|
Bildirim
Sizin düşünebildiğinizi onlar düşünmemiş midir ? Yanlış anlamayın bir tek siz mi akıllısınız? 50 tane kart taşımanıza gerek yok deniyor 50 tane kartı iptal edilecek demiyor. Ehliyetiniz , banka kartınız vs kullanılmaya devam edecek , sadece tek karta bağlayıp kullanabileceksiniz. kaybettiğinizde elinizde olan ehliyetinizi kullanabilirsiniz yani. O zayıf hafızalı insanların akılsızlığı devlet ne yapsın ona ? Sen 1234 kullanırsan şifreni devletin suçu ne ?
|
Otobüs kartları olarak da kullanalım her şehirde farklı sistem var
|
Bence tümüyle gereksiz bir masraf ve efor. Daha kimlik ve ehliyetleri yeni değiştirmişlerdi.
Yeni sistemde tek kartı kaybettin mi kim olduğunu neyle ispatlayacaksın? Hem bazı zayıf hafızalılar doğum yılını pin olarak kullanıyor. Kartı çalan, aynı zamanda deneyebileceği doğum tarihi bilgilerine de sahip olacak. Sonuçları düşünmeden işe kalkışıyorlar. |
Yeri gelince bilim , ilim cart curt
Yeri gelince de gereksiz Nasıl gereksiz olur acaba? Yada mesele gereksizligi mi yoksa Turkiyenin dijital yapılanmasının cağ atlaması mi sizi rahatsız eden? Yada sizdeki muzmin hastalık olan NE YAPARLARSA YAPSINLAR PISLIK ATARIZ YINE Olayı mi? Türkiye digital devlet hizmetleri konusunda cağ atladı cağ. Her yönüyle. Ve olduğu yerde durmadan kendini geliştirmeye çalışıyor . Buna da bunlar gereksiz diyor işte. Ah ah. Ne desek hikaye |
nasıl olsa 3 sene sonra yeni bir kimlik çıkarıp başka bir şeyler daha eklerler. biraz daha bekleyip ondan almak lazım.
|
Ben hiç birini yenilememiştim dedim bunlar kesin birleştirecek hepsini bir yere tahminler doğru çıktı.
|
Tabii virüs varken, biraz daha vatandaştan nasıl para çarparız. mantığı bu hep taktik, bir bitmedi ben kimliği zaten geçen yaz aldım şaka gibi ehliyetim yok zatende diğer her?eyi bir kartla yapmak mantıklı ama ücret para almak Mantıksız millet zaten salgindan parasız yok birde yakında faaliyete gecicek diyor tvde oldu işsiz Türkiye 🇹🇷 varken kimlik kart değiştirin.
|
amac kolaylik falan degil, herkesi kontrol altinda tutmak! tek kart ve devletin elinde, aninda iptal, mali kisitlama, yer tespiti! muhalifleri kundeye almak amac! cin ebenzemeye basladi bu isler!
gelismis bati dunyasinda neden yok acaba diye sormadilar herhalde?! |
Zorunlu olana kadar çipli şeyleri almam
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 19 Haziran 2020; 11:11:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 19 Haziran 2020; 11:34:50 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Haziran 2020; 11:18:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|