Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (883. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kaydım pasif görünüyor. Ayın 13'ünde harç yatırmıştım hata mı var acaba ? Ödeme kayda geçmiş ne yapmalıyım ben şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

arkadaşlar, aşağıdaki iki derse ait yardımcı kaynağı olup paylaşabilecek arkadaşlar var mıdır?

- işletme yönetimi 2.sınıf 4.dönem "elektronik ticaret"

- muhasebe ve vergi uygulamaları 2.sınıf 4.dönem "muhasebe yazılımları"

dersleri için yardımcı kaynaklara ihtiyacım var. elinde bulunan ve/ya kendisine lazım olan arkadaşlardan ücreti karşılığında fotokopisini de alabilirim.

arkadaşlar, belirttiğim dersler için yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
  • Arkadaşlar benim gibi 3 ders sınavlarına girecek olan var mı? İrtibatta olalım şu sınavları kaçırmayalım birbirimize haber verirdik.
    Şuan hala sınav tarihi belli değil.Sınavdan önce yer seçimi yapmamız gerekiyor o ne zaman olacak o da belli değil.Kaçırmak istemiyorum tarihleri, umarım kaçırmam.
  • İlk sınav nasıl geçti ahali?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , aöf'te ilk senem yardımcı olurmusunuz.
    sınav dönemi sonunda internet sayfasından sadece tc no girerek yapılan sınav sonuçları bilgisini nasıl kapatabilirim ? eskiden yakın olan arkadaslarım ve eskiden yakın olduğum akrabalar kısaca benim tc numaramı bilen kisilerin benim sınav sonuçlarıma bu kadar kolay erismesinden çok rahatsızım. bu sifresiz giris sistemini bloke etme imkanı var mıdır bürodan yada telefondan halledebilir miyim ? ya da öğrenci girisinden sıfresız sınav sonucu görüntülemeyi kapatma imkanı var mı ?
  • bumbada1 B kullanıcısına yanıt
    birine söyleme sana gülerler..
  • a|i kullanıcısına yanıt
    21 temmuz
  • Kayıt yenileme ne zaman olacak arkadaşlar?

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    hocam daha durun vizeler yeni bitti. muhtemelen ağustos gibi olur en geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

hocam daha durun vizeler yeni bitti. muhtemelen ağustos gibi olur en geç.
    Eyvallah hocam iş güç unutuyorum

• Sayemde sizin için eperakendecilik dersinde bir soruyu iptal ettirdim kıymetimi bilin

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu
  • sınavlar ne zaman açıklanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

sınavlar ne zaman açıklanır..
    Çoktan açıklandı habarın yokmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    dönem sonu sınavı daha yapılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 4 Mayıs 2018; 14:54:51 >
  • Bir yakınım aöfden 3 ders sınavına girecek kalan dersleri güz dersleri bu yüzden bahar dönemi kayıt yenilemedi ders almadıkça gerek yok sanırım büro da öyle demiş şuan pasif gözüküyor sistemde.3 ders sınavı için ekstra bir başvuru yapılacak mı yoksa sınavdan önce bir şey yapmadan belge çıkıyor mu direk sınava giriş için
  • Arkadaşlar bir sorum var. Şimdi ben geçen seneden kalan 2 dersi geçtim ve almam gereken ders kalmadı, bölümümü tamamlamış durumdayım. Diplomamı dönem sonu mu alacağım ? Dönem sonu alacaksam dersim olmadığı halde kayıt yenilemek zorundamıyım ? Bilen biri varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diplomayı aöf şubesinden yakınımız alabiliyor mu ?

• Arkadaşlar AÖF Adalet okuyorum. 1.Dönemi başarılı şekilde bitirdim ancak 2.Dönemde kayıt yenilemedim dondurdum yani.

Şimdi tekrar devam etmek istiyorum bu sene ama bu dönem 3.Dönem derslerini mi göreceğim? Almadığım 2.Dönem derslerini ne zaman alacağım? Kesin bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

Arkadaşlar AÖF Adalet okuyorum. 1.Dönemi başarılı şekilde bitirdim ancak 2.Dönemde kayıt yenilemedim dondurdum yani.

Şimdi tekrar devam etmek istiyorum bu sene ama bu dönem 3.Dönem derslerini mi göreceğim? Almadığım 2.Dönem derslerini ne zaman alacağım? Kesin bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
    Hocam benim puan 260 sizce hangi AÖF bölümü okumalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.