Şimdi Ara

AÖF mezunlarının kpss de tercih kodu ne??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarrrr aççıköğretm lisans mezunlarının kpss de tercih kodları ??? kpss de 4001 le tercih yapabliyor mu??

• 1-mezun olduğun alanın kodu
    2-lisans mezunu olmak kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

1-mezun olduğun alanın kodu

mrb.. ben kız meslek lisesi tekstil mezunuyum.. dumlupınar ünv. meslek yüksek okulu 2 yıllık moda okudum şimdi aöf dikey geçş yaptım iktsat okuyorm benm kodum ne olucak... 4102 diolar aöf iktsat mezunu.. ama 4102 de hiç atama yok.. baktım ben.. örgün kodu farklı açık kodu farklı diolar kafam karştıbiz hangi kod ile terch yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFLAY

quote:

mrb.. ben kız meslek lisesi tekstil mezunuyum.. dumlupınar ünv. meslek yüksek okulu 2 yıllık moda okudum şimdi aöf dikey geçş yaptım iktsat okuyorm benm kodum ne olucak... 4102 diolar aöf iktsat mezunu.. ama 4102 de hiç atama yok.. baktım ben.. örgün kodu farklı açık kodu farklı diolar kafam karştıbiz hangi kod ile terch yapıcaz

önlisans mezunu olarak kpssye gireceksen kullanacağın kodlar : 1-moda bölümünden mezun olmak kodu 2-herhangi bir önlisans programından mezun olmak kodu
    ama lisans mezunu olarak yani aöf iktisat mezunu olarak kpssye gireceksen kullanacağın kodlar: 1-iktisat bölümünden mezun olmak kodu 2-herhangi bir lisans programından mezun olmak kodu

örgünle açık kodu farklı olması gibi birşey saçma olur.. siz başkalarının ne dediğine bakmayın klavuzdaki bilgilere göre hareket edin... klavuzda hertürlü bilgi mevcut kullanacağın kodlar, o bölümden ne kadar atama olduğu vs.. ösym nin sitesinden sınav arşivi kpssye girip geçmiş yıllardaki klavuzları incelemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 15 Şubat 2012; 2:02:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFLAY

quote:

önlisans mezunu olarak kpssye gireceksen kullanacağın kodlar : 1-moda bölümünden mezun olmak kodu 2-herhangi bir önlisans programından mezun olmak kodu
    ama lisans mezunu olarak yani aöf iktisat mezunu olarak kpssye gireceksen kullanacağın kodlar: 1-iktisat bölümünden mezun olmak kodu 2-herhangi bir lisans programından mezun olmak kodu

örgünle açık kodu farklı olması gibi birşey saçma olur.. siz başkalarının ne dediğine bakmayın klavuzdaki bilgilere göre hareket edin... klavuzda hertürlü bilgi mevcut kullanacağın kodlar, o bölümden ne kadar atama olduğu vs.. ösym nin sitesinden sınav arşivi kpssye girip geçmiş yıllardaki klavuzları incelemeni öneririm.

çok teşekkürederm verdğnz bilgi için

• Bilgisayarda otomatik çıkıyor kayit yapan görevli uni listesinden ayarlama yapabiliyor sizin yapmanız gereken sadece parayı yatırmak olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.