesler olsada.

O kızı salladım iyikide sallamışım

Yaş oldu 20

Boy 1.68 sabitlendi ağzına

Kilo 63

Ünv bitene kadar nasıl bi gelişme gösterecem bakalım istediğim gibi bi işe girebilecekmiyim.

Şuan ki sevgilimle aramız güzel inşallah böyle devam eder bakalım neler olacak.

Ergenlik peşimizi bırakack mı??

Bu sene yazın ehliyeti almayı planlıyorum bakalım neler olacak

• Kaybetmeye devam.

Yarın birileri mi doğmuş ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Yazalım bakalım.

Vize haftası geldi çattı hala yatıyorum ilk dönemden 4 tane dersten kaldım. Bu dönem okula neredeyse hiç gitmedim sınıftan kimseyle muhabbetim yok bol bol lol oynuyorum okuldan ve bölümden pek hoşnut değilim boş bi yaşam sürüyorum henüz işe girmedim ama bulabilirsem part time bi iş lazım. Sürekli uyuyorum zamanımı çok boş harcıyorum sevgilim yok asosyalliğin dibine vurmuş sayılırım 2. senem ve hala yurtta kalıyorum.Lindsey Stirling dinliyorum ve bunun değişeceğini sanmıyorum.

Şimdilik bu kadar 3 sene sonra olurda ölmezsek uplarım.

Edit : 7. sayfanın en üst postu ve birde ss ekliyorum kendi profilim için.

8 gün sonra tam 3 yıl olacak.

3 yıl önce okulu o kadar boşladım ki şuan son sınıf olmama rağmen bitiremiyorum. 1,5-2 yıl uzadı okul. Uzasın o önemli değil benim için. Okul konusunda düşüncelerim pek değişmedi,hala tam olarak sevmiyorum ne bölümü ne okulu. İşe başladım, neredeyse 2,5 yıldır çalışıyorum. Evden para almayı çok uzun zaman önce kestim. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum şuan durum tam olarak bu. Şuan çalıştığım yerin en eski personeli benim,saati 6dan alıyorum. Çok güzel arkadaşlar çok güzel dostlar kazandım. Hatta bir ara Tuğçe girdi çıktı hayatıma ki o da hatır sayesinde olmuştu. Ayrıntılar birazdan okumaya devam et. 3 yıldır aynı evde kalıyorum ve seneye Yaren yada Alperen'i yanıma alabilirsem eğer bu evde kalmaya devam ederim. Hoş gerçi onlar gelmese de ben yine de bu evde kalırım sanırım. Lindsey Stirling dinlemeye devam. Bu aralar rap'e sarmış durumdayım. Sagopa Kajmer'i zaten dinlerdim,diğerlerini de dinlemeye başladım. İnstaya story atıyorum devamlı,hoşuma giden rap sözlerini paylaşıyorum. Aynı zamanda bunları telefona da kaydediyorum. Telefon demişken General Mobile 4g var şuan. 2 yıl olmuştur herhalde kullanmaya başlayalı. Şuan memnunum sıkıntım yok. Şuan bu postu attığım bilgisayarım da aynı. Hala Hp-650 kullanıyorum. 5 yıl oldu ama hala taş gibi. 3 sene sonra upladığımda da bu pc hala benimle olur sanırım.

Tuğçe ile kısa bi flört dönemi oldu fakat sevgili aşamasına geçemeden arkadaş kalmaya karar verdim. Yalnızlıktan sıkıldığımı farkettim,sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım var ama karı kız peşinde koşacak vaktim yok. Sanırım ayağıma gelsinler istiyorum. Bir ara spora başlamıştım ama yine zamanın olmamasından,zaman ayıramamaktan yakınıp bıraktım. 10 saat mesai yapıyorum. 7-8 saatim de uyuyarak geçiyor ki bazen daha fazla. Geri kalan zaman da bazen okul,bazen arkadaşlarla geçiyor. Kendime vakit ayıramadığımı düşünüyorum. Bundan yaklaşık 6,5 ay önce 4 Ekimde diş teli taktırdım. Taksidini de kendim ödüyorum. Hatta haftaya bugün randevum var. 300 kağıt bayılıcaz yine. Bir sonraki uplamada muhtemelen tellerden kurtulmuş olur,askere gidip gelmiş yada askerde olurum.

