Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kız:yok
    Şu an sayı ve kesir problemleri çözüyorum...
    Devrim'i elde edebilecek miyim?
    Bakalım konu dışında 1 haftadır kar muhabbeti dönuyor(5-7/8 Ocak '15)
    Kaç cm tuttu bizim oraya ve tatil olduysa okullar kaç gün oldu(istatistik amaçlı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Ehehe ÖSS'ye gireceğim. yusufyusuf.gif n'olacak bakalım göreceğiz.
    Sevgilim şu an için yok bakarız duruma göre.
    Eeh gitarda da çalışıyoruz harıl harıl bakalım n'olacak 3 sene sonra grubumuz falan.
    Şu an için tek istediğim teknolojik ürün ; iPhone 3Gs
    3 sene sonra neler olacak merak ediyorum.

Kendi evime çıktım, artık arabam var, (2012 Civic), Gibson Les Paul aldım kendime, hiç bir zaman 3Gs'im olmadı ama 4S'im var şimdi. Biraz oluyor sevgilimden ayrılalı, onun dışında hayat güzel gibi. Bakalım kaç kiloya düşebileceğim. (1.83 - 83KG)

Kilom aynı kaldı, sakal neyin bıraktım daha iyi oldu. O mesajı yazdıktan kısa bir süre sonra şimdiki hanımefendiyle tanıştım, nereye kadar gideceğiz bakalım bilmiyorum.

Araba değişti, 2013 Cee'd aldım ama işler düzgün giderse yazın çocukluk hayalime kavuşabilirim, olmazsa da sağlık olsun.

Ankaradayım, istediğim üniversitedeyim ama belki bu sene değiştirebilirim bilmiyorum, hala çok rahatım, hatta zamanla arttı rahatlığım, pek canımı sıkmayı sevmiyorum hala bir şeylere.

O 4S şu an bilgisayarıma bağlı şarj oluyor. Geçen süre içerisinde maddi ve manevi olarak sanırım her istediğimi elde ettim, zaten pek bir şeyde gözüm yok.

Hala aynı arkadaşlarım var, çok da iyi insanlar tanıdım. 3 sene sonra tekrar görüşürüz madem.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

yaş 20
    üniversite 2 ye geçiyorum
    palyaçoyum
    şuan bi kızla flört halindeyim adı gizem.
    müzikle uğrasıyorum.
    bir kitap yazıyorum daha 9. sayfadayım
    canım sıkılıyor evde kimse yok

Yaşım 21
    üniversite bitmek üzere 2 senelikti dgsye hazırlanıyorum
    şuan 4 kız ile flört halindeyim isimleri;Pelin,Fatma,Göksenin,Büşra.
    Müziği bıraktım kitaba devam sınavlar yüzünden pek ilerleyemesemde yazı dizilerim oldu.
    İsteğim üniversiteyi 4 senelik yapmak Tekstil mühendisi olarak
    1 sene sonraki kendime diyorumki kazanamassam eğer daha çok çalış!!
    Kazanırsam eğer yine 4 ayak üzerine düştün lan
    Evde kimse yok canım sıkılmıyor

Yaşım 24.
    Sigarayi bıraktım
    Hala yazıyorum bişeyler. Biri yarışmayı kazandım öyküm kitaba basilacak.
    Bahsettigim sınavı kazandim. Artık tekstil mühendisliği öğrencisiyim. Ama çok zor.
    Kimseyle flört etmiyorum. Derslerden ve işten kafamı kaldiramiyorum.
    Vay be...

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnckmk14

Yaşım 19. Sevgilim yok, tabi 3 sene sonra ne olur Allah bilir. Lise sondayım Stajımın bitmesine 2 gün kaldı. Çok monoton geçen bi hayatım var. Bakalım üniverste değiştirecekmi bu monotonluğu.Tabi askerlikde kafamı kurcalıyor. Herşeyin hayırlısı. Umarım Dönüp baktığımda gülüp geçerim bu yazdıklarıma.

Yaşım 22. Sevgilim var. Üniversite bitti. Gayet sosyal geçen bi hayatım var. Askerlik Ağustos gibi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı oluyor gibi. Dönüp baktım, gülüp geçtim :) Vay bee..

