Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ok, çok iyimiş bu durum.

ben de seneye 2. dönem kayıt yaptırmam o zaman.

peki kayıt yaptırmadığın dönemler öğrenim sürenden düşüyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt yenileyeceğim ama bu sene kayıt olduğum için sistem ders ekle/sil işlemi yapmıyor. Peki ben ödemeyi nasıl yapacağım arkadaşlar?
  • bu kayıt yenilemeyi kimler yaptırmak zorunda, eylül 2017 de aöf okumaya başladım benimde yaptırmam lazım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost jedi

ok, çok iyimiş bu durum.

ben de seneye 2. dönem kayıt yaptırmam o zaman.

peki kayıt yaptırmadığın dönemler öğrenim sürenden düşüyor mu?

Nasıl yani anlamadım ? Süre uzuyor tabi mantıken.

Valla iyi falan da değil ki ? zaten olması gereken budur yani.Öğrencilik haklarımdan yararlanamadık sınavlara girmedim bir de borç mu çıkacakmış Bir borç görünüyor falan ama o önemli değilmiş başka bir şey dedi galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 22 Şubat 2018; 20:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Orijinalden alıntı: DARK_WORM

kredi kartından ödeyemiyorduk, ziraat bankası atmsinden ödedim orada gözüküyordu borç ama durumum hala pasif. gerçekten şu ülkede bir şey bile doğru olmaz mı şaşıyorum. şimdi uğraş dur işin yoksa...

Düzeldi mi hocam? Bende de aynı sorun var halen pasif gözüküyor dün akşam netten ödedim.

Düzenleme: Kayıt Yenileme Onay sayfasından onaylamak gerekiyormuş, fark etmemişim
    AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

Aynen ben hep netten ödüyorum bu dönem yeni çıktı bu onay sayfası ona tıklayınca anında aktif oluyor.

Ben de bu seçenek yerine Mazeretli ders ekle çıktı..Durum da harç yatırınca aktif oldu.Yukarıdaki gibi onay kısımı falan gelmedi.
  • Jarvi J kullanıcısına yanıt
    hocam ılk sene ders ekleme olmaz direkt ödeme yapacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

hocam ılk sene ders ekleme olmaz direkt ödeme yapacaksınız

Hocam ilginiz için teşekkür ediyorum. Dün 275 TL ödememi yaptım, sistemde durumum aktif oldu. Yanılmıyorsam bir de 35 TL civarı dönem öğrenim gideri diye bir şey vardı. Bunu kimlerin ödemesi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desder

bu kayıt yenilemeyi kimler yaptırmak zorunda, eylül 2017 de aöf okumaya başladım benimde yaptırmam lazım mı

banada yardımcı olur musunuz
  • desder D kullanıcısına yanıt
    Hocam güz ve bahar olmak üzere 2 dönemdede kayıt yapmanız gerekiyor yılda 2 kere yani bu dönem yeniletmediyseniz son gün akşama bitiyor

Eğer sizde 35 tl gözükmüyorsa sıkıntı yok gözüküyorsa
    Açıköğretim Fakültesinin önlisans programlarında kayıtlı öğrencilerden program süresi sonunda (3’üncü
    yıldan itibaren) mezun olamayan öğrenciler Dönem Öğrenci Katkı Payı ödeyeceklerdir.
    Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans programlarında kayıtlı öğrencilerden program süresi
    sonunda (5’inci yıldan itibaren) mezun olamayan öğrenciler Dönem Öğrenci Katkı Payı ödeyeceklerdir.