Şuan hayatımı özetlemiş durumdayım sanırım. Genel olarak iş üzerine kurulu hayatım. Ucundan kıyısından okula yer veriyorum. Genel olarak üzerimdeki baskı ve stres hep okuldan kaynaklı. Sorumluluk duygusu ağır geliyor. Ne demiş Hidra;
    "Bu 21'lik hayat yolculuğuma bir şarkılık mola,
    doğdu sorumluluk duygularım hayat girdi zora"

Eğer olur da ölmezsek 3 yıl sonraki ben ile görüşmek üzere..

Adettendir yine bi ekran görüntüsü atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 21 Mart 2018; 17:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 22. Üniversite 2. sınıf. iPhone 4. 74 kiloyum. 3 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş 23. Üniversite 3. sınıf. Nokia E71. 72 kiloyum. 2 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Olum çok hızlı büyüyorum ya :(.Yaş 24. Üniversite 4. sınıf. iPhone 5. 75 kiloyum. 1 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş hala 24 :) . General Mobile Discovery. Finaller nasıl geçecek bi haberim :/ Bir kısmı geçti gitti. Hayırlısı kısmet. (:

Yas hala 24, telefon hala ayni :) . O finaller gecti son 6 finale geldim. Bu finalleri de atlatirsam mezun oluyorum. Bakalim nasil gececek her seyin hayirlisi.

Finalleri atlattım, mezun oldum.

İşe girdim 6. haftaya başlayacağım. Günlük niyetine kullanıyorum burayı resmen

Hala aynı firmada çalışıyorum. 7. ay bitti takılıyoruz bakalım. Hayat neler gösterecek :)

Yas 26 bitecek neredeyse. Isteki 2. yilima yaklasiyorum. 74 kiloyum telefon da Samsung Galaxy S6. Evlilik hazirliklari var Hayirlisi Allahtan

Aynı firmaya devam :) 3. yıl bitecek 1 ay sonra, kilom 74 telefonum Samsung Galaxy S6. Evlendim. Hayırlısı yine Allahtan

Alıntıları Göster
    Yas 29 bitti hey gidi yillar :) 4. yil bitti 5'e girdik. Kilom da 84ten 76ya dustum hedefim 73. Telefonum hala Samsung Galaxy S6. Evliligimide de 1.5 yil oldu. Hayirlisi yine yeniden Allahtan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

quote:

quote:

[size=3]Sene 2014

yaş 17
    lise 3e geçtim.
    telefon i3g.
    saçlar her zamanki gibi uzun ve kestirmeyi düşünüyorum.
    3 senelik külüstür pc ile takılıyorum.
    n.a adlı bır kız ıle cıkıyorum
    mesaj sayım 411.

burayı 3 sene sonra güncellediğimde çok farklı şeyler olur inş

[size=3]Sene 2015

ygs-lysye 2. kez girdim bu sefer oldu gibi biraz..
    yaş 20
    telefon i6
    saçlar kısa ve waxlı
    bilgisayarı bu sene değiştim r9 280ler falan
    freestayle takılıyorum ama eskiden mutlu oldugum gunlerı ozledım..
    geçen sene sigaraya başladım. 2014 ocak
    bir çok yeni zevk keşfettim

3 sene içinde kazandığım ve kaybettiğim çok şey oldu. 2018de güzel şeyler bekliyorum. muhtemelen askere doğru yol almış olurum 2018 mesajını yazarken

sırada 2018 var hadi bakalım

konuyu hortlatmak gibi olacak ama yapcak bir şey yok

2015ten beri aynı telefonlayım iphone 6.
    inşallah bu sene iphone 8 çıkacak da alacağız. komple ekran yapacaklar falan dıyorlar bakalım 3 sene sonra neler göreceğiz.
    üniversite bitti 1 hafta sonra yaz okuluna başlayacağım 2 dersim var alttan onları temizlicez.
    09.11.2016 22:40'ta sigarayı bıraktım. elektronik sigaraya başladım.
    pico kit ile devam ediyorum seneye büyük ihtimal bırakırım.
    aile hala bilmiyo
    13 senedir aynı arabaya biniyoruz. inşallah 2 sene içinde değişiriz.
    en önemlisi hala bir gelin adayı bulamadım
    kalıcı bir işte bulamadık.

2012de ayrıldığım, 2015te kısa bir süre barıştığım sevgilim vardı. hala içimde kaldı. 2018de unutmak dileğiyle.
    görüşürüz...

