Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 e girecegim eylülde ehliyet için başvuru yapacagım.araba alıcaktı babam lakin ne hevesim nede aldıracak yüzüm kaldı
    190 boyundayım 90 kiloyum
    geçen sene iphone5 vardı şuan emektar beyaz e71
    sevgilim var sarısın benim gibi
    babamın arabayı kacırdım 3-4 arabaya vurdum ve yayaya 50-60 milyar girdi yaya kurtuldu hallettik
    ygs 90k yaptım bu sene için ümidim çok kalmadı seneye odtü için hazırlanacagım
    çok değişik bi bunalım halindeyim
    yazın çalışmayı düşünüyorum
    babamdan para istiyemiyorum
    bakalım 3 sene içinde neler değişecek hayatımızda
    son olarak biraz kilo verip model olmak istiyorum
    hakkımızda hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia Herzegovina -- 11 Haziran 2014; 17:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 22. Üniversite 2. sınıf. iPhone 4. 74 kiloyum. 3 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş 23. Üniversite 3. sınıf. Nokia E71. 72 kiloyum. 2 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Olum çok hızlı büyüyorum ya :(.Yaş 24. Üniversite 4. sınıf. iPhone 5. 75 kiloyum. 1 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş hala 24 :) . General Mobile Discovery. Finaller nasıl geçecek bi haberim :/ Bir kısmı geçti gitti. Hayırlısı kısmet. (:

Yas hala 24, telefon hala ayni :) . O finaller gecti son 6 finale geldim. Bu finalleri de atlatirsam mezun oluyorum. Bakalim nasil gececek her seyin hayirlisi.

Finalleri atlattım, mezun oldum.

• Lysden çıktım 18 mat 2 geometri yaptım

• bu topicden beni 44de bırakan kimya hocasına sövüyorum.3 yıl sonra gördüğümde tekrar sövücem
  • lise bitti mi acaba ?
    htc one m11 almışsındır umarım
    meslek seçebildin mi ?
    şuanki hayallerin gerçekleşti mi?
    sevgili durumları noldu
    ps4'ün var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Yaşım 18 bütün sene hazırlıkta yattıktan sonra bölüm dersleri girecek gibi geliyor bu yaz work and travel yapacağım seneye de interrail kısmet olursa saçma sapan liselilerden sonra doğru düzgün bir kız arıyorum seneye tiyatroda başarılı olmuş yatay geçişle istanbula gelmiş ve android yazılım üstüne uzmanlaşmış olacağım

Hadi bakalım

Wat-check

Interrail-onun yerine ege turu

Doğru düzgün bir kız-check

Tiyatroda başarı-check(Tekirağ konservatuarı mezunu oldum)

Yatay geçiş-yapamayacağımı anlayınca okulu bıraktım şimdi İstanbul'da okuyacağım.

Android-a sı bile yok

%60 tutturma oranı... güzel.

• Yalnızım, yalnızsın, yalnızız.
  • 3 yil sonra gorusnek uzere

• 3 yıl sonra banlanmazsam hortlarım
    Yaz geldi dünya kupası başladı şu günlerde taktiri az bir puanla kaçırdım hedeflerimin arasında 3 sene sonra amerikada okumak için çalışıyor olacağım
    Günler evde oturmakla geçiyor bakalım önümüzdeki yıllar nasıl geçecek okulda başarılı bir öğrenci olup amerikaya gitmek istiyorum eğer hortlayabilirsem ne durumdayım yazacağım bunu okurken güleceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Kişiliksiz ispiyoncu ve yalaka ınsanlardan nefret ederım muhtemelen bu değişmiyecektir

Değişmedi, karşıma çıkan bu davranışdaki insanların hep yüzüne vurdum ! UTANSINLAR diye ;)
  • sevgili yok

düzenli spor yapıyorum verebilirmiyim ?
  • quote:

Adım Erman, kızlarla ılgılı hıc sıkıntım olmadı, askere gıtmedım, okulu bıtıremedım, çalışıyorum dıyecem ama galıba boş yere bana para verıyolar ama sıgortam yatıyo yanı çalışıyorum, çok sukur ısım ıyi, çalışma arkadaslarımı sevmem, abim var bide arkadaşı Soner, yanlarında da Gunay adlı çocuk, bi de Orhan onlar bi kız için benı satacak profesyonel kısılıksız kısıler dıye dusunuyorum.Bi de Ferhat diye bi arkadasım var çocukluktan berı arkadasım kafa çocuk şimdilik iyi aramız.Kavga etmedığim kımse kalmadı genelde sınırlı ınsanım.Kımseyı dınlemem kafam ne derse onu yaparım.Sokakta gördüğüm ınsan ile Obama arasında fark yoktur benım için.İnsanlarla çok kolay ıletısım kurarım kımseden kolay kolay cekınmem.Arkadaşlarımı ailemi sevıyorum ama bellı etmıyorum.Insallah sonum ıyı olur.