• Hayırlısı 3 yıla artık ne olacaksa...
    Hayatımdan memnun sayılırım.Notlarım pek de iyi değil.Neyse ki en iyi arkadaşım diyebileceğim 5-6 kişi var.Asosyal değilim sosyal bir yaşamım var.Hedefim Ege Üniversitesi.Şu anki tefonum Galaxy Ace 2.Kim bilir neler çıkar 3 yıla.1.70 boyunda 63 kiloyum.3 yıla uplıycam.

• ODTU fizik te oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşündümde yıllar geçsede ben yine her şey aynı olur zaten ne zaman işler yoluna girdi ki bir kaç yıl sonra girsin

• Ygsye 1.5 ay var tek derdim iü veya marmara tarih hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 24 Ocak 2015; 18:49:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 seneye (2018-9) hangi üniversiteyi kazanıcan keko. Şuan okul bok gibi,1 dönem daha bitti alışıcaksın. En son çilek vardı,unutabildin mi,yenisi var mı ? Ve yakın arkadaşlarınla durumun nasıl,konuşabiliyor musun hala? şuan hiçbir şey yolunda değil,bir şeylerin olmasını bekliyorsun ama olması için hiçbir çaba sarfetmiyorsun. Eğer beklediklerin gerçekleşirse bravo. D-Y-M-Z ile aran soğuk ve bu böyle gidecek gibi,oğuzhan ise hala satmadı. Ve countryball çiziyorsan hala,işi ilerlettin mi,internet üzerinde farklı hobi edindin mi ?

CS'de knife düşürebildin mi .d

Biri uplarsa 3*4 sene sonra çok mutlu olurum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ans Destroyer

Lise 3
    Telefon: S5603
    PC: Athlon x2 250 HD5670 4gb ddr3 500gb hdd - değişmicek gibi
    21 aralığı atlakttık
    okulda mal mal espiriler yaptılar biri wc de düştü
    edebiyatan 29 altım
    prison break 4. bölümdeyim 1.sezon
    bahçede kedi buldum peynir felan verdim
    kamber ados dinliyorum
    galaxy ace 2 alacağım düşünüyorum
    151 twitim var
    4 yada 5 gündür yağmur yağıyor ADANA

Toplam 368 mesaj atmışsınız.
    224 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 1.64 mesaj atmışsınız.

3 Yıl sonra görüşme üzere

Merhaba kardeş

Üni 1
    Pc değişti laptop aldım
    wc de düşen çocuğu hala hatırlıyorum
    kamber ados dinliyorum nedir ya
    note 4 var şimdi
    1150 twitim var

vay be bu konuyu unutmamak için masama kağıt yapıştırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arka Destroyer -- 6 Mart 2015; 17:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

quote:

Lise son siniftayım okuluma sovuyorum acaba ozleyecekmiyim
    İtü elektronik istiyorum acaba kazanabilecekmiyim
    Elimde iPod 3. Nesil var
    Telefonum n73
    Kiz arkadasım yok
    Cüzdanımda 50 lira var
    Kendime not: Eger bunu 2-3 sene sonra okursan eğer lise arkadaşlarından koptuysan teker teker ara, can ve berkayi unutma birde selay var tabii..
    Namık, bağdagül, emel 'e sevgilerini ilet , diğerlerlerini de Ara hal hatır sor (halo,nursen,Şenol,fatma,İsmail)

lise bitti, final dershanesindeyim. okulumu özledim sayılır ama öğretmenleri değil ortamı.
    hala itü elektronik istiyorum
    ipodla galaxy s'i 15.07.2011de çaldırdım nokia 1600 kullanıyorum
    kiz arkadaşım hala yok.
    cüzdanımda 100 lira, zulada 100 lira ve platinum kredi kartım var.
    gram altın fiyatı:93
    lise arkadaşlarımla bağımı koparmamaya çalışıyorum. canla ve berkayla görüşüyorum, selay için durum aynı

kendime not2: berna g. k. ve beyza a. ne durumda bi ara sor, olmadı malum yerden konuş. can, berkay, selay durumlarına devam. lise arkadaşlarını ara sor. yurtdışı planı yap kendine, ingilizcenin yanına ispanyolcayı eklemeye çalış.
    mesaj sayım:52