Alıntıları Göster
    12 Ekim 2017'de sinüzit ameliyatı oldum. Aşırı başarılı geçtiği söylenemez ancak 2017 temmuz-ağustostan beri burnum akıyor.
    20 Haziran 2018de Tip 1 şeker hastalığına yakalandım. Günde 4 sefer insülin kullanıyorum. Yemek saatlerim düzenli ve her şeyi istediğim gibi yiyemiyorum. Açıkcası 3 sene sonrasını göremiyorum
    Okulu bitirdikten sonra F.S.K. adlı arkadaşımla beraber dgs kursuna yazıldık. Birbirimizi gazlayarak günde 6 7 saatlere kadar ders çalıştık. Hastalık yüzünden sınava 1 ay kala gözlerim net görmüyordu o yüzden hayallerime pek ulaşamadım.
    Hedefim dgs ile bilgisayar mühendisliğini kazanmaktı ama omüde bilgisayar öğretmenliğini kazandım. Arkadaşım mimarlık istiyordu, kazanamadı.
    Elektronik sigarayı komple bıraktım.
    Telefonu 2018 şubat gibi değiştim. 7 plus
    Arabayı hala değişmedik, okulu kazandığımı öğrenince tüp taktırdım.
    Kısmetse seneye ev almayı düşünüyoruz. Doğduğumdan beri yaşadığım evden taşınmak istiyorum.
    Saçlarıma yine özen gösteriyorum ama çok uzun değil.
    Kız arkadaş yönünden şansım yüzüme gülmedi. Herhalde 2014te beraber olduğum kız arkadaşımın ahını aldık...
    1 Yıldır ona karşı açılmayı düşünüyorum ancak hep düşünmekle kaldım.
    Sinüzit ameliyatı olduğumda beni ziyarete gelmeyen 15 senelik arkadaşımla bir daha görüşmedim.
    2012de ayrıldığım, 2015te kısa süreliğine barıştığım sevgilim vardı. Ufakta olsa içimdeydi ancak artık kalmadı.
    Babam ve akrabaları tarafından sürekli kırgınlık yaşadım. 2 ay önce akrabalar ile uzun bir süre görüşmeme kararı aldım.
    Bilgisayarıma 2 sene önce asus 1060, geçen sene aoc monitör aldım. Kısmetse yeni eve geçince ufak çaplı upgrade düşünüyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 2014te yazarken öylesine yazmıştım ve böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Geçmişte yazdıklarımı okudukça o günlere geri döndüm diyebilirim. Konu sahibine teşekkürlerimi iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 5 Kasım 2018; 13:0:25 >

• Konu içi arama nasıl yapılıyordu eskiden sağ üst taraftaydı şu an bulamadım merak ettim konuda mesajım var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

Yaşım 13
    Samsung S3353 üm var
    PS3 ve 10 oyunum var
    Google Chrome kullaniyorum
    Gta San Andreas Multiplayer oynuyorum
    pawno kodlama ögrenmeye calisiyorum
    1 tane sevgilim var ama onu sevmiyorum
    pentium d işlemcili 2005 model bilgisayarim var
    ipod touch 4. Nesil 5.0.1 Jb li bakalim 3 sene sona neler olacak :D
    edit:boyum 1.69 kilom 68
    edit2:Herkesin Sağlığı Yerinde.
    6 yıldan sonra gelen edit. Öncelikle dümdüz malmışım onu fark ettim. O günden bugüne çok bi şey değişmedi. Bilgisayar Mühendisi olma yolunda ilerliyorum o yaştan belliymiş sanırım kodlama öğrenmeye çalışıyormuşum. Boy 181 kilo da 92 oldu. Hala herkes iyi. Şimdi başka bir kız arkadaşım var gerçekten sevdiğim. Bunu yazdığım günü dün gibi hatırlıyorum. 6 sene sonra tekrar görüşmek üzere dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

yaş 22 hala sınava hazırlanıyorum vay arkadaş

bakalım 3 yıl sonra durumumuz ne olcak

vay be o yıl sınavı kazandım hatta şu an 3.sınıftayım

Alıntıları Göster
    hala okul bitmedi 7. yılımdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

Lise bitiyor, YGS puan 390, LYS'ye pek çalışamadım,
    beni neler beklediğini henüz bilmiyorum. Hayatım monoton ama mutluyum.
    Şu aralar body'e sardım bakalım ne hale geleceğiz. 1.75 boy 70 kilo.
    İyi bir üniversite, iyi bir bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
    Hedeflerim, hayallerim, umutlarım var.
    (Son olarak kız arkadaşım yok )
    Bakalım neler değişmiş olacak ileride tekrar baktığımda.

