Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lise 2
    sevgili yok,sevilen kız var
    çok zor geçecek lise
    ps4 var ve bf4 var
    iphone5

hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 10 Eylül 2015; 19:48:57 >
  • Üşengeçlikten uzun uzun yazasım yok bakalım ilerde de üşenmeden okuyabilecek miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- 15 eylül pazartesi günü işe başlıyorum acaba ne kadar çalışacağım ?
    2- boy 1.77 kilo 66
    3- ev yok
    4- araba yok motor var
    5- önümüzde ki 3 sezon stsl'de kim şampiyon olacak ?
    6- türkiye 2016 avrupa şampiyonasına katılacak mı ?

2017 - 2018 gibi uplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

quote:

Yaş 18
    Bilgisayar Programcılığı okuyorum
    Okulu bitirince bir şekilde egitimimi devam ettirmek için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum hedef : rusya
    Beşiktaş desen durumu vahim dün 4 yedik
    1 aydır iddaa dan tek maçtan yatıyorum kaçırdıgım para 200 TL civarı
    Face kullanmıyorum
    6700 ile yola devam
    Hp pavilion dv5 1230 et diz üstü sahibiyim
    8mbit e geçtigimden beri torrentin ebesini sömürdüm iyiki varsın torrent !

o günden bu güne oldu yaş 19 10 gün sonra 20 yiz
    Bilgisayar programcılıgı 2.sınıfta çaktım
    Rusyaya gitme işi yalan dolan hele burda bitirelimde açıktan devam ederim inşallah.
    Beşiktaş o günden bu güne daha da battı..
    İddaa yı oynamıyorum aklıma bile gelmiyor..
    Tabularımı yıktım face kullanıyorum
    6700 bozuldu şu an elimde takoz var ama şarjı iyi gidiyor..
    Laptop aynı..

Gelecek senelerde görüşmek üzere

Yaş oldu 21
    Bilgisayar bölümü bitti artık önümüzde ki maçlara bakiciz
    Açık Öğretime başlıyacağım..
    Yarın sezonun ilk maçına Beşiktaş - Trabzonspor a takımımı desteklemeye gidiyorum.Güzel bir sezon olur umarım.
    Hala yeni bir telefon alamadım takoz nokia duruyor elimde
    5 aydır body building yapıyorum devamı gelir umarım.

Yaş 22 :)
    Nihayet bölümümle ilgili bir iş bulabildim
    Açık Öğretim 3.Sınıfta kaldım
    Vucut geliştirmeyi salaklık edip bıraktım fakat geri başlayacağım
    Beşiktaş lider umarım böyle de devam ettirir
    Telefon değişti Allah kimseye vermesin dediğim Turkcell Maxiplus 5 kullanıyorum 1 senedir acilen değiştirmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 19 Temmuz 2015; 12:17:31 >

• Bu mesajı Hortlatırsınız 2,5-3 Yıl Sonra Şimdi Okula gidicem Bakalım bu mesajı gordugumde ne yapmıs olucam ve ne yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Lise son siniftayım okuluma sovuyorum acaba ozleyecekmiyim
    İtü elektronik istiyorum acaba kazanabilecekmiyim
    Elimde iPod 3. Nesil var
    Telefonum n73
    Kiz arkadasım yok
    Cüzdanımda 50 lira var
    Kendime not: Eger bunu 2-3 sene sonra okursan eğer lise arkadaşlarından koptuysan teker teker ara, can ve berkayi unutma birde selay var tabii..
    Namık, bağdagül, emel 'e sevgilerini ilet , diğerlerlerini de Ara hal hatır sor (halo,nursen,Şenol,fatma,İsmail)

lise bitti, final dershanesindeyim. okulumu özledim sayılır ama öğretmenleri değil ortamı.
    hala itü elektronik istiyorum
    ipodla galaxy s'i 15.07.2011de çaldırdım nokia 1600 kullanıyorum
    kiz arkadaşım hala yok.
    cüzdanımda 100 lira, zulada 100 lira ve platinum kredi kartım var.
    gram altın fiyatı:93
    lise arkadaşlarımla bağımı koparmamaya çalışıyorum. canla ve berkayla görüşüyorum, selay için durum aynı

kendime not2: berna g. k. ve beyza a. ne durumda bi ara sor, olmadı malum yerden konuş. can, berkay, selay durumlarına devam. lise arkadaşlarını ara sor. yurtdışı planı yap kendine, ingilizcenin yanına ispanyolcayı eklemeye çalış.
    mesaj sayım:52

Vay be görünce şaşırdım ama hedeflerime ulaşmışık baya baya

Üniversite 2.5. Sınıfım intibak sonrası 11 dersim var alttan acaba ne kadar sürecek okul meselesi
    Itü kontrole evirdim tercihimi şimdi arkadaş edinip derslere alışmaya çalışıyorum, deniz Yıldırım güç elektroniği, taşdemir aşan elektromekanik enerji dönüşümü, müjde güzelkaya geribeslemeli alıyorum bakalım ilerde ne olacak.