Vay be görünce şaşırdım ama hedeflerime ulaşmışık baya baya

Üniversite 2.5. Sınıfım intibak sonrası 11 dersim var alttan acaba ne kadar sürecek okul meselesi
    Itü kontrole evirdim tercihimi şimdi arkadaş edinip derslere alışmaya çalışıyorum, deniz Yıldırım güç elektroniği, taşdemir aşan elektromekanik enerji dönüşümü, müjde güzelkaya geribeslemeli alıyorum bakalım ilerde ne olacak.

Geçen hafta s3ümü bırakıp lg g3 aldım şuan mesajı ipad air ile yazıyorum
    Kız arkadaş konusu muallak
    Cüzdanımda 400 lira civarında para var sanırım yıllar geçtikçe zenginleşiyorum
    Gram altın fiyatı 90.1 taa ilk mesajım zamanında aldığım altınlarda devam ediyorum 96.4 den almıştım
    Kubi umur( görürseniz bi selam edin çakallar ) s-b-y-i panpalarımla görüşüyoruz haftada bir bağları koparmamak lazım ama kubi bugün sayısal midterminde çuvalladı
    Lise arkadaşlarımla haftasonu görüşeceğiz berkayla hala karşılaşamadık fakültede canla da bayadır görüşemedim diğer durum

Berna ve beyza ile bu hafta uzun uzun konuştuk o durumlar devam ediyor hatta iki saat önce uzun uzun konuştuk bakalım o olay nereye evrilecek bilmiyorum ara ara kızıyor bana durumdan dolayı (msgme) ama düzelir yakın zamanda.

Bu yaz stajımı yurtdışında yaptım kışa da planlarım var ingilizcemin üzerine düşüyorum İspanyolca falan ortada yok henüz

Mesaj sayım:339
    Babam sınavdan 62.5 aldı
    4*7 bende çoğunlukla bakalım yenisi ne olacak

Kendime not: yengem iş durumunu ssiemens şeklinde güncelleyecekti o iş ne oldu? Okulu fazla uzatmadan ortalama düşürmeden hedeflediğin işine başlamışsındır umarım. Bgk-beyza k-u-i-s-b-y ve Lost'u ara b-y devam mı hala?

Yolun açık olsun aslanım

Yaş kav hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 22. Üniversite 2. sınıf. iPhone 4. 74 kiloyum. 3 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş 23. Üniversite 3. sınıf. Nokia E71. 72 kiloyum. 2 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Olum çok hızlı büyüyorum ya :(.Yaş 24. Üniversite 4. sınıf. iPhone 5. 75 kiloyum. 1 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş hala 24 :) . General Mobile Discovery. Finaller nasıl geçecek bi haberim :/ Bir kısmı geçti gitti. Hayırlısı kısmet. (:

Yas hala 24, telefon hala ayni :) . O finaller gecti son 6 finale geldim. Bu finalleri de atlatirsam mezun oluyorum. Bakalim nasil gececek her seyin hayirlisi.

Finalleri atlattım, mezun oldum.

İşe girdim 6. haftaya başlayacağım. Günlük niyetine kullanıyorum burayı resmen

Hala aynı firmada çalışıyorum. 7. ay bitti takılıyoruz bakalım. Hayat neler gösterecek :)

• 11 Eylül İlkÖğretim Okulu 1-5/B 6-8/A - Muhammed Doğan Efe - 991
    Kırcılar Ticaret Meslek Lisesi 9/F - Muhammed Doğan Efe - 1312
    Tophane Endüstiri Meslek Lisesi Bilişim - Muhammed Doğan Efe

Karışık hatırladığım arkadaşlarım.