Yaş 20 oldu 2 ay sonra 21 olacak.
    Lise bitti, mekatronik müh 2. sınıf. Dersler vasat. Bakalım düzelecek mi...
    176 Boy 65 Kilo.
    Body'e başladım yağlar kasa dönüştü ama geçen sene tekrar bıraktım, tekrar başlamayı düşünüyorum.
    O zamanlar yanaklardaki yağlardan sıkıntılıydım, eridi gitti tipimden memnun, özgüvenim yerinde.
    Sakallar o zaman hiç yoktu, geç de olsa çene belirgin yanaklar da hafiften tüylenmeye başladık.
    Diş telleri var 10 Aydır, yaza doğru kurtuluruz, bakalım upladığımda dişler ne durumda olacak.
    Kız konusuna gelince, aradan 2 kız geçti ama uzun vadeli düzenli bi ilişki elde edemedim.

Alıntıları Göster
    Eski fotoğraflara bakarken akla gelen hatıra konusu, uplayalım bakalım.
    Yaş 24 yine 2 ay sonra 25 olacak. Sanırım zamanın çok hızlı aktığı yıllara giriş yaptım.
    Bu gün üniversitedeki son büt de açıklandı, 5,5 yılın ardından üniversiteden mezun oldum. Artık mekatronik mühendisiyim.
    Mezun olmaktan beklentim daha fazlaydı ama bunun mutluluğu yerine karamsarlığı var üzerimde, ülkedeki işsizlik problemleri malum.
    Yüksek lisans yapmayı düşünmüyorum.
    2,5 ay çalıştığım bir start up firmasından vaadedilenleri alamadım, yazayım da 4 sene sonra hatırlar tekrar söverim.
    Bedelli askerlik denk gelmedi, askere gitmek veya iş aramak konusunda kararsızım.
    Öğrencilik hayatının da getirdiği düzensiz beslenme ve düzensiz hayat döngüsü nedeniyle 80 kilo oldum. (boy 177, artık uzamıyor.)
    15 Kilo almışım, 4 sene sonrasına not: Umarım kendime çeki düzen verir ve en az bir 10 kilo vermiş olurum.
    Diş teli taktırdığımı bile unutmuşum, dişlerimden çok memnun sayılmam, şekil olarak düzgün ama dolgusuz, kanalsız diş kalmadı.
    Kız konusu; 4 yıl önceki şansızlık devam ediyor, gerçekten ciddi ve uzun vadeli düşünebileceğim kimse çıkmadı karşıma.
    Yukarıdan okuduğum kadarıyla sakal konusunda dertliymişim ergen zamanlar (:
    Kirli sakal bırakabiliyorum artık, belki biraz daha sıklaşır.
    4 yıl sonraki up için tek merak ettiğim konu sanırım iş konusu. Bakalım...

• Böyle konuları upluyorsunuz yakasım geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

3 sene değil 4 ay sonra bakalım girecekmiyim üniversiteye
    vay be 7 yıl olmuş. bu mesajdan 3 yıl sonra 2 yıllık okudum hemen ardından dgs ile Marmara üniversitesi iç mimarlık bölümünü kazandım. 3 ay sonra mezun oluyorum. Ama hala kız arkadaşım olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Hey selam!

Öncelikle iyisindir umarım. 2015 de çektiğin bazı sıkıntıların sonuca ulaştığını görmüş olmanı diliyorum. 4. sınıf bitti 5 e uzadı okul. Bitirmişsindir umarım daha fazla uzamadan :p
    Hesaplarıma göre ya askere gidiceksin yada dönmüş olcaksın. İnşallah kısa dönem yakın yerlerden biyere çıkar.
    10 aylık bir ilişkin var. O zamanlar baya yol katetmiş olursunuz. Evlencek misiniz len Güzel yüzük al zevkli birisin sen
    Karakalem resim çiziyorum. Hatta bugun ona özel profil açtm instagramda. 1k ya yakın takipçi var. 3 yıla artık ordan bakarız farka nasıl ilerlemişim :)
    Dil kursu için yurtdışına çıkmak istiyordun umarım halledersin onu. 1997 model sarı renk corsa arabam var. Naptın onu?