OKUL BİTMEDİ, BIRAKTIM YENI BAŞLADIM 1. SINIF BİTTİ
    ASKERE GİTMEDİM. BU DEVLETE ASKERLİK YAPILMAZ ZATEN
    ÇALIŞMA İŞİNİ DE PARA **** DİYE DEĞİŞTİRİYORUM ÇOK ŞÜKÜR
    SONER HAKKATTEN KIZ İÇİN DEĞİŞTİ, ASKERDE SÜRÜNÜYO
    GÜNAY KIZ MIZ BULAMADI. ABİMDE CİDDİ OLAMADI
    ORHAN DENEN KİŞİ TARTIŞTIM KONUSŞMUYORUM, KAFAM RAHAT
    FERHAT KARDEŞİM OKULUNU SİVASTA OKUYOR, BAA UZAĞA GİTTİ. PEK GÖRÜŞEMİYORUZ AMA ADAMMM
    SİNİR - STRES DEVAM
    AİLEYİ GENE SEVİYORUM
    İLETİŞİM PÜRÜZSÜZ
    HER İNSAN AYNIDIR. İŞ ADAMINA GÜNAYDIN DEMEM AMA SOKAĞIMIZI TEMİZLEYEN BELEDİYE ÇALIŞANINA DERİM
    SÜPER SPORT MAKINASI KULLANARAK HAYATIMA RENK KATTIM KENDIMCE.
    KARI KIZ İŞLERİ SIKINTISIZ AMA EVLENECEK AKRI YOK HAKKATTEN . MİLLET PATLAK BALON !
    3 SENE SONRA MÜHENDİSİM. DURSUN BÖYLE

• 18 yasindayim
    Sinava girdim.Ygs 47k bakalim nereye gidicez.
    Telefon Note3 (3sene sonra muhtemelen ayni)
    Boy 1.76 (Nedense icimde uzayacakmisim gibi bir his var)
    Kilo 60
    Ps3 um var (3sene daha idare eder)

• quote:

Bi tane kız var renklı gözlu hoşlanıyordum ondan felan işte şimdi onu sevmıyorum onun facesını ve msn ını patlattım o kızın mesajlarını okumustum namuslu ayağına takılıyordu bakalım onun sonu ne olacak.Eskı takıldığım kızda Kımya Muh. okuyo Evrım ısmı o bana çok asıktı bende boş değildim ama sırf salaklığımdan kızı savurdum hiç ettim.Tekrar kafalarsam bu mesajı ona okuturum.

Kız değişik kız çıktı. bayaa yolluydu maillerinden çözdüm, çok kuyruk sallamış.İtü işletmede sürtüyor
    Evrimcik aşkı demiyimde sevgisi devam ediyor. Ama kız arazi aga yok
    Kız ark. dün gece evlilik muabbetine girdi, elimizi çabuk tutalım dedi. ama o kızla evlenmıyeceğim malesef farkında değil !

• Sevgili yok
    Araba yok
    Telefon poktan
    İşçiyim
    Aol Lise okuyorum.
    Sadece pc var
    Kilo 65
    Boy zaten uzamaz daha
    Hic midye yemedim belki yerim
    Neyse 3 yil sonra gorusmek uzere

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş 22. Üniversite 2. sınıf. iPhone 4. 74 kiloyum. 3 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş 23. Üniversite 3. sınıf. Nokia E71. 72 kiloyum. 2 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Olum çok hızlı büyüyorum ya :(.Yaş 24. Üniversite 4. sınıf. iPhone 5. 75 kiloyum. 1 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:

Yaş hala 24 :) . General Mobile Discovery. Finaller nasıl geçecek bi haberim :/ Bir kısmı geçti gitti. Hayırlısı kısmet. (:

Yas hala 24, telefon hala ayni :) . O finaller gecti son 6 finale geldim. Bu finalleri de atlatirsam mezun oluyorum. Bakalim nasil gececek her seyin hayirlisi.

Finalleri atlattım, mezun oldum.

İşe girdim 6. haftaya başlayacağım. Günlük niyetine kullanıyorum burayı resmen

• bu sene ortalamami biraz yukseltmem lazim 3 ay spora gidip 3 ay ara verdikten sonra 9 ay tekrar gidicem şuan gm discovery telefonum var lg g2 istiyorum bidahaki yaza dandik bi motor ve ehliyet alip uniye baslamadan 250 cc cbr veya ninja alacagim bu arada senayla cikmak istiyorum bakalim bi kac sene sonra hangileri gercekleşicek zaman cabuk gecer bi kac sene sonra gulerek okurum belki

not: boy:177 kilo :75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSlashh -- 14 Eylül 2014; 19:16:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brendan Rodgers

Hadi bakalım unutmaszsak bizde hort yaparız.

sevgili yok
    blackberry curve 9300
    trance dinliyorum
    mühendislik okumak hayalim
    dil ve anlatımdan sınıfta kalabilirim
    interneti komşudan çekiyorum.
    xp kullanıyorum.
    fringe seyrediyorum 4.sezon 5.bölümdeyim
    yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efendim

Sevgilim hala yok

Telefonu degistirsim lg g2

Trance dinlemeye devam,dil ve anlatimi mucizevi bir sekilde gectim.

Seneye yine uplarim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.