Ayrıca 22/10/2016 tarih ve 29865 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10. maddesinin 3. bendinde “Öğrencinin
    kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı Devletçe karşılanır. Birinci ve açık öğretim kapsamında
    bir programa kayıtlı iken aynı kapsamda ikinci bir yükseköğretim programına (çift ana dal programları
    hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde, ikinci programa ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin
    kendileri tarafından karşılanır.” denilmektedir.
    Buna göre iki yükseköğretim programında okuyanlardan en son kaydını Açıköğretim, İktisat ve İşletme
    Fakültelerinin lisans/önlisans programlarından birisine yaptıran öğrencilerin öğrenim durumları
    YÖKSİS’ten sorgulanarak banka sistemine ₺35,50 dönem öğrenci katkı payı tutarı yüklenmiştir.
    Bazı öğrencilerimizin bir yükseköğretim kurumundan mezun olduğu veya kaydını sildirdiği halde, YÖKSİS’te
    birden fazla öğrenciliği görünmektedir. Bu öğrencilerimizin ₺35,50 dönem öğrenci katkı payı tutarını ödememeleri
    için kayıt yenileme işlemlerinden önce ilişik kestiği/mezun olduğu üniversiteye başvurarak
    YÖKSİS bilgilerini güncelletmeleri gerekmektedir. YÖKSİS’ten bilgisini güncelleten öğrenciler tekrar ders
    seçim sayfasına girerek son aşamaya kadar ilerleyip “KAYDET” butonuna basarak banka bilgilerini güncelleyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmir.li -- 23 Şubat 2018; 16:17:32 >
  • İninal kart ile rahatça ödeyebiliyoruz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer sizde 35 tl gözükmüyorsa sıkıntı yok gözüküyorsa
    Açıköğretim Fakültesinin önlisans programlarında kayıtlı öğrencilerden program süresi sonunda (3’üncü
    yıldan itibaren) mezun olamayan öğrenciler Dönem Öğrenci Katkı Payı ödeyeceklerdir.
    Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans programlarında kayıtlı öğrencilerden program süresi
    sonunda (5’inci yıldan itibaren) mezun olamayan öğrenciler Dönem Öğrenci Katkı Payı ödeyeceklerdir.

Ayrıca 22/10/2016 tarih ve 29865 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10. maddesinin 3. bendinde “Öğrencinin
    kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı Devletçe karşılanır. Birinci ve açık öğretim kapsamında
    bir programa kayıtlı iken aynı kapsamda ikinci bir yükseköğretim programına (çift ana dal programları
    hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde, ikinci programa ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin
    kendileri tarafından karşılanır.” denilmektedir.
    Buna göre iki yükseköğretim programında okuyanlardan en son kaydını Açıköğretim, İktisat ve İşletme
    Fakültelerinin lisans/önlisans programlarından birisine yaptıran öğrencilerin öğrenim durumları
    YÖKSİS’ten sorgulanarak banka sistemine ₺35,50 dönem öğrenci katkı payı tutarı yüklenmiştir.
    Bazı öğrencilerimizin bir yükseköğretim kurumundan mezun olduğu veya kaydını sildirdiği halde, YÖKSİS’te
    birden fazla öğrenciliği görünmektedir. Bu öğrencilerimizin ₺35,50 dönem öğrenci katkı payı tutarını ödememeleri
    için kayıt yenileme işlemlerinden önce ilişik kestiği/mezun olduğu üniversiteye başvurarak
    YÖKSİS bilgilerini güncelletmeleri gerekmektedir. YÖKSİS’ten bilgisini güncelleten öğrenciler tekrar ders
    seçim sayfasına girerek son aşamaya kadar ilerleyip “KAYDET” butonuna basarak banka bilgilerini güncelleyeceklerdir.

Hocam size çok teşekkür ediyorum. Anlaşılan benim ödememe gerek yokmuş. Zaten sistemde de çıkmadı öyle bir ücret. Bu arada çok rahatsız ettim farkındayım ama 2. döneme giriyoruz ve benim öğrenci kartım/istanbul kartım hala gelmedi. Ne zaman gelir bir bilginiz var mı? Öğrenci işlerini arıyorum ama kesin tarih vermiyorlar.
    Rica ederim estağfurullah.İzmirde olduğum için istanbulda işler nasıl yürüyor bilmiyorum maalesef.
  • öğrenci kartını ve kitapları aldım. ankara-cebeci.
  • quote:

Rica ederim estağfurullah.İzmirde olduğum için istanbulda işler nasıl yürüyor bilmiyorum maalesef.

Tamamdır hocam teşekkür ederim her şey için.
  • Beyler ben işten dolayı unuttum kayıt yenilemeyi ne yapacam simdi ne olacak :S
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    yapacak bişey yok hocam yeni kayıt dönemini beklemekten başka :(
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Valla ne üzüldüm ne sevindim bilmiyorum zaten her seferinde kalıyordum ders veremiyordum 300 lira cepte kaldı diye seviniyim o zaman :S
  • İett kartı hemen alabiliyoruz değil mi ? Öğrenci belgesini e-devlet çıktısını yeterli görüyorlar mı ? 2 sene önce görmüyorlardı.
  • arkadaşlar, aşağıdaki iki derse ait yardımcı kaynağı olup paylaşabilecek arkadaşlar var mıdır?

- işletme yönetimi 2.sınıf 4.dönem "elektronik ticaret"

- muhasebe ve vergi uygulamaları 2.sınıf 4.dönem "muhasebe yazılımları"

dersleri için yardımcı kaynaklara ihtiyacım var. elinde bulunan ve/ya kendisine lazım olan arkadaşlardan ücreti karşılığında fotokopisini de alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.