Şimdi Ara

Düz Lise mezunun KPSS'de atanma şansı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık , düz lise mezununun KPSS'de şansı nedir?Puan olarak değerlendirmek isteyenler için 80 puan diyelim.

• çok zor sağlık mezunu degilsen şoför hizmetli memur olabilmek için 90 almak lazım
  • hocam bende anadolu lisesi son sınıf öğrencisiyim. 90 üstü almak gerekiyor bizim için yoksa ümit yok. meslek lisesi çıkışlı olsaydık 82 83 gibi puanlarla atanabilirdik ama maalesef. elimizde meslek yok diye ezmeye devam ediyorlar
  • Siz halinize şükredin.Biz üniversite mezunuyuz bizden de 90 üstü istiyorlar biz napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3qu3st14

hocam bende anadolu lisesi son sınıf öğrencisiyim. 90 üstü almak gerekiyor bizim için yoksa ümit yok. meslek lisesi çıkışlı olsaydık 82 83 gibi puanlarla atanabilirdik ama maalesef. elimizde meslek yok diye ezmeye devam ediyorlar

meslek liselerini hangi bölümden alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Siz halinize şükredin.Biz üniversite mezunuyuz bizden de 90 üstü istiyorlar biz napalım

hangi bölümün mezunusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Siz halinize şükredin.Biz üniversite mezunuyuz bizden de 90 üstü istiyorlar biz napalım

hangi bölümün mezunusunuz

Kimya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siralamam 621 3 atama geçti hala atanamadm. Düz lise isen ilk 200 e girmeye bak derim. This is Turkey

• Düz lise mezunuyum , KPSS'de şu kadar puan yaptım , sıralamam şuydu , şuraya atandım şeklinde yorumlar gelirse daha faydalı olur.
  • meslek liselerinde nasıl oluyor bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozvir -- 8 Nisan 2014; 15:49:20 >
  • And.lisesi mezunuyum 90 puan ile en iyi ihtimalle kaloriferci olursun o da belgen varsa... Hizmetli 91 memur 92 su an kamudayim bilincsiz yazmiyorum. Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Soru açık , düz lise mezununun KPSS'de şansı nedir?Puan olarak değerlendirmek isteyenler için 80 puan diyelim.

Bir arkadaş belediyede memur oldu. Sonra hukuk bitirip belediyenin avukatı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Soru açık , düz lise mezununun KPSS'de şansı nedir?Puan olarak değerlendirmek isteyenler için 80 puan diyelim.

Bir arkadaş belediyede memur oldu. Sonra hukuk bitirip belediyenin avukatı oldu.

Belediyeler de kpss ile alıyordu ya.100 kişi alacaksa 1-2 tanesi kpss geriye kalanı torpil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

Belediyeler de kpss ile alıyordu ya.100 kişi alacaksa 1-2 tanesi kpss geriye kalanı torpil.

arkadaş kpss ile girdi diyorum ve lise mezunu. giren giriyor. torpil dediklerin kadrolu olamıyor ve işçi statüsünde oluyor ve hiçbiri de bu durumdan memnun değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

arkadaş kpss ile girdi diyorum ve lise mezunu. giren giriyor. torpil dediklerin kadrolu olamıyor ve işçi statüsünde oluyor ve hiçbiri de bu durumdan memnun değil.

Öyle bir kadrolu oluyorlar ki.1 sene önce sözleşmelilere kanun çıktı hepsi kadrolu oldu.Belediye çalışanları memleketten hemşerilerini getirip sözleşmeli olarak soktular 1 ayda hepsi kadrolu oldu.

• düz lise mezunuydum 91 puanla (2700 sıralama) maliye şoför atandım 2.5 yıldır çalışıyorum. çalışırken bir yandan üni bitti önümüzdeki yıl uzmanlık sınavı açılmasını bekliyorum.

58 genel yetenek
    43 genel kültür

benim netlerim. bence kolay bir sınav çalışarak 90 üzerine çıkılabilir çok zor diyebileceğim soru yoktu. ygs den falan daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

düz lise mezunuydum 91 puanla (2700 sıralama) maliye şoför atandım 2.5 yıldır çalışıyorum. çalışırken bir yandan üni bitti önümüzdeki yıl uzmanlık sınavı açılmasını bekliyorum.

58 genel yetenek
    43 genel kültür

benim netlerim. bence kolay bir sınav çalışarak 90 üzerine çıkılabilir çok zor diyebileceğim soru yoktu. ygs den falan daha kolay.

dershaneye gittinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

quote:

düz lise mezunuydum 91 puanla (2700 sıralama) maliye şoför atandım 2.5 yıldır çalışıyorum. çalışırken bir yandan üni bitti önümüzdeki yıl uzmanlık sınavı açılmasını bekliyorum.

58 genel yetenek
    43 genel kültür

dershaneye gittinizmi

hayır gitmedim ama benim matematigim iyi ondan gerek görmedim. zaten üni okurken girdim bu işe.
  • quote:

58 genel yetenek
    43 genel kültür

masabaşı neyse de şöförken zor olmuyor mu üniversite mesela dersteyken müdürün bir yere gideceği tuttu mesela

bir de bölüm nedir bir mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 26 Nisan 2014; 17:45:54 >

• 90+ puan alan atanır meslek lisesi ya da düz ile hiç alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbur44 -- 26 Nisan 2014; 17:52:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.