Burdan,Ahmet,Cüneyt,Batuhan A.,Batuhan Er.,Görkem,Adnan,Halil,Berkay,Mesut,Batuhan D.,Batuhan N.,Buğra,Ramazan,Mustafa Ü.,Berk,Mustafa M.,Tamer,Ali B.,Ataberk,Sedat,İsmail,Emre,Burak,Emirhan,Samet,Emrecan,Melih,Harun,Onur,Esra A. ve hatırlamadığım(kusura bakmayın) arkadaşlarıma selam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 15 Mart 2015; 22:39:06 >
  • Lise 4

Telefon Galaxy Wonder

Uzun zamandır bir kiza aşıktım bu ara açılmayı düşünüyorum :D

Ygs 30 k geldi lys ye de 2 buçuk ay var ama benim hala bir hedefim yok

İleride bakıp editlerim burayı

• Næccm kullanıcısına yanıt
    Selam şampiyon nasılsın

• Yazalım bakalım.

Vize haftası geldi çattı hala yatıyorum ilk dönemden 4 tane dersten kaldım. Bu dönem okula neredeyse hiç gitmedim sınıftan kimseyle muhabbetim yok bol bol lol oynuyorum okuldan ve bölümden pek hoşnut değilim boş bi yaşam sürüyorum henüz işe girmedim ama bulabilirsem part time bi iş lazım. Sürekli uyuyorum zamanımı çok boş harcıyorum sevgilim yok asosyalliğin dibine vurmuş sayılırım 2. senem ve hala yurtta kalıyorum.Lindsey Stirling dinliyorum ve bunun değişeceğini sanmıyorum.

Şimdilik bu kadar 3 sene sonra olurda ölmezsek uplarım.

Edit : 7. sayfanın en üst postu ve birde ss ekliyorum kendi profilim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 29 Mart 2015; 19:12:27 >

• Üstad kilo aldınmı yahu bir de su kitap okuyan kız vardı ne oldu ona Su an G3'den yazıyorum 2 ay falan oldu anca umarım Odtü, itü veya o tarz bir üniversitede inşaat mühendisliğine giderim hayatımın şu aşamasında geleceğim ile planlar yapıyorum işte ingilizcem şu an gayet iyi her gün 9Gag'de böyle takılmaya devam edersem 3 seneye fethederim zaten Ingilizceyi umarım ilk senende kazanırsın kazanamadıysan da sağlık olsun devam et yüksek lisans yap yurtdışında inanıyorum lan sana yapabilirsin. Çevrendekilerden çok daha iyi özelliklerin var lisedeki elemanı dövmedin kendine iyi bak aileni sev görüşürüz. Gören millet 3 sene sonra haberdar ederse çok makbule geçer 3 den önce olmasın ama spoiler gibi olur sonra

• Korsan kullanıcısına yanıt
    quote:

eski postum:
    geçmişten gelen edit:naber lan?

manitam yok
    yaş 16
    boy 1.89 kilo 118
    bence gelecektede rock dinliyeceksin
    (çünkü sen bir amatör bateristsin)
    bu sıralar anime seviyodun.
    MMORPG kıralısın.
    noobsun bide şu anda
    dandik bi leptopun bi tane sansa clipin var
    bide kafan karışık
    postunda 450lerde

vay anasını satıyım duygulandırdın kardeş

dur sıralıyım tekrar,

-manita şu an için yok (allahtan amatörlüğü atlatacak şeyler yaşadık)
    -yaş 21 (bitti)
    -boy 1.95 kilo 98 (60 kilo felan verdim)
    -yani rock dinliyorum aslında öyle körü körüne bağlanabildiğim müzik yok, oldskool rave bile dinler oldum(bateri çalmıyorum uzun süredir, cajon aldım bi tane canım sıkılınca tıngırdatıyorum)
    -anime izleyemiyorum malesef, sıkıyor uzun soluklular.
    -mmorpgmi kaldı allahsen ama arada wow falan bakarım
    -noobluk çok göreceli kavram sanırım
    -masaüstü yeni upg yaptım 5 sene daha gideri var, telefonumu sattıydım o yüzden dandik bir telefonla idare ediyorum ama öbür aya bakacaz bişeyler
    -en azından kendime dair bazı şeylere kesinlik getirebildim. bu yönden mutluyum sanırım.
    -dhde o zamanlardan beri takılmadığım için postta kasamadım haliyle,

icepath bildirdi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 30 Mart 2015; 19:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

Keşke daha önce görseymişim bu konuyu, neyse artık.

