Bildirim
AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (884. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kayıt yenileme tarihi 24 eylül-5 ekim gözüküyor. doğrumudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 3 Eylül 2018; 22:53:30 > -
Önce ki döneme ait bir miktar borcum var bir de bu seneki harç parasını yaptırıcam şimdi ben önce ki döneme ait borcu nasıl ödeyebilirim? Sistemde otomatik çıkıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet -
Önceki döneme ait nasıl borç çıkıyor ki ?
45 kredilil dersi dönembaşında seçiyorsun ve ona göre ödeme oluşuyor öğrenciliğin aktif oluyor. Önceki dönemden nasıl borç kalabiliyor ? -
Merhaba arkadaşlar,
Adalet bölümü 2. sınıf öğrencisiyim, bahar döneminden 2. sınıfa ait 3 tane dersten kaldım, güz döneminden kalmış hiçbir dersim yok. Bu yıl güz döneminde kayıt yeniletmeyip, bahar döneminde kayıt yenileterek sınavlara girmem mümkün müdür? -
5 ekim dahil değil mi? Yarın da yenileyebiliyoruz?
Süre 7 Ekime saat 23'e kadar uzatıldı.quote:
Orijinalden alıntı: Oroborus
5 ekim dahil değil mi? Yarın da yenileyebiliyoruz? -
benimde bir sorunum var toplam 30 kredinin kacını alırsak geceriz ?
ve kredi nasıl hesaplanıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 8 Ekim 2018; 22:19:5 > -
bu sene 10 ders aldım, işletme son sınıf. ama ne yazık ki bir ders için kredim yetmedi. eğer yaz sonu sadece o ders yüzünden mezun olamazsam 3 ders sınavına giremiyorum. nedeni ise o dersi alıp ff almadığım için. alamadım dediğim gibi kredim bitti. yarım dönem uzayacak okul haksızlık bu... -
haftasonu sınav var
sınav giriş yerleri halen belli değil -
Sınava öğrenci ve ulaşım kartı sokabiliyor muyuz?
belli olmuş kontrol edebilirsiniz...quote:
Orijinalden alıntı: yasaluyari
haftasonu sınav var
sınav giriş yerleri halen belli değil -
merhabalar ben açıköğretim fakültesinde turizm ve seyahat hizmetleri okuyorum.bu ilk senem ve ilk sınavlarıma girdim.benim merak ettiğim konu şu; açıköğretim fakültesinde sınıfta kalma yoksa ve kalınan dersler sonraki sene tekrar alınıyorsa ben ilk sene kaldığım dersleri 2. sene tekrar alırsam ama 2. senede o dersleri geçemezsem eğitim sürem 3 yıla uzar mı? böyle bir durumda eğitim sürem 3 yıl mı olur? yani öğrenim gördüğüm 2 senelik eğitim 1 yıl uzamış mı olur? hatta 3. ve diğer senelerde kalırsam o zaman eğitim sürem daha çok uzar mı? yardımcı olursanız sevinirim. -
Arkadaşlar ben iki üniversite okuyorum.
itü jeoloji müh 2. Sınıfım ve aöf tarih son sınıf.
2 dönemde 7 dersim kaldı. Güz vizelerini iyizskilde atlattım çok şükür.
Benim sorum şu olacak:
Tecrübesi olan arkadaşlar illaki vardır. Aöf tarih mezunu olarak yüksek bir ortalama ile ve yds-ales'ten hatırı sayılır bir notla bir yuksek lisansa başvuru yapsam umutlanabilir miyim?
Ortalamam 3.40 falan olur.
Sonuçlar açıklanmış, umarım herkes istediği sonuçları elde etmiştir. -
Sınav sonuçları açıklanmış.
Ben mezun oldum artık.Bunu da çalışmadan bitirdik çok şükür
Şimdi bu diploma olayları nasıl oluyor? -
mezun olacağın yılın sonunda 3 ders sınavı olur. eğer en fazla 3 dersin kalırsa o sınava girip 2. yılın sonunda mezun olabilirsin. Diğer türlü olursa dönem olarak uzar. -
1-2 ay içinde bağlı bulunduğun bürodan alacaksın. -
askerlik için kayıt yapmak zorunda mıyım 2. dönem? yapmazsam öğrenci görünür müyüm?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X