Şimdi Ara

aöf mezuniyet ve diploma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum mezun olduk olanlara tebrikler olamayanlarada canlarını sıkmasınlar inşallah önümüzdeki dönem bitirirler benim soruma gelince diplomaları nasıl alıcaz büroyu ancak pazartesi arayabiliriz bilenlerden ricam biyol gösterirlerse bankaya herhangi bir para yatırmamız gereklimidir??? şimdiden herkese çok teşekkürler

• valla abicim bildiğim herhangi bir para filan ödemeyeceğiz ve haftaya pzt ararız ne zaman gelir diye onlarda tahminen 1 hafta sonra gelir derler. Bir hafta sonrada gidip alırsın abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

valla abicim bildiğim herhangi bir para filan ödemeyeceğiz ve haftaya pzt ararız ne zaman gelir diye onlarda tahminen 1 hafta sonra gelir derler. Bir hafta sonrada gidip alırsın abicim

sağolasın kardeşim benim derdim şu geçici mezuniyet belgesi alıp hemen askerliğe başvurmak istiyorum acaba verirlermi ki bu pazartesi? onu arayıp soracaz artık ücret ödeniyo diye aklımda kalmış sanırım yanlış kalmış saolasın cevap için sonuçta mezunuz gerisi teferruat :)
  • Acikogretim mezunlarina gecici mezuniyet belgesi verilmemektedir.http://w2.anadolu.edu.tr/aos/buro/merk_buro_verdigi_hizmetler.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Acikogretim mezunlarina gecici mezuniyet belgesi verilmemektedir.http://w2.anadolu.edu.tr/aos/buro/merk_buro_verdigi_hizmetler.aspx

ya bu bilgi çok iyi oldu çok saolasın e ben askerlik için diplomayımı bekliycem ?
  • Valla kardeşim bende bekliyorum kısmetse diplomayı ama tahmin ve araştırmalarıma göre en erken 1 haftada gelmiş diplomalar ben istanbul bahçelievler bürosunda kayıtlıyım 1.5 haftayı bulur benim tahminim buraya gelmesi askerliğe acele etme bende başvurucam 15 ağustosa kadar zaman varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diploma eki almayı düşünen var mı ?
  • Arkadaşlar büro ile konuştum diplomanın aslını istiyor bilginize.
  • ne ile ilgili diplomanın aslı kardeşim?? biz zaten diplomamızı onlardan alcaz anlamadım? bende b arıycamda düşüremedim daha :)
  • arkadaşlar mezun olan arkadaşlarda mezun dumundasınız yazısı çıkıyor sanırım sistem normale dönmüş tekrardan hepimize hayırlısı olsun
     aöf mezuniyet ve diploma
  • quote:

Orijinalden alıntı: coronateq

ne ile ilgili diplomanın aslı kardeşim?? biz zaten diplomamızı onlardan alcaz anlamadım? bende b arıycamda düşüremedim daha :)

[DHVideo=]

Askerlik bürosuna başvuru yaparken diplomanın aslını istiyorlar demek istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.