Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 ders ekleyeyim bari.İett kart indirimsiz tarifeye dönmüştü benim , kart merkezine gitmem gerekli mi kartımın indirim tarfiesine dönmesi için ?
  • arkadaşlar ilk dönem kaydımı yaptırdım ve akbilimi çıkardım.

Akbilimde güncelleme tarihi 31.12.2018

2. dönem harcımı yatıramama durumu var. akbil pasif mi oluyor yoksa 31.12.2018e kadar devam ediyor mu?
  • Kayıt yenilemeyenlerin tecili bozulur mu?
  • a|i kullanıcısına yanıt
    Bozulur tabi.

Hemen sisteme yansimiyor ama ortaya çıkıyor bir süre sonra.

Bir sonraki yenilemede tecilin aktif olur ama o zamana kadar birşeye karismaman gerek. Alip goturme durumu olmuyor diye biliyorum artik ama belli olmaz burasi Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün Ziraat Bankasının bankamatiğine gittim, kartsız işlemler altında, ödemelere girdim, eğitim ödemeleri >>> anlaşmalı ve anlaşmasız üniversitelere tıkladım, plaka il kodu soruyor. Plaka il kodu yada AÖF üniversite kodu bilgileri nelerdir? Dün akşam ve bu sabah tekrar denedim devam ettiremedim, AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri kaydımı yeniletmem gerekiyor, ilk senem, ikinci dönemim olduğu için ders ekle/sil yapamadım.

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    önce aöf sistemden ders seciminizi yapın daha sonra atm den resimdeki sekilde yatırabilirsiniz
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/ih73qz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 20 Şubat 2018; 10:26:47 >
  • Arkadaşlar iett için kesin bilgi lazım " Açıköğretim şubeden yanıt vermiyorlar " geçen 2 dönem kayıt yenilemedim,Ocak ayında iett indirim süresi bitti, 1 ders bile seçsem kayıt yenilesem iett indirim kartı alabiliyor olmam lazım ve kayıt yenileme yaptığımda da iett şubelerine uğramam gerekiyor mu ? Yoksa sistem otomatik görüyor mu ?
  • AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

Para para para...

• 310 papel mi bayılacağız.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    hocam bu dönem kaydının yenilenmesi için önceki 2 dönem kayıt ücretini de yatırman lazımmış, yönetmelikte öyle yazıyor, sen açıköğretim bürosuna gidip sor para yatırmadan önce.

kayıt yenileme bittikten sonra e-devlet kullanıyorsan oradan yöksis’e girdiğinde açıköğretim görülüyorsa kimliğinle herhangi bir iett bürosuna gidip uzatırsın indirimli kartını.

sistem otomatik görmesi 1 ocaktan sonra olmuyor, kendin yaptırman lazım.

ama önce kayıt ücretini bir bilene sor, boşuna para yatırma.

ben bu sene girişliyim, belki forumda da eski girişli bir arkadaş yardımcı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost jedi

hocam bu dönem kaydının yenilenmesi için önceki 2 dönem kayıt ücretini de yatırman lazımmış, yönetmelikte öyle yazıyor, sen açıköğretim bürosuna gidip sor para yatırmadan önce.

kayıt yenileme bittikten sonra e-devlet kullanıyorsan oradan yöksis’e girdiğinde açıköğretim görülüyorsa kimliğinle herhangi bir iett bürosuna gidip uzatırsın indirimli kartını.

ben bu sene girişliyim, belki forumda da eski girişli bir arkadaş yardımcı olur.

Borçları da öde diyorlar yani.
    Saçma , çok saçma.Öncelikle borç saçma.

Ben dersleri seçip ödeme kısımına gelince sadece bu yılki harç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/files/aof_kilavuz/5a78431e3402c.pdf

2.4.1 borcu olan öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri; bu kısımda yazıyor, onun için para yatırmadan aöf bürosuna sor bence.

sormadan boşuna para yatırma.

bir de öğrenci otomasyonuna girdiğinde altta borç sorgulama kısmından da bakabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/files/aof_kilavuz/5a78431e3402c.pdf

2.4.1 borcu olan öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri; bu kısımda yazıyor, onun için para yatırmadan aöf bürosuna sor bence.

sormadan boşuna para yatırma.

bir de öğrenci otomasyonuna girdiğinde altta borç sorgulama kısmından da bakabilirsin.

Oradan bakıyorum borç görünüyor zaten.Ama harç kısımında sadece güncel rakam var.
  • * 246.48 TL’yi Ziraat Bankası’na ödeyerek kayıt yenileme işlemini TAMAMLAYINIZ.
    * Bankaya ödeme yaptıktan sonra bir daha ders seçimi (ekle/sil) YAPAMAZSINIZ.

Bu yazılı..2 ders seçtim sadece.
  • 329 bayıldım direk ödedim 274 den açtı 45 krediyi tamamlayınca öyle. Valla artık bıkkınlık geldi arkadaş çalışıyorum ayrı çalışmasam ayrı umudum yok ama çabalamaya çalışıyoruz 4 yanlış bir doğru geldi herkes iyi diyor bana ters geldi bu durum yapamıyorum arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK_WORM

kredi kartından ödeyemiyorduk, ziraat bankası atmsinden ödedim orada gözüküyordu borç ama durumum hala pasif. gerçekten şu ülkede bir şey bile doğru olmaz mı şaşıyorum. şimdi uğraş dur işin yoksa...

Düzeldi mi hocam? Bende de aynı sorun var halen pasif gözüküyor dün akşam netten ödedim.

Düzenleme: Kayıt Yenileme Onay sayfasından onaylamak gerekiyormuş, fark etmemişim
    AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 21 Şubat 2018; 12:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Orijinalden alıntı: DARK_WORM

kredi kartından ödeyemiyorduk, ziraat bankası atmsinden ödedim orada gözüküyordu borç ama durumum hala pasif. gerçekten şu ülkede bir şey bile doğru olmaz mı şaşıyorum. şimdi uğraş dur işin yoksa...

Düzeldi mi hocam? Bende de aynı sorun var halen pasif gözüküyor dün akşam netten ödedim.

Düzenleme: Kayıt Yenileme Onay sayfasından onaylamak gerekiyormuş, fark etmemişim
    AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

Aynen ben hep netten ödüyorum bu dönem yeni çıktı bu onay sayfası ona tıklayınca anında aktif oluyor.
  • beyler ben mezun oldumda diblomayı almadım daha gidip sıkıntı olmaz değil mi sistemede giremiyorum ben okul bitenler artık giremiyor mu ? bilenler cvplarsa
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    aynen okul bittiği an üyeliğin kapatılıyor siteye giremiyorsunuz.
  • lost jedi L kullanıcısına yanıt
    Gittim sordum borç falan yok dedi sistemden de görünmüyormuş borcum

Öğrenci değilsin zaten ne borcu dediler ben de aynen dedim olmaması lazım dedim

• 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.