Bu arada Ecem'e sor bakayım bu yazı hatırlıyor mu? Pek görüşemedik çok özledik tam görüşcez derken iptal oldu okul başlıyor derken açılış ertelendi. Kısaca cenabet bi yazı ibizim açımızdan. O zaman bunu okuduğunda belki şuanki yerimde olmak isticeksin. Umarım istemezsin hayatın şuankinden daha güzel olur. Yanındakini de öp benim için. Biliyorum birlikte okuyorsunuz :))
    Okul 8. sınıfta bitti Böyle bir uzatma olamaz.
    Askerden yeni geldim. İlişkim devam ediyor 5 yıllık olduk artık adını koyma zamanı geldi. Yüzük alamadık daha :D

Karakalemi bıraktım sayılır bayadır çizmiyorum keşke devam etseydim ilerlemiş olurdum. Yurtdışı işi yalan oldu okul çok uzadığı için geç kaldım biraz. Sterlin fena arttı.

Sarı civcivimi geçen yıl sattık maalesef. Güzel anılarımız vardı o arabada.
    Ecem'e bu yazıyı gösterdim çok şaşırdı gözleri doldu. Bir dahaki okuduğumuzda büyük ihtimal evlenmiş oluruz

Şuan iş arıyorum 2 aydır arayan soran yok. İşi gücü halledip evlenmek lazım. Umarım sevdiklerin yanında olur. Hoşçakal!

• quote:

Orijinalden alıntı: Healthliker

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 18
    Bilgisayar Programcılığı okuyorum
    Okulu bitirince bir şekilde egitimimi devam ettirmek için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum hedef : rusya
    Beşiktaş desen durumu vahim dün 4 yedik
    1 aydır iddaa dan tek maçtan yatıyorum kaçırdıgım para 200 TL civarı
    Face kullanmıyorum
    6700 ile yola devam
    Hp pavilion dv5 1230 et diz üstü sahibiyim
    8mbit e geçtigimden beri torrentin ebesini sömürdüm iyiki varsın torrent !

o günden bu güne oldu yaş 19 10 gün sonra 20 yiz
    Bilgisayar programcılıgı 2.sınıfta çaktım
    Rusyaya gitme işi yalan dolan hele burda bitirelimde açıktan devam ederim inşallah.
    Beşiktaş o günden bu güne daha da battı..
    İddaa yı oynamıyorum aklıma bile gelmiyor..
    Tabularımı yıktım face kullanıyorum
    6700 bozuldu şu an elimde takoz var ama şarjı iyi gidiyor..
    Laptop aynı..

Gelecek senelerde görüşmek üzere

Yaş oldu 21
    Bilgisayar bölümü bitti artık önümüzde ki maçlara bakiciz
    Açık Öğretime başlıyacağım..
    Yarın sezonun ilk maçına Beşiktaş - Trabzonspor a takımımı desteklemeye gidiyorum.Güzel bir sezon olur umarım.
    Hala yeni bir telefon alamadım takoz nokia duruyor elimde
    5 aydır body building yapıyorum devamı gelir umarım.

Yaş 22 :)
    Nihayet bölümümle ilgili bir iş bulabildim
    Açık Öğretim 3.Sınıfta kaldım
    Vucut geliştirmeyi salaklık edip bıraktım fakat geri başlayacağım
    Beşiktaş lider umarım böyle de devam ettirir
    Telefon değişti Allah kimseye vermesin dediğim Turkcell Maxiplus 5 kullanıyorum 1 senedir acilen değiştirmeliyim.

Geldi yaş 23'e
    Daha profesyonel bir yerde iş buldum fakat hiç mutlu değilim daha iyi yerlerde olmak istiyorum.
    Açıköğretim ise ilginç bir şekilde hala bitmiyor alttan derslerim var bitirip askerliği de aradan çıkartsam iyi olacak.
    3 yıldır stadımız olmamasına rağmen bu sene bir başka Beşiktaş'm maşallah :)
    İmkan olsada Body'e yeniden başlasam..
    Asus x550jx ve iphone 5s sahibiyim hiç değilse teknoloji konusunda bir level atlamışım

Olduk mu sana 25..
    Açık öğretim bitmiyordu ha bitti, ha bitecekti derken aha bitirdik.
    Yaklaşık 20 gün sonra askerlik başlıyor..
    O gönderinin üstüne bir kere daha şampiyon olduk
    Pc ve telefon da değişme yok
    Gelince umarım daha bol paralı bir işim olur..

Alıntıları Göster
    yaş 28
    okul, askerlik artık çooook geride kaldı.
    evlendim.
    beşiktaş bir öyle, bir böyle yarın derbide göreceğiz, sergen hocaya güven tam
    2020 yılında daha ilk üç ayda ülkecek çok zor zamanlar geçirdik.
    pc aynı, telefon iphone 7 ' e geçildi.
    iş olarak tam istediğim yerdeyim artık darısı daha çok kendini geliştirmeye ve hayatın ne getireceğine bağlı.
    umarım ileriden dönüp bu yazıya baktığımda kayıplarım az, kazancım bol olur. bol şans !