Öncelikle, 2015 in ilk günlerinden geleceğe bi merhaba :)

Ardından, hayatta asla yapmamam gereken, her zaman başıma gelmesinden korktuğum bir durumu daha birkaç gün önce yapmış bulunuyorum. Fakat ben kendi irademe güveniyorum. İnşallah devamı olmayacak!

Yaş 20

Kilo 67-68 falandır

Anadolu Üni İng İşletme bölümünü bu yıl gecikmeli olarak kazandım. Şu an hazırlıktayım. İlk dönem finalleri var bir iki hafta sonra, bakalım atlatabilecek miyim. Hayırlısıyla şu hazırlığı başarılı bir şekilde bitirip bölümüme başlamak istiyorum.

Sevgilim yok şu an. Fakat gözüme kestirdiğim birkaç kız var. Pek bi umudum yok ama bakalım...

Apartta kalıyorum, internet leş fakat yemekleri fena değil. Şu sıralar planım seneye eve çıkmak.

Monster Tulpar T5 kullanıyorum. Muhtemelen bu değişmez

Sony Xperia Z3 Compact.

Cüzdanımda 5 lira param var sadece. Böyle pek olmazdı ama...

Mesaj sayım da 620 mi neydi.

Belki bu mesajım unutulanlar yapbozunun bir parçası olacak ama yine de yazdım, bekleyip göreceğiz. Zaten 2-3 yıla kim öle kim kala...

Henüz daha 4 ay oldu fakat dayanamadım girdim konuya

Öncelikle, o bahsettiğim durum bir daha olmadı bu geçen süre içinde, inşallah da olmayacak.

Yaş kilo aynı :D

İlk dönem finallerini atlattım, sırada asıl finaller ve eğer finallerde başarılı olursam hazırlık geçme sınavı var. 1 ay sonra kendimi sınav maratonu içinde bulacağım :( İnşallah atlatırım kalmadan etmeden...

Kız konusuna gelince, neden birkaç kız yazmışım bilmiyorum :D Tek bir kız vardı hep... Evet hala sevgilim yok, bu kızla da günlerdir tanışmaya çalışıyorum ama cesareti bi tıplayamadım :( Uzun zamandır içip içip sızıyorum bu kız yüzünden. Çok fena şekilde psikolojim dağılmış vaziyette. Ben bu kızdan hoşlanmıyorum, ben bu kıza deli gibi aşığım... Bakışıyoruz falan ama dur bakalım hayırlısı...

Apart devam, internet o zamankinden daha iyi. Yemekler de bir gün iyi bir gün kötü...

Pc telefon aynı devam

Cüzdanda 80 lira param var, normal sayılır. Azaldıkça çekiyorum karttan. İlk mesajı sanırım en züğürt zamanımda atmışım :D

Mesaj sayım da 1132 olması gerek, baya artmış... :))

Yine editlerim ben burayı ilerlerleyen zamanda :)

Oğlum bak sana bi not, sen bu kızı ayarlamazsan senin ben kalıbına tüküreyim. Kendini ne hallere soktun, hayatında müslüm gürses dinlememiş adamsın ama bağımlısı oldun çıktın. Kendine gelmen dileğiyle...

Çok aşığım ey forum :(

• Unuttun mu seni takmayan solucanı?
    Boy kilo orantılı şu an 180,76 falan
    Okul noldu, bitmiştir kesin. Ne kadar maaş alıyon?
    Hangi hastane, hangi il?
    Telefon değiştirdin mi? Şu an z5 var
    Antalya'ya gittin mi?
    Herşey yolunda mı geçti aradan geçen yıllarda?
    Unutamayıp yediğin nanelere değdi mi?
    Şu an hiç umudun yok, herkes gelecek diyor ama sen olmaz diyorsun. Gelse bile bu vakitten sonra ne kadar mutlu eder orası da muamma.
    Travmatik yeni olaylar yaşadın mı?
    Spor işleri nasıl gidiyor?
    Sınırsız internetin var mı?
    Ülke dışına çıkamamışsındır bence.
    Mesaj sayın 1701 imzada karalamalar

3 yıl sonra haberdar edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a4technic -- 10 Mayıs 2015; 1:50:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.