Şimdi Ara

AÖF Öğrenci Kimlik Kartları Ne Zaman Dağıtılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu sene yeni kayıt yaptırdım, bu haftasonu AÖF sınavı var. AÖF öğrenci kimlik kartımı daha teslim almadım. Öğrenci kimlik kartı olmadan sınava girebilir miyim? Öğrenci kimlik kartları ne zaman dağıtılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AÖF sınavlarında öğrenci kimlik kartı ibraz edilmesi zorunlu değil. O açıdan endişelenmenize gerek yok. Çünkü nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesi yeterli oluyor. Öğrenci kimlik kartınız büronuza ulaştığı zaman SMS mesajıyla bilgilendirileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

AÖF sınavlarında öğrenci kimlik kartı ibraz edilmesi zorunlu değil. O açıdan endişelenmenize gerek yok. Çünkü nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesi yeterli oluyor. Öğrenci kimlik kartınız büronuza ulaştığı zaman SMS mesajıyla bilgilendirileceksiniz.

Benim sınav giriş belgemde fotom yok.Bu sorun olur mu acaba ATA-AÖF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedrak -- 28 Kasım 2017; 0:2:34 >
  • AÖF şubeniz yardımcı olabilir, ara sınava nasıl girdiniz? Sınava giriş belgesinde fotoğrafın olmamasını sorun etmediler mi?
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Sınav bu hafta sonu ara sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedrak -- 28 Kasım 2017; 0:10:42 >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Ara sınav bu hafta sonu olacak.Giriş belgesinin çıktısını alıyorum fakat fotoğraf kısmı boş.Ata-Aöf e foto yükledim ama belge aynı kaldı.
  • Benim sınavım geçen haftaydı. Görevlililer, sınava giriş belgesi ile kimlikteki fotoğraf aynı mı diye kontrol ediyorlar. Bir keresinde ehliyeti uzatmış fotoğraf eskiydi, ehliyetteki fotoğraf çok eski olduğu ve artık bana benzemediği için :) başka kimliğiniz var mı diye sordu, nufüz cüzdanını uzattım. İşi şansa bırakmayın, mutlaka AÖF bürolarına uğrayın durumu belirtin. Belki sınava giriş belgesinde fotoğraf zorunluluğu yoktur, google'da arama yaptırın, sizinle aynı sorunu yaşayan başka insanlar olmuş olabilir.

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/sinavlar-ve-sorumluluk-uniteleri/sinava-girmek-icin-gerekli-belgeler

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler
    1-Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
    2-Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
    (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi,süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge)
    Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
    Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesiniwww.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 28 Kasım 2017; 10:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.