Geçen hafta s3ümü bırakıp lg g3 aldım şuan mesajı ipad air ile yazıyorum
    Kız arkadaş konusu muallak
    Cüzdanımda 400 lira civarında para var sanırım yıllar geçtikçe zenginleşiyorum
    Gram altın fiyatı 90.1 taa ilk mesajım zamanında aldığım altınlarda devam ediyorum 96.4 den almıştım
    Kubi umur( görürseniz bi selam edin çakallar ) s-b-y-i panpalarımla görüşüyoruz haftada bir bağları koparmamak lazım ama kubi bugün sayısal midterminde çuvalladı
    Lise arkadaşlarımla haftasonu görüşeceğiz berkayla hala karşılaşamadık fakültede canla da bayadır görüşemedim diğer durum

Berna ve beyza ile bu hafta uzun uzun konuştuk o durumlar devam ediyor hatta iki saat önce uzun uzun konuştuk bakalım o olay nereye evrilecek bilmiyorum ara ara kızıyor bana durumdan dolayı (msgme) ama düzelir yakın zamanda.

Bu yaz stajımı yurtdışında yaptım kışa da planlarım var ingilizcemin üzerine düşüyorum İspanyolca falan ortada yok henüz

Mesaj sayım:339
    Babam sınavdan 62.5 aldı
    4*7 bende çoğunlukla bakalım yenisi ne olacak

Kendime not: yengem iş durumunu ssiemens şeklinde güncelleyecekti o iş ne oldu? Okulu fazla uzatmadan ortalama düşürmeden hedeflediğin işine başlamışsındır umarım. Bgk-beyza k-u-i-s-b-y ve Lost'u ara b-y devam mı hala?

Yolun açık olsun aslanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 22 Ekim 2014; 0:32:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• naber

• Ooo beyler bu nasıl ruh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sevgilimiz yok
    Erğenlik problemi sıkıntısı çekiyoruz bakalım nasıl kurtulcam??
    Sınavlarda son hafta hangi derslerden gececem acaba??
    Bu sene son sene bakalım ygs-lys de neler olacak.
    Hedefledigim gibi oz güven patlaması olacak mı:)
    Hedefimdeki kızla baloya gidebilecekmiyim??
    Yaş17
    Boy 1.65
    Kilo 50-55 civarı
    görüşmek üzere 2017 deki Doğuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 6 Ocak 2015; 19:50:08 >
  • Sevgili yok kassızım mesaj sayim 93, ülke siyasi huzura kavuşacak mı kürt sorunu ne olacak,futbol milli takımı başarılı olacak mı , galatasarayın avrupada kupa aldığını gorecekmiyim cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Cok sıkıldim, uzaniyorum

Edit: Seneye konunun up lanmasi umuduyla bir kac sey yazayim.

Her zamanki gibi Sonic i arastirip yeni seyler ogreniyorum. SeGA suanda yeni bir oyun duyurusu yapmadi
    Cizgi Roman lari yavas yavas okumaya basladim.
    Dragon ball i az cok ogrendim birkac da movie izledim.
    Naruto bu sene bitecek deniyor (Mangasi)
    Galaxy Ace S5830i kullaniyorum, buna da sukur
    Minecraft in kasma sorununu hala cozemedim + cok buyuk bir fail oldum.Nether da
    Sonic Boom la ilgili bir haber daha duymadim.
    Sonic X in hala 34. Bolumundeyim
    Hicbirsey yapasim gelmiyor
    Forum a 5. Siniflar kayit olmus
    Yeni yili.kutlamadim hatta coktan yatmistim o saatte
    Sevgilim yok
    Eskisi gibi sohbet donmuyor efsane konuda. PM den bile konusacak konu bulamiyorum
    Sevdigim uyelerden gidenler oldu ve forum biran once duzelmezse giden daha cok olacak gibime geliyor
    Citizen evlenecek deniyordu ne oldu o is?

İyi ki edit yapmisim

Sonic 'i arastirmaya ara verdim, su aralar pek bos vaktim yok cunku Sega dan da Sonic Runners adindan mobil icin bir oyun duyrusu yapildi, ondan onceki Sonic Boom ve Lost World benim icin vasat yapimlardi

Onemli gordugum cizgi romanlari okudum ama hala cok eksigim var Fakat vaktim olmadigindan pek okuyamiyorum Soyle soyleyeyim, 300 sayi Spawn indirdim lakin sus diye pc de duruyor

Dragon Ball bitti lan

Naruto 'nun mangasi bitti harbiden Fakat Madara gibi bir karakteri tanidigim icin mutluyum

Telefon ayni

Biraktim Minecraft i Onun yerine Skyrim oynuyorum Oyunu modlar araciligiyla daha eglenceli hale getirdim Orada bile Madara yim