• Heyea kullanıcısına yanıt

3 yılı geçmiş bir şekilde güncelleyeyim bari. Okul bir şekilde bitti, okul bitmeye yakınken de çalışıyordum ama sonradan pandemi patlayınca hem mekan kapandı, hem kardeşimin okulu kapanınca evi boşaltıp aile yanına döndüm. Askere gitmek için tecili bozdurup askerliğin gelmesini bekledim. 383. dönem haziran celbi olarak Gelibolu'da yaptım. Yazıcıydım, kısmen rahattı. 7 Aralık'ta bitirdim döndüm, 25 gündür evdeyim. Ufak bir iş arama sürecinden sonra kpss çalışıp memur olmaya karar verdim. 7 aylık bir sürem var, ikinci bir askerlik dönemine sokuyorum kendimi. Her gün minimum 6 saat ders çalışmaya çalışıyorum. Sürekli evdeyim, yapacak başka hiçbir şeyim yok ve memurluğu tek çıkış kapısı olarak görüyorum. Bursa'ya taşındık, Eskişehir hayatı bitti, artık Bursa'dayım. 13 Haziran 2018'de Xiaomi Mi Note 3 almıştım, hala onu kullanıyorum. Bilgisayarım hala aynı.  3 sene sonra yine bu bilgisayar ile olabilirim buna inanıyorum.   Başka değinecek pek bir şeyim yok aslında. 3 yıl sonra, 2025'e girerken memur halimle, belki de evli olarak tekrardan güncellerim. Bir de SS bırakayım şuraya.

• Beyin Premium kullanıcısına yanıt

Yaş 32

24 yaşımda evlendim kendi işimi kurdum

8 yaşında aslanlar gibi bir evladım var

Pandemiden sonra Tiny house'da yaşamaya karar verdik doğal yaşam kovalıyoruz

İyi sayılabilecek bir yaşantımız var şükür.

Telefon ip15

Araba reanult modus

Motosiklet suzuki GSR600+PCX

Liseyi açıktan bitirdim

Hayat devam ediyor bir şekilde 2 kere battım eşim hep yanımdaydı ve en büyük destekçimdi.

Şimdilik bu kadar :)

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Yaş 26

Üni bitti , çalışma hayatı başladı.

Önceki 2 mesajımda bahsettiğim kızla yıllardan beri sevgiliyiz, nasipse ciddi düşünüyoruz. Ailesi önümüzde ki engel.

Pek iyi bir yere giremedim üniversitede ama en azından şuan güzel gelirli bir işim var.

Ps4 felan fasa fiso boş işler maalesef.

Ip 13 Pro kullanıyorum..

-----------------------------------------------------

Babanın durumu ne oldu?

Ailesi ikna olabildi mi sonunda ? Evlendiniz mi ? Nerede yaşıyorsunuz ?

Arabanı değiştirdin mi ? Arabayla herhangi bir kaza yaşadın mı ?

Şuan yaptığın işine devam ediyor musun? Eğer ediyorsan güzel bir para kazanmışsındır inş...

Abin yurtdışında döndü mü , TR ye dönmeyi düşünüyorlar şuan.

Arkadaşlarından bağını kopardığın oldu mu? Hep 1 tane evin hayalini kuruyordun, alabildin mi?

Hayatından memnun musun?

Görüşmek üzere, sevdiklerinle sağlıcakla kal  

• Healthliker H kullanıcısına yanıt

Yaş 32 olacak temmuz ayında.

Okul geride kaldı dedik, kaşındık yüksek lisansa başladık. İnşallah biter.  

Evliliğin üstüne ellerinizden öper, bir evladım oldu.

Beşiktaş kalbimizde fakat eskisi gibi takiplemiyorum. Gamer oldum çıktım.  

Hala bir araba alamadım.. Umarım bu mesajı yeniden gördüğümde ya da yeni yanıt yazdığımda sahibi olabilirim.  

İçime sinecek bir gaming cihaz aldım ve Iphone 14 e geçtim.

İş devam, daha iyi bir pozisyon, kazanç neden olmasın.  

Kendime ve sizlere bol kazanç, bol sağlık ve huzur diliyorum.

• Memur olduk, evlendik, baba olacağız hayırlısıyla  

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.