Sonic Boom 'un 8 bolumu ingilizce olarak yayinlandi bile Bu ay 3 tane de yeni bolumu verilecek Ama bos ver, Sonic X gibi bir bas yapita hakaret olur bunu izlemek

Bir sey yapmaya yapmaya hayattan biktim Oturup cizgi roman ve manga dunyasina vuracagim kendimi

5. Siniflardan bir haber alamiyorum su aralar ama forumda ilk okullu artisi bir hayli var

Lan bu sene de yattim Sans a bak Her sene yatarak giriyorum Rekor kiracagim

Sevgilim yok

Efsane konu kaldi oyle ya yapacak bir sey yok Ben de pek ugramiyorum artik PM den Goku yu falan konusuyorum en azindan Hatta bu sene yeni movie si geliyor

Pek giden olmadi daha

Citizen evlendi Forumda goremiyoruz artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yasindayim , insaat okuyorum. Okulu birakip birakmama arasinda gidip geliyorum , birakmazsam dgs'ye girip eskisehir/ankara'ya gitmek istiyorum. Sevgili yok, istemiyorum kafam rahat s3 kullaniyorum. Kilolar daha duruyor . İtü'yü isterim de 6 senede bitse 29 yasinda oluyorum , gerek yok . Eskisehir'de iyi olur , hem de cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 3 Ocak 2015; 13:20:48 >
  • Konu güzel görünüyor mesajımızı bırakalım
    Şu an PC'm Dual-Core 3.06 GHz, 2 GB Ram, ATI Radeon HD 4650 Grafik Kartı, 250 GB Xbox 360 (♥) Yeni Far Cry 3 aldım arkadaşımdan Flash'da (İsmini vermek istemediğim bir yöntemle oynuyorum oyunlarımı yazarsam, ban yerim ). Kız var, oturup konuşuyoruz vs. biliyosun sen onu hadi hadi Twitter'i açmamın 1. haftası ve yaklaşık 450 takipçim, 154 de twitim var. Hadi bakalım, 3 yıl bize neler getirecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012'de katıldım ama 2012'de ki konu dışı yok
  • Keşke daha önce görseymişim bu konuyu, neyse artık.

Öncelikle, 2015 in ilk günlerinden geleceğe bi merhaba :)

Ardından, hayatta asla yapmamam gereken, her zaman başıma gelmesinden korktuğum bir durumu daha birkaç gün önce yapmış bulunuyorum. Fakat ben kendi irademe güveniyorum. İnşallah devamı olmayacak!

Yaş 20

Kilo 67-68 falandır

Anadolu Üni İng İşletme bölümünü bu yıl gecikmeli olarak kazandım. Şu an hazırlıktayım. İlk dönem finalleri var bir iki hafta sonra, bakalım atlatabilecek miyim. Hayırlısıyla şu hazırlığı başarılı bir şekilde bitirip bölümüme başlamak istiyorum.

Sevgilim yok şu an. Fakat gözüme kestirdiğim birkaç kız var. Pek bi umudum yok ama bakalım...

Apartta kalıyorum, internet leş fakat yemekleri fena değil. Şu sıralar planım seneye eve çıkmak.

Monster Tulpar T5 kullanıyorum. Muhtemelen bu değişmez

Sony Xperia Z3 Compact.

Cüzdanımda 5 lira param var sadece. Böyle pek olmazdı ama...

Mesaj sayım da 620 mi neydi.

Belki bu mesajım unutulanlar yapbozunun bir parçası olacak ama yine de yazdım, bekleyip göreceğiz. Zaten 2-3 yıla kim öle kim kala...

• Lisedeki son senem. Japon dili ve edebiyati istiyorum ankara veya kayseride. Hayalimdeki kızı hala bulamadım. Ilerde bulursam bu mesaji da ona gosteririm artik. Selam gelecekti ben. Naber?

• 2013 haziranda kayıt oldum foruma o zamanlar anasayfadan lol bölümüne nasıl gireceğimi bilmiyordum örnek olarak google amcaya '' draven build donanım haber '' yazıp çıkan ilk linke tıklar konuya girer sonra ordan lol bölümüne geçerdim.,

Ayrıca lise 1 im. Üç sene sonra, tabi yaşarsam ygs-lys ye hazırlanırken bu konuyu editlemek şahane olur[.sm=evillol.gif]

Sevgilim yok. Daha yolun başındayım sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Bloodred Ridin Hood -- 3 Ocak 2015; 21:19:05 >
  • 11. sınıftayım tembelleştim iyice bakalım 12 ye kadar düzeltecek miyim

Telefon Nexus 2

Kilo 70 Boy 1.82 civarı

Sevgili durumu yok gözüme kestirdiğimde birileri yok

Bilgisayarı daha bu yaz topladım değişmez kesin

Hedef bilgisayar mühendisliği belki yurtdışıda olur bilemiyorum bakalım 2-3 yıla neler değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Sevgilim yok

3 sene sonra olucak mı acaba

evet kardeş durum nedir 6 sene olmuş?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.